Poštar – šta znači sanjati poštara?

Sanjati poštara
Ako u snu vidite poštara, to ukazuje da ćete čuti dobre vesti. Moguće je da ćete razgovarati sa osobom koja će vas podržati u nameri da ostvarite dugogodišnju želju. Ponudiće vam pomoć u vidu saveta i novca koji će vam dobro doći, ali koji ćete vratiti čim budete imali.

Sanjati da ste vi poštar
Ukoliko ste u snu vi poštar, to implicira da potcenjujete druge. Vi ste osoba koja smatra da je vaš posao najteži na svetu i da biste trebali da primate mnogo veću platu od kolega. Nezadovoljstvo iskaljujete na onima koji nisu krivi za to što vam se dešava, dok u gazdinom prisustvu sebe predstavljate kao jedinog radnika, a sve ostale kao lenjivce.

Sanjati da razgovarate sa poštarem
Kada u snu razgovarate sa poštarem, to znači da nećete biti u toku sa dešavanjima. Verovatno nemate dobru komunikaciju sa članovima porodice ili sa kolegama zbog čega ćete od drugih saznati važne novosti. Shvatićete to kao njihovu želju da vam pokažu da mogu da funkcionisu bez vas i da ih ne zanima šta mislite.

Sanjati da se raspravljate sa poštarem
Ako se u snu raspravljate sa poštarem, to označava da ćete se suočiti sa mnogobrojnim preprekama. Moguće je da ništa od onoga što ste započeli nećete uspeti da završite jer će vam nedostajati neki dokument, potpis ili druga sitnica koja će biti dovoljna da vam pokvari planove.

Sanjati da se poštar pretvara da vas nije našao
Kada se u snu poštar pretvara da vas nije našao, to ukazuje da će vas neko izvući iz nevolje. Verovatno se radi o osobi sa kojom ste u korektnim odnosima, ali ništa posebno od nje/ga niste očekivali. Oduševiće vam svojim postupkom nakon čega ćete ga/je posmatrati drugim očima i postaćete bliskiji nego pre.

Sanjati da ste se potukli sa poštarem
Tući se sa poštarem u snu može da znači da ćete pogrešnu osobu optužiti za nešto. Moguće je da će vam se učiniti da vam kolega tj. kolegica „podmeće nogu“ kako bi preuzeo/la vaše radno mesto. Umesto da saslušate šta ima da vam kaže u afektu ćete mu/joj uputiti ružne reči. S vremenom ćete shvatiti da ste bili u krivu, te ćete ga/je pitati da vam oprosti.

Sanjati da se neko drugi potukao sa poštarem
Sanjati da se neko drugi bije sa poštarom ukazuje na to da ćete stati u zaštitu nevino optužene osobe. Verovatno će se neko od vaših bližnjih naći u problemu, a vi ćete uložiti mnogo truda da mu/joj pomognete da se izvuče iz toga i da dokaže svoju nevinost. Nije isključeno da ćete se i vi naći na meti tračeva zbog stava koji ste zauzeli.

Sanjati da jurite poštara
Juriti poštara u snu simbolizuje vašu nadu u pozitivan ishod neke ideje ili projekta. Ne obazirete se na kritike koje stižu sa svih strana, jer verujete da ćete ostvariti svoj cilj. Verovatno će vaš inat igrati važnu ulogu u celom tom procesu. Želite da svima dokažete da ste sposobni za velike stvari i verujete da ćete nakon toga steći mnogo veće poštovanje ne samo među ljudima koji su vam bliski, nego i među onima koji vas ni ne poznaju.

Ukoliko ste u snu videli kako neko juri poštara to implicira da ćete podržati blisku osobu u nekom poslu. Moguće je da će se neko od članova porodice ili partner tj. partnerka upustiti u rizičan projekat. Dok ga/je drugi budu kritikovali, vi ćete mu/joj pružati podršku i ulivati nadu da će ostvariti ono što želi.

Sanjati da bežite od poštara
Bežati od poštara u snu znači da je vreme da prestanete neke probleme da „gurate pod tepih“. Nadate se da će vam vreme ili neki drugi ljudi pomoći da to rešite. Međutim, vreme vam nije saveznik nego neprijatelj. Ako nastavite da ignorišete situaciju stvari bi mogle da se pogoršaju.

Kada sanjate da neko drugi beži od poštara to implicira da ćete na javi nekome biti alibi i da ćete se zbog toga osećati loše. Osoba ste koja ne voli da se meša u tuđi život, pa će vam ova situacija biti veoma mučna.

Sanjati da se krijete od poštara
Kriti se od poštara u snu ukazuje na to da morate konačno da pogledate istini u oči. Verovatno ne želite sami sebi da priznate kako stvari stoje, na privatnom ili poslovnom planu. Žmureći pred istinom nećete postići ništa dobro, zato morate što pre da se suočite sa time kako biste mogli naći dobro rešenje za tu situaciju.

