Šta znači sanjati rukavice?

Sanjati nove rukavice
Ako u snu vidite nove rukavice, to označava prijatno iznenađenje. Moguće je da će vam bliska osoba pročitati misli i pokloniti ono što vam je potrebno. Biće vam drago što vas neko toliko dobro poznaje da ne morate da gubite vreme na objašnjenja koja smatrate suvišnim.

Sanjati stare rukavice
Ukoliko u snu vidite stare rukavice, to upozorava na oskudicu. Može se desiti da duži vremenski period nećete imati novca da zadovoljite osnovne potrebe. Jedva ćete sastavljati kraj s’ krajem, ali nećete želeti to da ističete jer vam nije cilj da u drugima izazovete sažaljenje.

Sanjati da nosite rukavice
Kada u snu nosite rukavice, to ukazuje da držite do sebe. Vi ste pravi/a gospodin/dama koji/a se uvek ponaša u skladu sa vaspitanjem koje je poneo/la iz kuće. Ne psujete, ljubazni ste, dajete prednost starijima, ali ne iz razloga da bi o vama lepo pričali, nego da biste učinili vašu porodicu ponosnom.

Sanjati da skidate rukavice
Ako u snu skidate rukavice, to implicira da ćete prestati da se pretvarate. Verovatno krijete osećanja od drugih i trudite se da ostanete jaki u situacijama koje vam teško padaju. Polako ćete pucati po svim šavovima pa ćete rešiti da kažete sve što vam je na duši i da pronađete utehu koja vam je potrebna.

Sanjati da poklanjate rukavice
Kada u snu poklanjate rukavice, to znači da imate nerealna očekivanja. Moguće je da ćete nekome nametnuti stil života koji mu/joj nije blizak. Pokušaćete da ga/je ubedite da počne drugačije da se oblači, da sluša drugu vrstu muzike i da promeni mnoge stavove koji su ga/je definisali kao ličnost.

Sanjati da ste dobili rukavice na poklon
Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio rukavice to implicira da u vašem životu postoji osoba koja brine o vama i koja se uvek trudi da vas zaštiti. To mogu da budu vaši roditelji, partner tj. partnerka ili neko kome ste izuzetno dragi. U svakom slučaju, na njega tj. nju uvek možete da računate.

Sanjati da ste ukrali rukavice
Ako ste sanjali da ste ukrali rukavice iz prodavnice tj. radnje to znači da ćete doneti pogrešnu odluku. Naći ćete se u situaciji koja će vas zbuniti, pa ćete u panici napraviti korak koji bi mogao da izazove prilično negativne posledice. Još nije kasno da popravite stvari.

Sanjati da ste nekome ukrali rukavice najavljuje svađu. Moguće je da ćete se porečkati sa nekim zbog različitog stava o određenoj temi, međutim, situacija će brzo prerasti u konflikt. Ne dozvolite da u afektu kažete ili uradite nešto zbog čega ćete se pokajati.

Sanjati da vam je neko ukrao rukavice
Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao rukavice to implicira da ste paranoični. Mislite da se ceo kosmos urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je potpuno drugačija. Kada preuzmete odgovornost za greške iz prošlosti i izvučete pouku, više ih nećete ponavljati i sve će početi polako da se menja na bolje.

Sanjati da ste izgubili rukavice
Izgubiti rukavice u snu simbolizuje štetu na javi. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski uređaj, pa ćete morati da izdvojite određenu sumu za popravku ili zamenu. Druga mogućnost jeste da ćete izgubiti novac ulažući u neki neisplativ projekat.

Sanjati da ste pronašli rukavice
Ako ste sanjali da ste pronašli nečije rukavice to znači da će vam se posrećiti. Možda se nećete najbolje pripremiti za ispit, ali ćete ga ipak položiti. Druga mogućnost jeste da ćete u prilično ozbiljnoj konkurenciji uspeti da dobijete posao ili projekat za koji ste konkurisali. Nije isključen dobitak u igrama na sreću.

Sanjati da ste bacili rukavice
Ukoliko ste sanjali da ste bacili rukavice to implicira da bi trebalo da povedete više računa o svojim finansijama. Novac često trošite na potpuno nepotrebne stvari i to bi vam se u nekom trenutku moglo obiti o glavu. Umesto da strahujete od bankrota, napravite plan potrošnje i nemojte da od njega odstupate.

Tumačenje može da se razlikuje od vrste i boje rukavica koje ste u snu videli.

Sanjati radne rukavice
Radne rukavice u snovima su znak da svoje ciljeve nećete moći da ostvarite koristeći se prečicama. Moraćete da idete stepenicu po stepenicu i da uložite mnogo vremena i truda u ono čime se bavite kako biste postigli neke veće rezultate. Važno je da ne gubite motivaciju i da vam konačni cilj uvek bude na umu.

Sanjati gumene rukavice
Gumene rukavice u snovima takođe najavljuju uspeh uz mnogo napora. Možda ste mislili da će neke stvari da se dogode same od sebe, tj. da se će vam se posrećiti. Međutim, san vam ukazuje na to da treba da se pripremite na borbu. Zanemarite ljude koji vam obećavaju „hleba bez motike“ i potrudite se da svoje znanje, veštine i potencijale usmerite u prave stvari.

