Renda ili trenica – šta znači sanjati rendanje?

Sanjati da nešto rendate
Kada u snu vi nešto rendate, to upozorava da se čuvate. Moguće je da su vas mnogi uzeli na zub jer im ne idete uz dlaku, već govorite ono što mislite. Smatrate da ljudima možete odmoći samo ako prećutkujete istinu zbog čega, bez griže savesti, birate da budete iskreni.

Sanjati da neko drugi renda
Ukoliko u snu neko drugi renda, to označava pomoć. Verovatno će vam neko od rodbine ili prijatelja pomoći da sredite kuću, pripremite žurku ili sličan događaj. Značiće vam što ćete imati sa kim da podelite obaveze jer će vam to uliti poverenje da sve radite kako treba.

Sanjati da rendate povrće
Ako u snu rendate povrće, to ukazuje da ćete dobiti lakše zadatke. Moguće je da tek počinjete da radite ili da učite zbog čega će vam poveravati obaveze za koje nije potrebno nikakvo znanje. To vam neće biti pravo jer ćete želeti da se dokazujete i da ostavite dobar utisak na nadređene.

Sanjati da rendate drvo
Kada u snu rendate drvo, to implicira da ste komplikovani. Vi ste osoba koja svemu nađe manu zbog čega su vam potrebne dodatne prepravke odeće, frizure, itd. U glavi imate zamisao koju drugi nikada u potpunosti ne ostvare zbog čega, na kraju, sami uzimate stvar u svoje ruke.

Sanjati da rendate sir
Ako u snu rendate sir, to znači da obraćate pažnju na detalje. Vi ste osoba koja smatra da sitnice čine život lepšim pa vam je važno da drage ljude obasipate lepim rečima, gestovima i poklonima. Teško vam pada kad neko zaboravi važan datum ili obećanje što doživljavate kao pokazatelj da mu/joj i nije stalo do vas.

Tumačenje ovakvih snova može da zavisi od toga šta ste u snu rendali, tj. šta je neko drugi rendao.

Sanjati da drugi rendaju sir
San u kome vidite kako neko renda sir ukazuje na to da ćete imati posla sa perfekcionistom. Sarađivaćete s osobom koja mnogo pažnje posvećuje detaljima i to će i vas usporavati u obavljanju zadataka. Zato ćete poželeti da vas posao ili život više nikad ne spoji sa takvom osobom.

Sanjati da rendate šargarepu
Rendati šargarepu u snu simbolizuje dobar posao na javi. Konačno će se vaša motivacija, tj. radni elan povećati, pa ćete biti mnogo produktivniji i brži u obavljanju svojih zadataka. Poslodavcu to neće promaći, te će vam s vremenom povećati platu ili isplatiti kratkoročnu stimulaciju za vaš trud i rad.

Sanjati da drugi rendaju šargarepu
Ako ste u snu videli kako neko renda šargarepu to implicira da će vas obradovati vest koju će vam saopštiti član porodice ili partner tj. partnerka. Moguće je da će vam javiti da je položio/la ispit, dobio/la povećanje plate ili napredovao/la u karijeri. Bićete ponosni na njega tj. nju, pa ćete zajedno proslaviti taj napredak.

Sanjati da rendate kupus
Rendati kupus u snu simbolizuje pozitivne promene. To može da se odnosi na profesionalni ili privatni život. Osobe koje su trenutno same bi uskoro mogle da upoznaju zanimljivog muškarca tj. ženu. Ukoliko u ovom momentu nemate posao, moguće je da će se situacija na tom planu vrlo brzo popraviti.

Sanjati da drugi rendaju kupus
Videti u snu kako neko renda kupus ukazuje na to da će prijatelj tj. prijateljica ili neko od rodbine preseliti u drugi grad ili državu, u potrazi za boljim životom. Biće vam žao što odlazi, ali ćete itekako biti svesni da je doneo/la ispravnu odluku.

Sanjati da rendate krompir
Ako ste u snu rendali krompir to implicira da ćete se baviti poslom koji vam se ne dopada. Niste lenja osoba, pa vam nije problem da radite. Međutim, rezultati će stizati sporo, što će delovati demotivišuće na vas. Nemojte da odustajete, jer ćete u nekom momentu svakako morati da se vratite tome.

Sanjati da drugi rendaju krompir
Ukoliko ste u snu videli kako neko renda krompir to znači da ćete biti u prilici da satima slušate nečije „žalopojke“. Moguće je da će vas prijatelj tj. prijateljica pozvati na kafu i da će vam se žaliti, ne samo na svoj život, nego i na situaciju u društvu. Pokazaćete razumevanje, premda vi zaista verujete da mnogo toga u životu zavisi od nas samih, a da je on tj. ona u zabludi kada misli da se ceo kosmos urotio protiv njega tj. nje.

Sanjati da rendate krastavac
Rendati krastavac u snu ukazuje na to da biste se mnogo osećali kada biste svoj problem podelili sa nekim. To što ćutite i što se plašite da razgovarate o onome što vas muči može negativno da se odrazi na vaše zdravlje.

