Šta znači sanjati randevu?

Videti randevu u snu
Ako u snu vidite randevu, to simbolizuje ljubavne radosti. Moguće je da ćete se lepo slagati sa voljenom osobom i da ćete mnogo vremena provoditi zajedno. Ići ćete u šetnje, bioskop, na izlete, itd. što će vašu vezu obogatiti novim sadržajima i dešavanjima kojih ćete se rado sećati.

Sanjati da idete na randevu
Ukoliko u snu idete na randevu, to ukazuje da ćete se uplašiti. Verovatno ćete imati pozitivnu tremu jer ćete nastupati u javnosti ili ćete se naći sa osobom koju dugo niste videli. Pretvaraćete se da ste opušteni, ali pazićete na svaku reč jer će vam biti važno da ostavite dobar utisak.

Sanjati da drugi ide na randevu
Kada u snu drugi ide na randevu, to implicira da ćete nekoga razočarati. Moguće je da će vam bliska osoba pružiti više prilika da mu/joj pokažete da ste se uozbiljili, ali vi ćete svaku prokockati. Iako će se raditi o nekome do koga vam je stalo, nastavićete po starom i uverićete ga/je da sa vama nema šta da traži.

Sanjati da otkazujete randevu
Ako u snu otkažete randevu, to označava kraj romanse. Moguće je da ćete shvatiti da vam partner/ka ne odgovara i da se u njegovom/njenom društvu ne osećate dobro. Biće vam žao jer ćete ga/je povrediti, ali smatraćete da je bolje da mu/joj kažete istinu i da se rastanete kao ljudi.

Sanjati da zakazujete randevu
Kada u snu zakažete randevu, to znači da ćete ostvariti želju. Vaš moto je: „ko reskira, profitira“ zbog čega ćete nekome predložiti da započnete poslovnu saradnju ili emotivni odnos. Veoma ste uporni i istrajni pa vam nije teško da sačekate dok se dotična osoba ne uveri da ste vi najbolji izbor za nju/njega.

Sanjati da ste nekoga pozvali na randevu
Kada sanjate da ste nekoga pozvali na randevu to implicira da ste usamljeni. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku, ne bi trebalo da se tako osećate. U tom slučaju, san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom.

Sanjati da vas je neko pozvao na randevu
Ukoliko ste sanjali da vas je neko pozvao na randevu to znači da imate tajnog obožavaoca. U vašem bližem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Razlog može da bude to što ste zauzeti ili što mu/joj delujete nezainteresovano. Ako obratite pažnju verovatno ćete uočiti o kome tj. o čemu se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da se niste pojavili na randevuu
Ako ste sanjali da se niste pojavili na dogovorenom randevuu to je znak da se plašite promene. Imate priliku da napredujete ili da budete srećni, međutim, strah vas je da posegnete za time. Možda vas nešto iz prošlosti „vuče nazad“, a možda je samo reč o duboko ukorenjenim kompleksima.

Sanjati da se osoba koju ste pozvali na randevu nije pojavila
Kada sanjate da osoba koju ste pozvali nije došla na dogovoreni randevu to implicira da ste bez razloga uvređeni nečijim rečima ili odlukama. Verovatno ste pogrešno protumačili to što je određena osoba kazala ili uradila. Nemojte da se durite, nego pokušajte realno da sagledate o čemu se tačno radi.

Sanjati da kasnite na randevu
Ukoliko ste sanjali da kasnite na randevu to implicira da ste u dilemi. Moguće je da želite veliku promenu u svom životu, međutim, plašite se da vam to neće doneti ono o čemu maštate. Nikad nećete saznati da li možete da budete srećniji i zadovoljniji ukoliko ni ne pokušate da to postignete.

Sanjati da drugi kasne na randevu
Ako ste sanjali da osoba sa kojom ste dogovorili randevu kasni to znači da bi vas moglo razočarati nečije ponašanje. Verovatno ste neku osobu predugo idealizovali, a sada ćete konačno videti njegovo tj. njeno „pravo lice“ i to vam se neće dopasti. Imajte u vidu da ni sami niste bez mana, pa pokušajte da ga/je prihvatite takvog tj. takvu kakav/a jeste.

Sanjati randevu s osobom koja vam se dopada
Kada sanjate da ste dogovorili randevu s osobom koja vam se na javi dopada to je znak da bi trebalo da ga/je i u stvarnom životu pozovete na kafu ili piće, ili, makar da mu/joj pokažete da ste zainteresovani za tako nešto. Možda i on tj. ona oseća privlačnost prema vama, međutim, plaši se da nema šanse kod vas.

Sanjati randevu s osobom koju ne volite
Ukoliko ste sanjali randevu s osobom koju na javi ne podnosite moguće je da ćete promeniti mišljenje o njemu tj. njoj. U svakom slučaju, san je znak da bi trebalo da budete tolerantniji prema drugim ljudima, a pogotovo prema onima sa čijim mišljenjem i stavovima ne možete da se složite.

Sanjati randevu sa partnerom tj. partnerkom
Ako ste sanjali randevu sa partnerom tj. partnerkom to implicira da ste se udaljili jedno od drugoga. Uzrok tome mogu biti stresni poslovi kojim se bavite, briga o potomcima ili budućnosti. Bilo kako bilo, ne smete da dozvolite da jedno drugome postanete stranci, nego morate da ulažete više pažnje u tu vezu tj. brak.

Sanjati randevu sa bivšim partnerom tj. partnerkom
Kada sanjate randevu sa bivšim partnerom tj. partnerkom to znači da bi vas na javi nešto moglo podsetiti na njega tj. nju. Verovatno ćete se u nekom momentu zapitati kako bi vam život danas izgledao da ste ostali zajedno. Nemojte da se vraćate u prošlost, jer da je ta veza tj. brak bila/bio dobra tj. dobar i dan danas bi trajala tj. trajao.

Sanjati randevu sa prijateljem tj. prijateljicom
Randevu sa prijateljem tj. prijateljicom u snu ukazuje na to da vam je potreban razgovor s iskrenom osobom. Moguće je da vam se u poslednje vreme mnogo toga dogodilo i neophodno je da o tome pričate sa nekim kome verujete. Pozovite osobu koja vas do sada nije izneverila i „otvorite mu/joj dušu“.

Sanjati randevu sa kolegom tj. kolegicom
Ukoliko ste sanjali randevu sa kolegom tj. kolegicom moguće je da će vaš odnos prerasti u nešto više ukoliko počnete da se družite privatno, mimo fakulteta tj. posla. Verovatno posedujete mnogo zajedničkih osobina i sviđa vam se način na koji on tj. ona razmišlja. Ukoliko počnete da provodite slobodno vreme zajedno moguće je da ćete se zaljubiti jedno u drugo.

Sanjati randevu sa šefom tj. šeficom
Ako ste sanjali randevu sa šefom tj. šeficom to znači da se plašite da nećete moći da napredujete na trenutnom radnom mestu. Posedujete veliko znanje i iskustvo, međutim, vaši nadređeni ne pokazuju nameru da to adekvatno nagrade. U tom slučaju, vreme je da počnete da tražite drugi posao.

Sanjati randevu sa profesorom tj. profesorkom
Randevu sa profesorom tj. profesorkom u snu ukazuje na to da ćete doživeti neuspeh. Moguće je da nećete položiti ispit, da nećete dobro proći na nekom konkursu ili da će vaš projekat da završi neslavno. Nemojte da očajavate, nego počnite da tražite nove načine za ostvarenje vaših ciljeva.

Sanjati randevu sa poznanikom tj. poznanicom
Kada sanjate randevu s osobom koju površno poznajete moguće je da će upravo on tj. ona da vam pomogne da rešite neki problem. Njemu tj. njoj to neće predstavljati neku veliku muku, ali će vama biti od ogromnog značaja.

Sanjati randevu sa poslovnim partnerom tj. partnerkom
Ukoliko ste sanjali randevu sa poslovnim partnerom tj. partnerkom to implicira da razmišljate o tome da započnete privatni posao. Verovatno vam je dosadilo to što svi dosadašnji poslodavci nisu umeli adekvatno da nagrade vaš trud i zalaganje, te ste počeli da tražite načine da neku svoju ideju pretvorite u posao. Osobe koje već imaju privatni biznis će razmišljati o proširenju poslovanja.

Sanjati randevu sa policajcem tj. policajkom
Randevu sa policajcem tj. policajkom u snovima je znak da budete vrlo oprezni u saobraćaju na javi. Čak i delić sekunde bi mogao bitno da odredi dalji tok vašeg života. Osim toga, pazite kako se ponašate, bilo da ste pešak ili vozač, jer ćete se u suprotnom suočiti sa rigoroznom novčanom kaznom.

Sanjati randevu sa lekarom tj. lekarkom
Ako ste sanjali randevu sa lekarom tj. lekarkom to implicira da bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Prestanite da dijagnozu i lekove za simptome koje osećate tražite u časopisima i na internetu i obratite se za pomoć stručnjacima.

Sanjati randevu sa nepoznatom osobom
Kada sanjate randevu s osobom koju nikad u životu niste videli moguće je da ćete dobiti dobru poslovnu priliku koja će iziskivati neke promene. Mlađe osobe bi mogle da dobiju ponudu da nastave školovanje u inostranstvu ili šansu da se zaposle u drugom gradu ili državi. Dobro razmislite o svemu i donesite odluku zbog koje se u budućnosti nećete pokajati.

Sanjati randevu sa slavnom osobom
Randevu sa poznatim glumcem/glumicom, pevačem/pevačicom ili sportistom tj. sportistkinjom u snovima ukazuje na to da biste se zbog nekih odluka ili poteza mogli naći na meti tračeva. O vama će pričati čak i ljudi sa kojima nikad niste progovorili ni jednu reč. Nemojte svakome pojedinačno da objašnjavate o čemu se radi, jer je to gubljenje dragocenog vremena i energije.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, išli, zakazali ili otkazali randevu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija randevua

Randevu je mesto sastanka, zakazani sastanak.