Poledica – šta znači sanjati poledicu?

Sanjati poledicu
Ako u snu vidite poledicu, to upozorava na neuspeh u poslu. Moguće je da ćete se suočiti sa mnogobrojnim preprekama koje će vas sprečiti da određeni projekat uradite onako kako ste zamislili. Bićete pod velikim pritiskom jer će drugi očekivati da opravdate njihovo poverenje i da se pokažete u najboljem svetlu.

Sanjati da vozite po poledici
Ukoliko u snu vozite po poledici, to označava nesigurnost. Verovatno morate da donesete odluku koja će značajno uticati na vašu budućnost, ali nikako ne uspevate da presečete i da kažete: „To je to!“. Osećate se kao Bambi na ledu i svaka sitnica ima moć da drastično promeni vaše mišljenje i da vas udalji od rešenja.

Sanjati da ste doživeli nezgodu po poledici
Kada u snu doživite nezgodu po poledici, to implicira da ste tvrdoglavi. Vi ste osoba koja istog trenutka mora da uradi ono što joj padne na pamet uprkos nepovoljnim uslovima ili drugim smetnjama koje bi brzo prošle samo da ste malo sačekali. Ne učite na svojim, a kamoli na tuđim greškama, zbog čega često udarate o zid zbog situacija u kojima ste se već nalazili.

Sanjati da vas neko vozi po poledici
Ako vas u snu neko vozi po poledici,to simbolizuje poverenje. Moguće je da u okruženju imate osobu za koju biste dali ruku u vatru. Smatrate je/ga svojim osloncem i u teškim trenucima prvo se njoj/njemu obratite za pomoć, dok vam drugi kasnije padnu na pamet.

Sanjati da je neko doživeo nesreću po poledici
Kada u snu neko doživi nesreću po poledici, to znači da osećate grižu savesti. Verovatno smatrate da ste mogli da sprečite loše stvari koje su se dogodile, samo da ste se drugačije poneli. Prebacujete sebi da ste sebični i nestrpljivi pitajući se da li ste uopšte trebali da se prihvatite određenih obaveza.

Sanjati da čistite poledicu
Čistiti poledicu u snu ukazuje na to da bi vas na javi neko mogao uvrediti. Možda će vam prijatelj tj. prijateljica kazati da ste dosadni i to će vas mnogo zaboleti upravo iz razloga što ste svesni da je to istina.

Sanjati da drugi čiste poledicu
San u kome vidite kako neko čisti poledicu može biti znak da ćete prisustvovati lošoj zabavi ili druženju na kome se nećete lepo provesti. Štaviše, jedva ćete čekati da pođete kući.

Sanjati da se kližete po poledici
Klizati se po poledici u snu ukazuje na to da vam nedostaje uzbuđenja u životu. Zapali ste u dosadnu kolotečinu i svaki dan vam je isti. Želeli biste da izađete iz tog začaranog kruga, a ne radite ništa kako bi se to napokon i dogodilo. Umesto da svako veče provodite pored televizora, izađite u šetnju, otiđite na rekreaciju ili na piće sa prijateljima ili organizujte kraći izlet s onima koji su vam dragi.

Sanjati da se drugi kližu po poledici
Ovakav san znači da ćete nečije odluke ili poteze doživeti pogrešnim. Verovatno će partner tj. partnerka ili neko od članova porodice uraditi nešto sa čime se ne slažete. Zaboleće vas to što se nije prethodno konsultovao/la sa vama u vezi sa time, nego je odluku doneo/la „na svoju ruku“. Doživećete to kao izdaju i trebaće vam neko vreme da mu/joj oprostite.

Sanjati da hodate u štiklama po poledici
Ovakvi prizori i na javi i u snu mogu biti groteskni, pa i smešni. Ako ste sanjali da sa mnogo muke hodate u štiklama po poledici to znači da biste se u bližoj budućnosti mogli suočiti sa većim problemom. Rešićete ga samo ukoliko budete pragmatični ili ako poslušate savet osobe koja ima mnogo više životnog iskustva od vas.

Sanjati da neko drugi hoda u štiklama po poledici
Kada u snu vidite ženu koja uz mnogo muke hoda u štiklama po poledici to implicira da će neko na javi grubo odbiti vašu pomoć. Verovatno ćete pokušati da izađete u susret osobi koju ne poznajete, ali će on tj. ona to protumačiti na pogrešan način. Umesto zahvalnosti ćete dobiti uvredu. Zbog ovog lošeg iskustva ćete verovatno promeniti svoj pristup prema određenom tipu ljudi.

Sanjati da vozite bicikl po poledici
Voziti bicikl po poledici ukazuje na to da je pred vama jedan buran, ali vrlo interesantan period kada je ljubav u pitanju. Privlačićete veliku pažnju suprotnog pola, što se može isplatiti onima koji su dugo bez emotivnog partnera. Doslovno ćete moći da birate sa kime želite da izađete na piće. Ukoliko ste u vezi ne smete da dozvolite da padnete u iskušenje i prevarite voljenu osobu samo zato što vam se nudi takva opcija.

