Šta znači sanjati robijaša?

Sanjati da ste vi robijaš

Ako ste u snu vi robijaš, to označava žalost u porodici. Moguće je da vaše ponašanje zabrinjava bliske ljude. Niste ni svesni koliko godina života ste im skratili zbog nekih postupaka koji su ih nasekirali i preplašili. Vi ne verujete u njihovu iskrenost, već to smatrate načinom da vam nametnu osećaj krivice.

Sanjati da vidite robijaša

Ukoliko u snu vidite robijaša, to ukazuje da ćete steći nove poznanike. Može se desiti da ćete početi da se družima sa ljudima koji se poprilično razlikuju od vaših dugogodišnjih prijatelja. Smatraćete da su veoma zanimljivi i uživaćete u razgovorima u kojima će vam prepričavati svoje doživljaje i poglede na život.

Sanjati da pomažete robijašu da pobegne

Kada u snu pomažete robijašu da pobegne, to implicira da biste zbog nekog sve rizikovali. Vi ste veoma odan prijatelj, partner, saradnik i uradili biste sve za ljude koje volite. Ne razmišljate mnogo o problemima koje ćete zbog toga imati jer ne možete da stojite skrštenih ruku dok drage osobe pate.

Sanjati da branite robijaša

Ako u snu branite robijaša, to simbolizuje sažaljenje. Vi smatrate da svako ko se iskreno kaje zbog greške koju je napravio, zaslužuje drugu šansu. Trudite se da nikoga ne osuđujete jer ste svesni da niste savršeni i da se nikad ne zna šta vas može sutra snaći.

Sanjati da osuđujete robijaša

Kada u snu osuđujete robijaša, to znači da nekome nećete oprostiti. Verovatno će vam neko naneti nepravdu ili štetu od koje ćete se teško oporaviti. Nećete više hteti da čujete za njega/nju i ignorisaćete sve pokušaje da vam se približi i izgladi situaciju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, branili ili osudili robijaša, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija robijaša

Robijaš je čovek koji je napravio krivično delo zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu.