Šta znači sanjati pucanj?

Kada sanjate da pucate u nekoga to upozorava da ćete biti pokradeni. Ako sa sobom nosite novac, dokumenta i ključeve morate biti jako oprezni u narednom periodu. Posebno pazite na stvari u prevozu ili u gužvi. Ako radite sa novcem, budite maksimalno koncentrisani kada uplaćujete pazar, vraćate kusur ili dajete plate. Može vam se desiti da imate manjak koji će vam sem finansijskih neprilika napraviti i probleme sa šefom.

Ako u snu neko puca u vas, to pokazuje da strepite jer vam savest nije čista. Verovatno ste prevarili nekoga pa očekujete osvetu. Iako se trudite da tome ne pridajete značaj, vaša podsvest vam ne daje mira. Ako još imate mogućnosti, nadoknadite štetu koju ste napravili jer nećete moći da gradite svoju sreću na tuđoj nesreći. Osećaćete se mnogo bolje kada uradite nešto za čoveka koga ste oštetili i prestaćete da imate noćne more.

Kada u snu čujete jedan pucanj, to je dobar znak koji simboliše sreću u ljubavi. Ako već niste u vezi, uskoro ćete upoznati osobu koja će biti vaša srodna duša. Ako ste u vezi ili braku, rešićete sve nesuglasice i postati još bliskiji sa partnerom. Uskoro ćete imati veselje povodom odluke da živite zajedno ili da proširite porodicu.

Kada sanjate da čujete pucnjavu, to upozorava na opasnost. Moguće je da se bavite nezakonitim poslovima koji će vam kad-tad doći glave. Time ne dovodite samo sebe u opasnost već i svoju porodicu. Verovatno ćete imati posla sa sudom posle čega vam preti i zatvorska kazna. Pazite na svoje saradnike jer se može desiti da vam neko od njih radi iza leđa.

Značenje ovih snova ima i jednostavnija tumačenja. Dovoljno je da ste na televiziji gledali akcioni film što je na vas ostavilo utisak.

Definicija pucnja

Pucanj je jak odjek koji najčešće proizvodi vatreno oružje