Repa – šta znači sanjati repu?

Sanjati repu
Ako u snu vidite repu, to upozorava na brige. Moguće je da će bliskoj osobi biti veoma loše zbog čega ćete se potresti. Često ćete o njemu/njoj razmišljati, ali nećete hteti druge da zamarate, već ćete taj teret nositi sami. Celokupna situacija će se odraziti i na vaše zdravlje i raspoloženje pa nećete ličiti na sebe.

Sanjati da jedete repu
Ukoliko u snu jedete repu, to implicira da će sav vaš trud biti uzaludan. Verovatno ćete organizovati neko dešavanje, ali većina prijatelja neće moći da dođe. Iako ćete razumeti da imaju obaveze, biće vam krivo jer biste vi odložili sve i ispoštovali ih.

Sanjati da čupate repu
Kada u snu čupate repu, to ukazuje da ćete doći do rešenja. Može se desiti da ćete danima mozgati šta vam je najbolje da uradite, ali ideja će vam sinuti tek kasnije. Doći ćete do zaključka da je najbolje da se opustite i da skrenete misli na drugu temu jer na silu ništa nije moguće postići.

Sanjati da sadite repu
Ako u snu sadite repu, to znači da biste voleli da se vratite prirodi. Moguće je da vam je život na betonu dosadio i da biste stan ili kuću u gradu rado menjali za imanje na selu. Maštate o svojoj bašti, živini i sličnim stvarima kojima biste se radije bavili nego kancelarijskim poslom koji vam narušava fizičko i psihičko zdravlje.

Sanjati da kuvate repu
Kada u snu kuvate repu, to implicira da ćete uočiti nečiji potencijal. Verovatno ćete otkriti da neko od ljudi iz okruženja ima mnogo više znanja nego što pokazuje. Smišljaćete način kako da mu/joj priđete i da ga/je ohrabrite da se bori za sebe jer ćete smatrati da bi bila šteta da takav talenat ostane nezapažen.

Sanjati da drugi jedu repu
San u kome vidite kako neko jede repu znači da ćete zbog poslovnih obaveza morati da propustite neko druženje sa porodicom ili prijateljima. Biće vam krivo zbog toga, međutim, moraćete da se prilagodite ukoliko želite da ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali.

Sanjati da drugi čupaju repu
Videti u snu kako neko čupa repu ukazuje na to da ćete problem da rešite samo ukoliko upitate nekoga za savet ili pomoć. Verovatno se suočavate sa nekom dilemom i potrebna vam je šira slika situacije u kojoj se nalazite. Zato se ne libite da pitate blisku osobu za sugestiju.

Sanjati da drugi sade repu
Ukoliko ste u snu videli kako neko sadi repu to implicira da će neko od vaših prijatelja odlučiti da život nastavi u drugom mestu. Otići ćete mu/joj u posetu i oduševiće vas selo ili grad u kome živi. Verovatno ćete i sami poželeti da spakujete kofere i da promenite mesto boravka, jer je sredina u kojoj trenutno živite počela da vas guši.

Sanjati da drugi kuvaju repu
Ako ste u snu videli kako neko kuva repu to znači da bi trebalo da pružite šansu osobi sa kojom odnedavno sarađujete. Možda vam sujeta brani da vidite pozitivne stvari kod njega tj. nje. Međutim, ukoliko biste mu/joj dali priliku, shvatili biste da ima dosta znanja i da želi od vas da nauči još više kako bi bio/la bolja u svom poslu.

Sanjati da čistite repu
Čistiti repu u snu ukazuje na to da ćete morati da uložite mnogo truda i energije u projekat kojim se trenutno bavite kako biste dobili željene rezultate. Uspeh neće doći preko noći i zato je važno da budete istrajni i strpljivi.

Sanjati da drugi čiste repu
San u kome vidite kako neko čisti repu znači da ste zabrinuti za člana porodice ili partnera tj. partnerku. Čini vam se da ga/je posao iscrpljuje, a ne donosi mu/joj ni zadovoljstvo, a ni finansijsku stabilnost. Možda mu/joj ne možete pomoći da pronađe drugo, bolje radno mesto, ali nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podršku koju mu/joj pružate.

Sanjati da sečete repu
Seći repu u snu simbolizuje manjak motivacije. Moguće je da u poslednje vreme imate mnogo obaveza, ali ne i dovoljno volje da počnete da ih završavate. Možda ste samo umorni, a moguće je da vam je potreban neki podsticaj. Za početak, nemojte da gubite vreme gledajući televiziju, nego slobodne trenutke posvetite hobiju u kome uživate ili ljudima koje volite.

Sanjati da drugi seku repu
Kada u snu vidite kako neko seče repu to implicira da će vas iznervirati nečija inertnost. Vi ste vrlo energična osoba i za to ne volite da ste okruženi ljudima koji nemaju volje ili snage za promene. Ovo se posebno odnosi na nekog od vaših ukućana ili partnera tj. partnerku. Verovatno ste učinili sve kako biste ga/je motivisali da krene „u akciju“ i smatrate da je to od vas sasvim dovoljno.