Sanjati da drugi voze bicikl po poledici
Ako ste u snu videli kako neko vozi bicikl po poledici to znači da ćete u bližoj budućnosti upoznati osobu koja će vas oduševiti svojom harizmom i količinom energije koju poseduje. Shvatićete šta sve propuštate samo zato što se plašite promene, te ćete se potruditi da što više vremena provedete sa njim tj. njom, kako biste se oslobodili tog straha.

Sanjati da vozite rolere po poledici
Voziti rolere po poledici u snu ukazuje na to da ćete se upustiti u avanturu. Možda ćete iznenada odlučiti da otputujete na mesto koje oduvek želite da posetite. Verovatno će vaše bližnje začuditi neki vaši potezi, ali kada vide da vas to usrećuje podržaće vas u svemu što odlučite da uradite.

Sanjati da drugi voze rolere po poledici
Kada u snu vidite kako neko vozi rolere po poledici to implicira da bi vas prijatelj tj. prijateljica mogao/la nagovoriti na promenu. Ta promena može da se odnosi na vaš fizički izgled, ali i na neku drugu životnu naviku. Moguće je da će vas ubediti da krenete u ostvarenje ciljeva koje smatrate neostvarivim.

Sanjati da vozite skejtbord po poledici
Voziti skejtbord po poledici u snu simbolizuje dobru zabavu. Moguće je da ćete se nerado odazvati pozivu na druženje sa ljudima koje ste nedavno upoznali. Međutim, brzo ćete shvatiti da biste se pokajali da ste odustali od dolaska. Osetićete veoma pozitivnu energiju i dobra atmosfera će na vas ostaviti lep utisak, pa ćete dugo prepričavati taj događaj.

Sanjati da drugi voze skejtbord po poledici
San u kome vidite kako neko vozi skejtbord po poledici ukazuje na to da ćete pozavideti drugoj osobi na njegovom tj. njenom opuštenom stavu prema životu. Vi oduvek važite za vrlo ozbiljnu, odgovornu, pa i pomalo strogu osobu. Volite kada sve teče svojim tokom i mnogo se brinete kada se suočite sa nekim problemom. Za razliku od vašeg prijatelja tj. prijateljice koji/a dopušta da život ide svojim tokom i ne sekira se mnogo o tome kako će mu/joj budućnost izgledati.

Sanjati da vozite motor po poledici
Ako ste u snu vozili motor po poledici velikom brzinom to implicira da će neko vaše postupke okarakterisati kao neozbiljne. Moguće je da ćete uraditi nešto što se drugima neće svideti, pa ćete postati glavna tema tračeva. S obzirom na to da vas glasine ne interesuju nećete se mnogo obazirati na to šta ljudi pričaju o vama.

Sanjati da drugi voze motor po poledici
Videti u snu kako neko vozi motor po poledici velikom brzinom ukazuje na to da ćete uzalud dragu osobu upozoravati na eventualno štetne posledice njegovih tj. njenih odluka i poteza. On tj. ona će to smatrati ispravnim, pa neće želeti ni da razmisli o vašim sugestijama i komentarima. Ukoliko se vaše slutnje obistine nemojte da mu/joj govorite „rekao/la sam ti“, nego se potrudite da mu/joj pomognete da reši problem u koji je zapao/la.

Sanjati da jašete konja po poledici
Jahati konja po poledici simbolizuje veoma odgovoran zadatak koji će vam poslodavac u bližoj budućnosti poveriti. Trebaće vam mnogo energije, truda i rada kako biste sve završili na vreme, ali ćete biti za to adekvatno nagrađeni. Druga mogućnost jeste da ćete se suočiti sa teškim izazovom na privatnom tj. porodičnom planu.

Sanjati da drugi jašu konja po poledici
Videti u snu kako neko jaše konja po poledici ukazuje na to da će vas neko od članova porodice, prijatelja ili kolega zamoliti da mu/joj pomognete u vezi sa nekim poslom. Iako ni sami ne možete da se pohvalite da imate slobodnog vremena, izaći ćete mu/joj u susret.

Sanjati da gurate kolica po poledici
Gurati kolica po poledici u snu je znak da morate da budete oprezni prilikom donošenja velikih i važnih odluka. Ovog puta biste trebali da slušate logiku tj. razum, a ne emocije, jer bi se vaš potez mogao negativno odraziti ne samo na vas, nego i na ljude koje volite. O tome morate da razmišljate „hladne glave“ i da razmotrite svaku opciju koja vam je na raspolaganju.

Sanjati da drugi guraju kolica po poledici
Ako ste u snu videli kako neko gura kolica po poledici to znači da će vas bliska osoba zamoliti za savet. S obzirom na to da se sa takvim problemom da sada niste susreli, trebaće vam neko vreme da razmislite šta da mu/joj kažete. Nemojte da osećate veliki pritisak, jer je on tj. ona odrasla osoba i sam/a će odlučiti da li da vas posluša ili ne.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, vozili ili doživeli nezgodu po poledici, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija poledice

Poledica je niska padavina koja se javlja zimi.