Sanjati da nekoga krijete od poštara znači da ćete se zauzeti za pogrešnu osobu. Neko će vas ubediti da je nevin kako biste stali u njegovu tj. njenu zaštitu. S vremenom ćete shvatiti da ste bili obmanuti, ali će biti prekasno da bilo šta promenite.

Sanjati da kradete od poštara
Ako ste sanjali da ste opljačkali poštara to implicira da ste lenji. Svima se desi s vremena na vreme da nemamo volje ni energije ni za šta. Međutim, ukoliko ta faza traje duže vreme to nije dobro za vašu budućnost. Morate što pre da krenete u akciju ako ne želite da se vaši problemi nagomilaju.

Sanjati da vas je poštar pokrao
Ukoliko ste sanjali da vas je poštar opljačkao to znači da ste naivni i da bi vas to moglo mnogo koštati. Pazite kome se poveravate i ne verujete obećanjima za koje ste sigurni da se ne mogu ostvariti. Posebno je važno da se ne uplićete u rizične ili ilegalne poslove jer biste mogli „izvući deblji kraj“.

Sanjati da vam je poštar dostavio pogrešan paket
Ovakav san ukazuje na prepreke prilikom ostvarenja nekog cilja. Možda ste svoj plan u glavi razradili do najsitnijeg detalja, ali ćete se sa nekim izazovom morati boriti „u hodu“. Ne smete da dozvolite da se to negativno odrazi na vašu motivaciju. Ako budete strpljivi i hrabri uspeh je zagarantovan.

Sanjati da vam je poštar dostavio prazan paket
Kada sanjate da vam je poštar dostavio prazan paket to simbolizuje razočaranje. Moguće je da se neka situacija neće odvijati onako kako ste vi zamislili. Najgore što možete da uradite jeste da dignete ruke od svega.

Sanjati da je poštar otvorio vaš paket
Ukoliko ste sanjali da vam je poštar dostavio otvoren paket to implicira da ste svesni da vam se neko previše meša u život, ali da ne znate kako da mu/joj pristojno date do znanja da to više ne čini. To mogu biti vaši roditelji ili roditelji vašeg partnera ili neki drugi članovi porodice. Vaspitani ste da poštujete ljude oko sebe, ali vam je dosadilo da vam nameću svoje mišljenje i ideje. Nema idealnog recepta za to da nekome kažete da prestane da živi vaš život. Budite direktni i hrabri.

Sanjati da ste se zaljubili u poštara
Ako ste sanjali da ste se zaljubili u poštara tj. poštarku to implicira da je pred vama jedan veoma lep period kada su emocije u pitanju. Oni koji su u vezi ili braku bi mogli doživeti vrlo lepe trenutke sa voljenom osobom. Ukoliko ste trenutno bez emotivnog partnera moguće je da ćete uploviti u strastvenu avanturu.

Sanjati da se ljubite sa poštarom
Ljubiti se sa poštarom tj. poštarkom u snu je znak da ste u emotivnoj vezi sa kratkim rokom trajanja. Naime, vi i vaš partner tj. partnerka ste potpuno različite ličnosti i teško da ćete moći da opstanete zajedno. Druga mogućnost jeste da pokušavate da održavate vezu na daljinu i uveravate sami sebe da će to dobro funkcionisati. Međutim, u nekom momentu ćete shvatiti da ste u zabludi.

Za osobe koje su trenutno bez emotivnog partnera ovakav san znači da gaje izvesne osećaje prema nekome, ali mu/joj to još uvek nisu priznali.

Sanjati da se udajete za poštara
Kada sanjate da se udajete za poštara to implicira da se ne možete pohvaliti kvalitetnim ljubavnim životom. Možda se često svađate sa partnerom tj. partnerkom ili duže vreme niste u emotivnoj vezi.

Ukoliko muškarac sanja da ženi poštarku to znači da ima visoko samopouzdanje. Verujete da možete da osvojite svaku ženu u svojoj blizini. Takav stav bi vas u budućnosti mogao koštati dobre reputacije.

Sanjati da ste ranili poštara
Raniti poštara u snu ukazuje na to da ćete pokušavajući da rešite manju brigu sami sebi napraviti veliki problem. Setite se izreke „vatra se vatrom ne gasi“ i sve će vam biti jasno. Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa partnerom tj. partnerkom, članovima porodice i prijateljima tj. kolegama.

Sanjati da ste ubili poštara
Ubiti poštara u snu znači da ćete pretrpeti štetu zbog nekog rizičnog ulaganja. Moguće je da ćete kupiti nešto što ne opravdava svoju cenu upotrebnom vrednošću. Neka vam ovo posluži kao lekcija kako u budućnosti ne treba da se ponašate. Druga mogućnost jeste da ćete izgubiti novac na kocki.

Sanjati mrtvog poštara
Mrtav poštar u snovima nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju period brojnih prepreka, izazova i problema. Trebaće vam mnogo energije i strpljenja kako biste ga prevladali. Od velikog značaja će biti podrška bliskih ljudi, pa se potrudite da je obezbedite na vreme.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali ili se raspravljali sa poštarem, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija poštara

Poštar je čovek koji donosi poštanske pošiljke krajnjim korisnicima.