Sanjati da pravite salatu od repe
Praviti salatu od repe u snu znači da ćete uskoro odlučiti da iznenadite voljenu osobu. Moguće je da ćete članu porodice ili partneru tj. partnerki pokloniti ono o čemu dugo mašta, a nije imao/la mogućnosti da to sam/a sebi priušti. Osmeh na njegovom tj. njenom licu će i vas veoma usrećiti.

Sanjati da drugi prave salatu od repe
Videti u snu kako neko pravi salatu od repe ukazuje na to da bi partner tj. partnerka ili neka druga bliska osoba mogla da vas iznenadi poklonom, romantičnom večerom, putovanjem ili izletom. Verovatno mnogo radite, a on tj. ona će se potruditi da vas za to nagradi nečim što će vas obradovati.

Sanjati da pravite supu od repe
Ako ste sanjali da pravite supu od repe to implicira da ćete biti u dilemi šta da nekome poklonite za rođendan, venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu. Moguće je da je reč o osobi koja ima mnogo toga, pa je u tome i vaš problem veći. Nemojte da sumnjate da će ga/je čak i mali znak pažnje veoma usrećiti.

Sanjati da drugi prave supu od repe
Ukoliko ste u snu videli kako neko pravi supu od repe moguće je da ćete dobiti poklon koji vam se neće dopasti. Međutim, nećete želeti da povredite onoga od koga ste ga dobili, pa ćete odglumiti da vam je baš to bilo potrebno i da vam se dar mnogo sviđa.

Sanjati da pravite sok od repe
Praviti sok od repe u snu ukazuje na to da ćete nekome ostvariti želju. Verovatno ste svesni šta je članu porodice, partneru tj. partnerki ili vašem detetu dugogodišnji san, te ćete se potruditi da on postane stvarnost.

Sanjati da drugi prave sok od repe
San u kome vidite kako neko pravi sok od repe znači da ćete ostvariti veliki cilj. Moguće je da dugo pregovarate sa poslodavcem da vam poveća platu ili da vam poveri bolje radno mesto. Ako nastavite da se borite za sebe vrlo brzo ćete dobiti ono što tražite.

Sanjati da hranite životinje repom
Hraniti kravu ili neku drugu životinju repom u snu simbolizuje lepo iznenađenje. Verovatno nećete očekivati pozitivan razvoj određene situacije, međutim, dogodiće se upravo suprotno. Druga mogućnost jeste da ćete neki posao završiti pre nego što ste se nadali.

Sanjati da drugi hrane životinje repom
Videti u snu kako neko hrani životinje repom ukazuje na to da će vas bliska osoba učiniti ponosnim tj. ponosnom. Možda će član porodice, partner tj. partnerka ili vaše dete postići veliki uspeh ili uraditi nešto što će vas oduševiti. Moguće je da će položen ispit ili napredak u karijeri biti dobar povod za zabavu i druženje sa bliskim ljudima.

Sanjati da kupujete repu
Kupovati repu u snu znači da ćete se uskoro ohrabriti da dugogodišnju ideju sprovedete u delo. Napravićete realan plan i trudićete se da ne odstupate od njega. Sa nepredviđenim izazovima ćete se suočavati u hodu, a ukoliko budete uporni uspeh sigurno neće izostati.

Sanjati da prodajete repu
Prodavati repu u snu ukazuje na to da ćete odustati od nečega. Moguće je da ćete shvatiti da vaš projekat nema svetlu budućnost. Biće vam žao što ste u to uložili mnogo vremena, truda i energije, ali ćete biti svesni da je došao trenutak da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da bacate repu
Bacati repu u snu znači da ćete se rešiti neke velike brige. Verovatno se neko od članova porodice posvađao, te ste se trudili da ih što pre pomirite. Kada ih pustite da sami reše taj problem, postići će kompromis i popraviće svoje odnose.

Sanjati da drugi bacaju repu
Ako ste u snu videli kako neko baca repu to implicira da ćete nekome oprostiti laž ili uvredu. Shvatićete da je život previše kratak da biste se durili i da vam je on tj. ona isuviše važan/a da biste se zbog sitnice udaljili jedno od drugoga.

Sanjati trulu repu
Trula repa u snovima ukazuje na to da će zbog vašeg nemara mali problem da preraste u veliku brigu. Dozvolili ste da se situacija iskomplikuje zato što niste imali volje i snage da se uhvatite u koštac sa time. Takvo ponašanje će vas sigurno dovesti u vrlo nezahvalan položaj.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jeli, čupali, kuvali ili sadili repu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija repe

Repa je zeljasta biljka koja se koristi u ishrani domaćih životinja i ljudi.