Sanjati bokserske rukavice
Bokserske rukavice u snovima ukazuju na žrtvu koju ćete morati da podnesete kako biste postigli ono što želite. Pred vama je vrlo izazovan period. Moraćete da se suočite sa raznim problemima i obavezama, a osećaćete i veliku dozu stresa. Nije isključeno da nećete imati dovoljno slobodnog vremena za odmor ili zabavu sa prijateljima i članovima porodice.

Sanjati damske rukavice
Ako žena u snu vidi damske rukavice to implicira da ima tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Ukoliko muškarac sanja damske rukavice to znači da će ga zavesti tuđa žena laskajući mu. I sami znate da bi najbolje bilo da se ne uplićete u takve vrste odnosa.

Sanjati medicinske (hirurške) rukavice
Medicinske ili hirurške rukavice u snovima vam poručuju da je vreme da posetite lekara. Naime, simptomi koji duži period osećate neće nestati sami od sebe. Još je gore ukoliko dijagnozu i lekove tražite u časopisima ili na internetu. San je znak da morate da se uozbiljite i da zakažete pregled.

Sanjati vunene rukavice
Vunene rukavice simbolizuju loše raspoloženje. U poslednje vreme izbegavate druženja i izlaske sa prijateljima. Radije birate da ostanete u svom domu uz knjigu, film ili seriju. Ipak, ako ta faza traje duže vreme, san je znak da morate da se pokrenete. Ne smete da se izolujete od ljudi jer to nije dobro za vaše mentalno zdravlje.

Sanjati kožne rukavice
Ako ste u snu videli ili nosili kožne rukavice to implicira da ćete ostvariti profesionalni uspeh. Očekuje vas napredak u karijeri i povećanje prihoda. Međutim, moraćete da budete vrlo strpljivi, zato što se ništa veliko neće dogoditi preko noći. Radite na sebi i trudite se da budete što bolji u svom poslu. Samo tako uspeh neće izostati.

Sanjati sportske (biciklističke bajkerske) rukavice
San u kome vidite sportske rukavice, poput oni koje nose biciklisti, motociklisti i drugi znače da bi trebalo da uvedete više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevnicu. Loša ishrana, manjak sna i nedovoljno kretanja može ozbiljno da naruši vaše zdravlje. Umesto da slobodno vreme provodite pored televizora ili u kafiću, izađite u šenju ili otiđite na rekreaciju. Telo i um će vam biti zahvalni na tome.

Sanjati pocepane rukavice
Pocepane rukavice u snovima na žalost simbolizuju loše vesti. Moguće je da će vam se izjaloviti neki plan i da ćete morati da odustanete od nečega čemu ste se mnogo radovali. Nemojte da očajavate zato što bi nova prilika mogla doći i pre nego što očekujete.

Sanjati prljave rukavice
Prljave rukavice u snovima ukazuju na razočarenje. Verovatno vam je neko nešto obećao, a nije u stanju da to ispuni. Kada ga/je sledeći put sretnete na ulici, praviće se da je sve u redu. Ta situacija će potpuno promeniti sliku koju o njemu tj. njoj imate, a nije isključeno da ćete se i potpuno udaljiti od te osobe.

Sanjati crne rukavice
Ukoliko ste u snu videli ili nosili crne rukavice to najavljuje veće životne promene, na koje se, na žalost, ne možete pripremiti. Moguće je da će se neke stvari iskomplikovati i da ćete biti prinuđeni na nešto što ne želite.

Sanjati smeđe (braon) rukavice
Kada u snu vidite ili nosite braon rukavice to implicira da ćete svojom skromnošću privući nečiju pažnju. Niste nametljiva osoba i ne volite da budete u fokusu. Ipak, vaša inteligencija i dobrota ne mogu da se sakriju. Ne treba da vas iznenadi ukoliko se broj osoba zainteresovanih za vas, u privatnom ili profesionalnom smislu uskoro utrostruči.

Sanjati bele rukavice
Bele rukavice u snovima simbolizuju pobedu. Možda ćete uspeti da rešite problem koji vas duže vreme muči. Druga mogućnost jeste da ćete savladati konkurenciju ili neprijatelje, tj. da ćete ostvariti cilj o kome dugo maštate. Bele rukavice su, u svakom slučaju, dobra vest.

Sanjati plave rukavice
Plave rukavice u snovima najavljuju interesantan susret. Verovatno ćete na ulici sresti osobu koju dugo niste videli. Otići ćete na kafu, a iz razgovora će se roditi poslovna ideja ili neke emocije koje do sada niste gajili prema njemu tj. njoj.

Sanjati crvene rukavice
Ako ste u snovima videli ili nosili crvene rukavice to najavljuje novu ljubav. Osobe koje su dugo same bi uskoro mogle da upoznaju nekoga ko će im se dopasti. Ukoliko ste u vezi ili braku nije isključeno da će vam se neko toliko svideti da ćete pasti u iskušenje da prevarite partnera tj. partnerku.

Sanjati žute rukavice
Kada u snu vidite ili nosite žute rukavice to simbolizuje dobar poslovni dogovor. Moguće je da će vam poslodavac ponuditi bolje plaćeno radno mesto. Druga mogućnost jeste da će vam se otvoriti prilika da počnete da radite nešto o čemu oduvek maštate. Pazite čije savete slušate i pobrinite se da u narednom periodu donosite samo promišljene i mudre odluke.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, nosili ili skinuli rukavice, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija rukavica

Rukavice su deo odeće koji se navlači na ruke.