Šta znači sanjati ratnu (bojnu) opremu?

Ako u snu vidite ratnu opremu, to označava nepredviđeni put. Moguće je da ćete čuti loše vesti koje se tiču člana porodice ili posla zbog čega ćete se spakovati i što pre krenuti. Bićete veoma uplašeni, ali trudićete se da razmišljate pozitivno i da nikoga ne opterećujete.

Sanjati da nosite ratnu opremu

Ukoliko u snu nosite ratnu opremu, to ukazuje da se lako uvredite. Vi ste osoba koja ne prihvata šalu na svoj račun već drugima prebacujete njihove greške čim se osetite ugroženo. Nikome ne dozvoljavate ni da vas popreko pogleda, a kamoli da vam kaže stav koji je u suprotnosti sa vašim mišljenjem.

Sanjati da neko drugi nosi ratnu opremu

Kada u snu neko drugi nosi ratnu opremu, to implicira da se osećate ugroženo. Verovatno niste u najboljim odnosima sa uticajnim ljudima zbog čega ne znate šta vam se sutradan može desiti. Svesni ste da bi vam bilo najbolje da gledate svoja posla i da ćutite, ali teško vam je da trpite nepravdu koja se oko vas dešava.

Sanjati da krijete ratnu opremu

Ako u snu krijete ratnu opremu, to znači da ćete se pretvarati da ništa ne znate. Verovatno ćete hteti da se uverite kakva je neko osoba zbog čega ćete mu/joj dozvoliti da misli da može da radi šta hoće. Verujete u tačnost izreke: „Daj čoveku vlast pa ćeš najbolje videti kakav je“ i u skladu sa njom ćete se i ponašati.

Sanjati da uništavate ratnu opremu

Kada u snu uništavate ratnu opremu, to simbolizuje pomirenje. Može se desiti da ćete se izviniti bliskoj osobi i zatražiti oproštaj. Shvatićete da ste preterali pa ćete povući teške reči i obećaćete mu/joj da se tako nešto nikada više neće ponoviti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili nosili ratnu opremu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ratne opreme

Ratna oprema obuhvata razne vrste oružja i oklopa.