Puška – šta znači sanjati pušku?

Sanjati pušku
Ukoliko u snu vidite pušku, to upozorava da ćete biti u opasnosti. Moguće je da ćete imati problema sa komšijama ili saradnicima čiji će se principi kositi sa vašim. Nikako nećete želeti da pristanete na njihove uslove pa će prvo pokušati na lep način da vas ubede, a kada shvate da od toga nema vajde, upotrebiće silu.

Sanjati punu pušku
Kada u snu vidite punu pušku, to je dobar znak za sve što počnete. Može se desiti da će vam neko predložiti da pokrenete posao i da postanete sam/a svoj gazda. U početku ćete imati brojne nedoumice i plašićete se neuspeha, ali prelomićete i upustićete se u avanturu koja će vam doneti samo dobre stvari.

Sanjati praznu pušku
Ako u snu vidite praznu pušku, to implicira da vam se želja neće ostvariti. Po prirodi ste tvrdoglavi i brzopleti pa svaku ideju hoćete da sprovedete u delo ne razmišljajući da li ćete od nje imati koristi. Pošto ćete je saopštiti svima od kojih očekujete podršku, oni će vas spustiti na zemlju i naterati da odustanete.

Sanjati da pucate iz puške
Kada u snu pucate iz puške, to znači da ćete nekoga uvrediti. Verovatno se radi o osobi koju mnogo volite, ali na kojoj ćete iskaliti svu nemoć i frustracije koje su vam se skupile. Retko se pridržavate izreke „tri puta meri, jednom seci“ zbog čega morate da se izvinjavate i obećavate da ćete paziti na ponašanje.

Sanjati da nekoga učite da puca iz puške
Ako u snu nekoga učite da puca iz puške, to označava nezahvalnost. Moguće je da ćete nekome pomoći da se zaposli ili da preboli teške trenutke u životu, ali kada vama bude bila potrebna usluga, nećete naići na očekivanu reakciju. Iako ćete se praviti da vam je svejedno, zaboleće vas to što dotična osoba neće želeti da vam izađe u susret za nešto što smatrate važnim.

Sanjati da vas neko uči da pucate iz puške
San u kome vas neko uči da pucate iz puške je znak da morate da zauzmete agresiviniji stav kad branite svoje ideje. Ukoliko ste sigurni da one mogu iznedriti nešto dobro, nemojte da se povačite i da prepuštate drugima da vam nametnu svoje mišljenje. To nikako ne znači da treba da se svađate, ali svakako morate da naučite da argumentovano, jasno i decidno izrazite svoje stavove i ideje.

Sanjati da čistite pušku
Čistiti pušku u snu znači da ste svesni da vam neko zavidi i da vam je drago zbog toga. Uživate kada vidite kako „puca od ljubomore“ zato što ste nešto postigli, uradili ili zaradili. Možda takvo ponašanje donosi kratkoročno zadovoljstvo, ali dugoročno gledano nije baš zdravo za vašu psihu.

Sanjati da drugi čiste pušku
Ako ste u snu videli kako neko čisti pušku to implicira da nevešto krijete svoje nezadovoljstvo jer je neko postigao više od vas. Ranije ste uspevali da odglumite da ste srećni zbog drugih, ali vam to sada sve teže polazi za rukom.

Sanjati da punite pušku
Puniti pušku u snu znači da ćete čuti dobre vesti vezane za nekog člana porodice, brata, sestru ili mlađe ukućane. Moguće je da će neko od vaših bližnjih ostvariti neki uspeh i bićete vrlo ponosni na njega tj. nju.

Sanjati da drugi pune pušku
Ovakav san ukazuje na to da će neko od vaših bližnjih tražiti savet od vas. Verovatno će vam se brat ili sestra obratiti za pomoć u vezi sa problemom koji ga/je muči. Potrudićete se da mu/joj izađete u susret i date konstruktivnu sugestiju.

Sanjati pokvarenu pušku
Pokvarena puška u snovima je znak da previše novca trošite na to da se dopadnete drugima. Konkretnije, ulažete u garderobu, negu i lep izgled, ali ćete pažnju privući svojom ličnošću i harizmom, a ne „skupim krpicama“. Ako želite da se nekome svidite budite prirodni.

Sanjati da popravljate pušku
Ukoliko ste sanjali da popravljate pušku to implicira da ćete se odlučiti na drastičnu promenu izgleda. Možda ćete pokušati da smršate, da se udebljate ili ćete da promenite frizuru. Nećete to učiniti zbog drugih, nego isključivo radi sebe.

Sanjati da drugi popravljaju pušku
San u kome vidite kako neko popravlja pušku znači da biste uskoro mogli sresti starog poznanika tj. poznanicu, ali ga/je nećete ni prepoznati. Shvatićete da se mnogo promenio/la i to na bolje. Ako je reč o nekome ko vam se ranije dopadao, nije isključeno da će se ponovo probuditi „leptirići u stomaku“.

