Šta znači sanjati radijator?

Snovi sa motivom radijatora uglavnom se odnose na nekoga na koga uvek možete da se oslonite, na osobu pored koje vam je uvek ugodno i lepo. Ipak, njihovo tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili.

Sanjati topao radijator
Ako ste sanjali topao radijator to implicira da ste usamljeni. Ljudima koji su duže bez emotivnog partnera dodatno objašnjenje nije potrebno. Međutim, ako ste u vezi ili braku, a osećate se usamljeno, odbačeno ili zanemareno, san je znak da je vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom. Ne gurajte probleme pod tepih, nego pokušajte da ih rešite.

Sanjati vreo radijator
Ukoliko ste sanjali vreo radijator to znači da vas nečije ponašanje guši i opterećuje. Moguće je da ste u vezi sa posesivnom osobom i da više ne možete da podnesete njegove tj. njene ljubomorne gestove. Druga mogućnost jeste da se neko prema vama odnosi previše zaštitnički i da je to počelo da vam smeta.

Sanjati hladan radijator
Hladan radijator simbolizuje neuzvraćenu ljubav. Možda patite za bivšim partnerom tj. partnerkom. Sa druge strane, možda vam se potajno dopada neko ko vam, iz bilo kog razloga nije dostupan. Vreme je da svoju pažnju usmerite na druge stvari. Ljubav će se u vašem životu pojaviti onda kada se najmanje budete nadali.

Sanjati uljani radijator
Kada sanjate uljani radijator to implicira da se igrate sa nečijim osećanjima. Moguće je da ste svesni da je neko zaljubljen u vas i da vam to imponuje, premda se on tj. ona vama ne sviđa. Svaki vaš postupak bi u nekom momentu mogao da vam se obije o glavu. Zato je glavna poruka ovog sna da prestanete da tu osobu „vučete za nos“, nego da mu/joj iskreno kažete da ne želite da budete sa njim tj. njom.

Sanjati da kupujete radijator
Kupovati radijator u snu ukazuje na to da želite nekome da se dopadnete. U vašem okruženju postoji osoba koja vam se sviđa. Međutim, čini vam se da on tj. ona ne uzvraća simpatije. Možda je čak i u vezi tj. braku, ali vas to neće sprečiti da pokušate da ga/je osvojite. Razmislite još jednom o tome što radite, jer vaša sreća zasnovana na tuđoj nesreći neće biti dugog veka.

Sanjati da prodajete radijator
Prodavati radijator u snu znači da ćete odustati od namere da osvojite osobu koja vam se duže vreme sviđa. Shvatićete da on tj. ona uopšte nije zainteresovan/a za vas i okrenućete se nekim drugim stvarima. Tek kada se distancirate od njega tj. nje, on tj. ona će pokušati da vam se približi.

Sanjati da ste ukrali radijator

Ako ste sanjali da ste ukrali radijator iz prodavnice tj. radnje to implicira da ćete se osramotiti u većem društvu. Bićete u prilici da sa grupom ljudi razgovarate o temi koja vam nije bliska. U želji da se predstavite kao ravnopravan učesnik te debate, kazaćete nešto što će izazvati podmeh ostalih.

Kada sanjate da ste ukrali radijator iz tuđeg doma to znači da će vaš flert sa zauzetom osobom biti predmet sprdnje. Verovatno ste imali pogrešno mišljenje o njemu tj. njoj, pa ste se ponadali da imate šanse, premda on tj. ona već ima partnera tj. partnerku. Ipak, brzo će vas „spustiti na zemlju“.

Sanjati da vam je neko ukrao radijator
Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao radijator to implicira da imate konkurenciju. Postoji osoba koja pokušava da se približi vašem partneru tj. partnerki. Njegove tj. njene namere ste već pročitali, međutim, potpuno ste sigurni u to da vas voljena osoba neće prevariti ili izdati, pa se ni ne obazirete na to šta taj muškarac tj. žena pokušava da uradi.

Sanjati da postavljate radijator
Postavljati radijator u snu znači da bi trebalo da date šansu osobi koja otvoreno pokazuje da mu/joj se dopadate. Moguće je da ste zbog nekih prethodnih iskustava razočarani u ljubav ili skeptični prema ljudima suprotnog pola. Međutim, nisu svi isti, niti su im namere iste. Dajte priliku i sebi i njemu tj. njoj.

Sanjati da drugi postavljaju radijator
San u kome vidite kako neko postavlja radijator ukazuje na to da biste tuđe reči ili postupke mogli protumačiti na pogrešan način. Možda ćete pristojnost shvatiti kao pokušaj zavođenja ili da ćete nečiju povučenost doživeti kao aroganciju. U svakom slučaju, moraćete da priznate da vas je prvi utisak o njemu tj. njoj prevario.

Sanjati da skidate radijator
Skidati radijator u snu obično znači da želite da sakrijete svoje emocije ili da sami sebi negirate kako se osećate. Moguće je da vam je tako lakše da prebolite neke neuspehe ili padove. Međutim, bilo bi bolje kada biste bili iskreni prema sebi, a sigurno lakše ako biste to što vas muči podelili sa nekim kome verujete.

Sanjati da drugi skidaju radijator
Ako ste u snu videli kako neko skida radijator to implicira da ste zabrinuti za blisku osobu. Moguće je da član porodice ne želi da vam prizna šta ga/je muči, a svesni ste toga da nešto nije u redu. Dajte mu/joj vremena i prostora, obratiće vam se kada bude bio/la spreman/a na to.

Sanjati da prenosite radijator
Prenositi radijator u snu znači da ćete teškom mukom preboleti neki finansijski, emocionalni ili duhovni gubitak. Trebaće vam i vremena i strpljenja da izađete iz te krize. Jako je važno da se okružite pozitivnim ljudima. Njihov optimizam će blagotvorno da deluje na vas.

Sanjati da drugi prenose radijator
Ukoliko ste u snu videli kako neko prenosi radijator to je znak da treba da odustanete od toga da delite savete ljudima, ukoliko već ne možete da rešite vlastite probleme. Nemojte nekome da namećete svoje mišljenje i stavove, jer im se tako mešate u život. Bolje je da prvo „počistite vlastito dvorište“.

Sanjati da čistite radijator
Čistiti radijator u snu ukazuje na to da je pred vama vrlo težak period. Suočićete se sa brojnim izazovima i problemima. Moraćete mnogo da radite i da se žrtvujete kako biste savladali sve prepreke koje će vam se naći na putu. Potrudite se da zadržite optimizam i motivaciju, jer će to biti od presudnog značaja za izlazak iz te situacije.

Sanjati da drugi čiste radijator
Videti u snu kako neko čisti radijator znači da ćete upoznati osobu koja će vas oduševiti svojim načinom razmišljanja i pristupom prema životu. Za razliku od vas, preživeo/la je mnoge nedaće, ali je ostao/la pozitivan/a. Kada sagledate sve svoje probleme shvatićete da su u poređenju sa njegovim tj. njenim mizerni. Bićete zahvalni što niste u njegovoj koži, a istovremeno ćete mu joj se diviti na istrajnosti.

Sanjati da farbate radijator
Farbati radijator u snu ukazuje na to da ste u strahu da će neki „greh“ iz prošlosti uskoro da ugleda svetlo dana i da će to narušiti vaš odnos sa ljudima čije vam je mišljenje važno. Moguće je da ste uradili nešto čime se ne ponosite. Ipak, ne treba da čekate da vaši voljeni to saznaju od drugih zato što će ih to više zaboleti nego kada biste im vi lično saopštili istinu.

Sanjati da drugi farbaju radijator
Ukoliko ste u snu videli kako neko farba radijator to implicira da sumnjate u blisku osobu. Verovatno je član porodice, partner tj. partnerka ili neko od prijatelja u poslednje vreme počeo/la da se ponaša čudno, pa ste pomislili da vam nešto krije. Nemojte da ga/je optužujete ni za šta ako nemate dokaza.

Sanjati da vam je radijator pao na nogu
Kada sanjate da vam je radijator pao na nogu to znači da će vam se izjaloviti neki plan. Možda duže vreme maštate o tome da negde otputujete. Ipak, moraćete da to odložite iz potpuno objektivnih razloga. Nemojte da očajavate, zato što će nova prilika brzo doći.

Sanjati da vas je neko zavezao za radijator
Ako ste sanjali da vas je neko zavezao za radijator to najavljuje probleme u komunikaciji sa ukućanima, partnerom tj. partnerkom ili radnim kolegama. Nije isključeno da ćete se svađati čak i zbog najmanjih sitnica. Ukoliko vi pokažete razumevanje i spremnost na kompromis, možda će vam i druga strana „uzvratiti istom merom“.

Sanjati da ste nekoga zavezali za radijator
Ovakav san ukazuje na potisnutu frustraciju. Moguće je da vas je na javi nešto iznerviralo, isprovociralo ili razbesnelo, pa ste to preneli na san. U svakom slučaju, morate da pronađete način kako da se rešite negativnih emocija. Neka vam ne pada na pamet da se „lečite“ na dragim ljudima.

Sanjati zvuk vode iz radijatora 
Ukoliko ste u snu čuli kako se voda u radijatoru preliva to znači da ste pod pritiskom. Verovatno neko ima velika očekivanja od vas i plašite se da ćete ga/je razočarati. Možda čak mislite da niste dorasli zadatku koji vam je poveren. Ne treba da se obazirete na druge ljude, nego da pokušate da uradite sve što je u vašoj moći kako biste vi sami bili zadovoljni.

Sanjati da topla voda šiklja iz radijatora
Ovakav san ukazuje na to da bi u narednom periodu trebalo da izbegavate rasprave sa neistomišljenicima. Preosetljivi ste, pa čak i mala nesuglasica može da napravi nesagledivu štetu. Bolje je da se „pritajite“ dok vam se raspoloženje ne popravi.

Sanjati da hladna voda šiklja iz radijatora
Ako ste sanjali da hladna voda šiklja iz radijatora to implicira da ćete nekome morati da saopštite tešku istinu. Neće vam biti lako, ali ćete znati da je bolje da se neke stvari nazovu pravim imenom, nego da i vi i on tj. ona živite u laži.

Značenje može da bude i jednostavnije. Ako ste nedavno razmišljali o kupovini radijatora ili ste o tome pričali sa nekim, to je ostavilo snažan utisak na vas.

Definicija radijatora

Radijator (lat. radiatus) je naprava za prenos toplote i to često sa toplom vodom ili vazduhom. Pojam se najčešće koristi za radijatore centralnog grejanja i uređajima za hlađenje.