Sanjati da drugi rendaju krastavac
Kada u snu vidite kako neko renda krastavac to implicira da ste svesni da bliska osoba ima problem, ali da ne želi da ga podeli sa vama. Nemojte da insistirate na tome, nego mu/joj dajte vremena i prostora da sam/a odluči da li da vam, tj. šta da vam ispriča.

Sanjati da rendate tikvu
Ukoliko ste sanjali da rendate tikvu to znači da ćete uskoro nekoga ugostiti u svom domu. Možda će vam prijatelji ili rodbina doći na ručak ili večeru. Potrudićete se da ih počastite dobrom hranom i pićem, te da se u vašem domu osećaju kao kod svoje kuće.

Sanjati da drugi rendaju tikvu
San u kome vidite keko neko renda tikvu ukazuje na to da ćete odlučiti da posetite rodbinu ili prijatelje koje dugo niste videli jer žive u drugom gradu ili državi. Obradovaćete ih svojim prisustvom, te ćete pored lepog druženja imati i privatnog vodiča. Ponećete samo lepe uspomene sa tog putovanja.

Sanjati da rendate cveklu
Rendati cveklu u snu znači da nešto krijete od bliskih ljudi. Moguće je da je reč o „grehu“ iz prošlosti i da mislite da bi ih istina povredila ukoliko bi ugledala svetlo dana. Međutim, imajte u vidu da će ih mnogo više zaboleti ukoliko je čuju od nekog drugog, a ne od vas. Zamislite da je situacija obrnuta i znaćete šta treba da uradite.

Sanjati da drugi rendaju cveklu
Ako ste u snu videli kako neko renda cveklu to implicira da sumnjate u partnera tj. partnerku ili prijatelja tj. prijateljicu. Verovatno ste primetili da se u poslednje vreme ponaša čudno. Nemojte da ga/je optužujete da vam radi iza leđa, ukoliko nemate baš niti jedan dokaz koji potvrđuje vaše sumnje.

Sanjati da rendate jabuku
Ukoliko ste sanjali da rendate jabuku to znači da ćete se naći u iskušenju. Moguće je da će neko otvoreno pokazivati simpatije prema vama i da ćete se dvoumiti da li da tu naklonost iskoristite i prevarite voljenu osobu. Vodite se devizom „ne čini drugima ono što ne bi voleo/la sam/a da doživiš“, pa će vam savest biti mirna.

Sanjati da drugi rendaju jabuku
Videti u snu kako neko renda jabuku ukazuje na to da ćete čuti neke šokantne vesti. Nije isključeno da će do vas doći trač vezan za nekoga od vaše rodbine ili prijatelja. Nemojte dalje da ga širite, zato što ne možete da budete sigurni da je istina. Na kraju krajeva, ne biste ni vi voleli kada bi drugi „ispirali usta“ sa vama i vašim životom.

Sanjati da rendate limun
Rendati limun u snu znači da ćete sami sebi da zagorčate život. Osoba ste koja uporno traži „dlaku u jajetu“. Čak i kada nemate nikakav problem, vi ga sami izmislite. Verovatno niste navikli da vam sve u životu ide glatko, pa često sumnjate u ljude koji vas okružuju.

Sanjati da drugi rendaju limun
Kada u snu vidite kako neko renda limun to implicira da će vam dosaditi da ubeđujete nekoga da ga volite i da nemate nameru da ga/je prevarite ili ostavite. Verovatno vaš partner tj. partnerka često sumnja u vas i trudite se da mu/joj objasnite da ne želite da ga/je povredite. Međutim, njegove tj. njene sumnje su počele da vas dovode do ludila, pa bi vaša veza tj. brak mogli da dožive brodolom.

Sanjati da rendate dunje
Ako ste sanjali da rendate dunje to znači da ste spremni da nekome poverite svoj problem. Dugo ćutite o tome zato što ste ubeđeni da treba sami da se time pozabavite. Sasvim ste u pravu, međutim, biće vam mnogo lakše ukoliko o tome porazgovarate s osobom kojoj verujete. Možda dobijete i neki koristan savet ili sugestiju šta da uradite.

Sanjati da drugi rendaju dunje
San u kome vidite kako neko renda dunje ukazuje na to da će vam nepoznata osoba „otvoriti dušu“. Možda će mu/joj biti lakše da o svom problemu porazgovara sa nekim koga uopšte ne poznaje. Poslušajte ga/je, jer ćete tako učiniti dobro delo.

Sanjati da rendate đumbir
Rendati đumbir u snu znači da bi trebalo mnogo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Izbacite one namirnice za koje znate da štete, ne samo vašem izgledu, nego i zdravlju. Osim toga, uvedite više fizičkih aktivnosti u svakodnevnicu, to će se pozitivno odraziti na vašu psihu.

Sanjati da drugi rendaju đumbir
Ako ste u snu videli kako neko renda đumbir to implicira da će vas obradovati vest vezana za zdravstveno stanje drage osobe. Možda će član porodice ili neko od rodbine javiti da je sa njegovim tj. njenim zdravljem sve u redu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro rendali povrće, sir ili drvo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija rendanja

Rendanje je razlistavanje na tanke listiće.