Sanjati da ste kupili pušku
Kupiti pušku u snu ukazuje na to da na javi pokušavate da se zaštitite od nečijeg štetnog uticaja ili od toga da vas drugi ljudi povrede. Verovatno ste u prošlosti doživeli neka neugodna iskustva i ne želite da se to ponovi. Zato ste izgradili zid oko sebe i ne dozvoljavate ljudima da vam se približe.

Sanjati da prodajete pušku
Prodavati pušku u snu, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju finansijske probleme. Ako želite da sprečite bankrot počnite da štedite već sada. Postoje mnoge stvari na koje trošite novac, a koje vam nisu vam zaista potrebne.

Sanjati da ste dobili pušku
Kada sanjate da vam je neko poklonio pušku to implicira da ste pod nečijim protektoratom. U bliskom okruženju imate osobu koja se veoma trudi da vas zaštititi od svega. To je lepo, međutim, polako ali sigurno vi gubite samostalnost. Problem će nastati onog trenutka kada njega tj. nje više ne bude u vašoj blizini.

Sanjati da ste nekome dali pušku
Pokloniti nekome pušku u snu znači da ste zabrinuti za blisku osobu. Naime, neko od članova porodice ili prijatelja se suočava sa finansijskom, emocionalnom ili moralnom krizom, ili, pak, zdravstvenim problemima. Pokušavate da mu/joj pomognete, ali vam se često čini da ne radite dovoljno.

Sanjati da ste ukrali pušku
Ukrasti pušku iz radnje u snu ukazuje na to da se ne biste trebali upuštati u rizične i ilegalne poslove, jer biste mogli „izvući deblji kraj“. Ako ste sanjali da ste ukrali pušku od nekoga to implicira da će istina koju pokušavate da sakrijete kad-tad izaći na „svetlost dana“. Najbolje bi bilo kada bi je vaši najbliži čuli od vas.

Sanjati da vam je neko ukrao pušku
Kada sanjate da vam je neko ukrao pušku to implicira da biste u bližoj budućnosti mogli izgubiti poverenje drage osobe. Naime, uradićete nešto što će ga je uvrediti i razočarati i više nikad vas neće gledati istim očima. Trebaće vam godine da vaš odnos učinite boljim, ali garantovano više neće biti onakav kakav je bio.

Sanjati da ste pronašli pušku
Pronaći pušku u snu znači da će vam se posrećiti. U momentima kada pomislite da nema izlaza iz situacije u kojoj ste se našli, pojaviće se „svetlo na kraju tunela“. Moguće je da ćete biti na rubu bankrota, pred otkazom ili nekim drugim problemom, ali ćete uspeti da se „izvučete“ iz toga bez većih posledica.

Sanjati da ste izgubili pušku
Izgubiti pušku u snu ukazuje na to da biste umesto instinkta i osećaja prilikom rešavanja vaših problema trebali slušati razum. Prilično ste racionalna osoba, međutim, u poslednje vreme se više oslanjate na ono što vam intuicija govori. Sada je vreme da se poslužite logikom inače ćete se još više uvući u stresne situacije.

Sanjati da ste sakrili pušku
Sakriti pušku u snu znači da živite u strahu. Dogodile su vam se veoma stresne situacije i nikako ne možete da ih prevaziđete. Trudite se da ostavite prošlost iza sebe i da se okrenete budućnosti, međutim, nešto vas stalno vraća unazad. Možda biste trebali da sa nekim otvoreno razgovarate o tome što vas muči. Ako je potrebno obratite se za pomoć stručnjacima.

Sanjati da ste nasledili pušku
Kada sanjate da ste nasledili pušku to implicira da ćete preuzeti tuđu obavezu. Moguće je da će vam poslodavac poveriti posao kojim se bavio neko od vaših kolega. S obzirom na to da nemate iskustva sa takvom vrstom zadataka, trebaće vam neko vreme da shvatite šta i kako treba da radite.

Sanjati da ste bacili pušku
Baciti pušku u snu znači da ćete promeniti svoj stav o nekim pitanjima. Shvatićete da nema mnogo koristi od toga da se mučite onime što ne možete da promenite. Zato ćete, prvi put u životu, dozvoliti da vreme učini svoje.

Sanjati da je neko drugi bacio pušku
San u kome vidite kako je neko bacio pušku ukazuje na to da će vas obradovati odluka bliske osobe. Moguće je da će neko od članova porodice ili prijatelja okrenuti novi list u svom životu i bićete srećni zbog njega tj. nje.

Sanjati pušku koja visi na zidu
Puška na zidu obično simbolizuje manje zdravstene probleme koji će vas naterati da se više odmarate.

Sanjati da nosite pušku na ramenu
Nositi pušku na ramenu u snu znači da ćete svojom prirodnošću i harizmom privući nečiju pažnju. Moguće je da ćete nesvesno zavesti osobu suprotnog pola i da će vam uskoro pokazati svoje interesovanje i naklonost. Ako ste slobodni nemojte da odbijete poziv na kafu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli praznu ili punu pušku, ili ste pucali iz nje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija puške

Puška je vatreno oružje koje se koristi u vojne i policijske svrhe, i za lov.