Šta znači sanjati ruzmarin?

Sanjati ružmarin ili ruzmarin
Ako u snu vidite ruzmarin, to ukazuje da će vas okolina ceniti. Moguće je da se trudite da prema svakome budete korektni i da izbegavate konflikte koji nigde ne vode. Takav stav vam obezbeđuje napredak i na poslu pa se kolege raduju kada im zapadne da sarađuju sa vama.

Sanjati da ste se zakitili ruzmarinom
Ukoliko se u snu zakitite ruzmarinom, to označava rastanak. Verovatno ćete shvatiti da vaša veza/brak nema budućnost zbog čega ćete doneti tešku odluku da svako krene svojim putem. Iako ćete biti svesni da je to za vaše dobro, neće vam biti nimalo lako i trebaće vam vremena da se oporavite i krenete dalje.

Sanjati da mirišete ruzmarin
Kada u snu mirišete ruzmarin, to simbolizuje sećanja na detinjstvo. Često vam nedostaju prošla vremena koja smatrate mnogo boljim i sigurnijim od sadašnjih. Može se reći da, na neki način, živite od stare slave jer ste najveće uspehe u ljubavi, na poslu i drugim poljima davno postigli.

Sanjati da sadite ruzmarin
Ako u snu sadite ruzmarin, to implicira da ste radoholik. Vi ste osoba koja ne ume da miruje, već uvek pronalazite neku zanimaciju. Imate brojne ideje koje želite da sprovedete u delo, ali to bi bilo moguće samo kada bi dan trajao duplo duže. Imate mnogo više energije od vaših vršnjaka i ne biste nikad mogli da živite kao oni.

Sanjati da jedete ruzmarin
Kada u snu jedete ruzmarin, to znači da vodite računa o zdravlju. Trudite se da u ishranu uvrstite namirnice bogate vitaminima i mineralima. Ne pratite trendove i ne pridržavate se aktuelnih dijeta, ali rado isprobavate nove recepte koji vam daju ideje šta biste mogli da spremite narednih dana.

Sanjati da nekoga kitite ruzmarinom
Zakititi nekoga ruzmarinom u snu znači da imate simpatiju. Neko vam se dopada, ali mu/joj to još uvek niste priznali. Razlog može da bude to što je zauzet/a ili što stičete utisak da nije zainteresovan/a za vas. Verovatno nećete preduzeti ništa po tom pitanju, jer se plašite da će da vas odbije i zato što nemate nameru da se bilo kome mešate u vezu tj. brak.

Sanjati da drugi mirišu ruzmarin
San u kome vidite kako neko miriše ruzmarin ukazuje na to da ćete u bližoj budućnosti sresti osobu koja je nekad bila važan deo vašeg života. Popićete kafu zajedno i prisetiti se lepih uspomena iz prošlosti.

Sanjati da drugi sade ruzmarin
Videti u snu kako neko sadi ruzmarin znači da ćete upoznati vrlo energičnu osobu. Reč je o muškarcu ili ženi koji u toku dana obavi ono za šta vama treba cela nedelja. Shvatićete da je stvar u dobroj organizaciji i planiranju, pa ćete usvojiti neke njegove tj. njene metode i strategije kako biste i vi bili produktivniji.

Sanjati da drugi jedu ruzmarin
Ukoliko ste u snu videli kako neko jede ruzmarin to implicira da će vas zdravstveni problem podstaći da menjate prehrambene i životne navike. Izbacićete iz ishrane neke štetne namirnice i potrudićete se da posvetite više vremena rekreaciji.

Sanjati da zalivate ruzmarin
Zalivati ruzmarin u snu ukazuje na to da ste vrlo romantična osoba. Volite da poklanjate pažnju, ali i kada je neko pažljiv prema vama. Na žalost, do sada niste sreli osobu čiji vam senzibilitet u potpunosti odgovara.

Sanjati da drugi zalivaju ruzmarin
Ako ste u snu videli kako neko zaliva ruzmarin to implicira da bi trebalo da posvetite više pažnje voljenoj osobi. On tj. ona možda razume vaše obaveze, umor i slično, međutim, plaši se da vam je na poslednjem mestu. Ako ne želite da ga/je izgubite morate malo više da se potrudite.

Sanjati da berete ruzmarin
Brati ruzmarin u snu može da bude znak da ćete organizovati ili da ćete biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu. Provešćete dan družeći se sa ljudima koje volite i to će vam pomoći da „napunite baterije“ za izazove koji vam predstoje.

Sanjati da drugi beru ruzmarin
San u kome vidite kako neko bere ruzmarin ukazuje na to da ćete posetiti osobu koju dugo niste videli. Možda je reč o nekome od vaše rodbine ili prijatelja ko živi u drugom gradu ili državi. Prijaće vam njegovo tj. njeno društvo, jer ćete, barem na kratko zaboraviti svakodnevne probleme i izazove sa kojima se borite.

Sanjati da sušite ruzmarin
Sušiti ruzmarin u snu znači da bi trebalo da razmišljate dugoročno. Posežete za instant rešenjima, jer je tako lakše. Međutim, moraćete više da mislite o budućnosti, ukoliko želite da ona bude lepa.

Sanjati da drugi suše ruzmarin
Kada u snu vidite kako neko suši ruzmarin moguće je da ćete dobiti interesantnu poslovnu ponudu. Razmislite o tome kakve to benefite ili, pak, negativne posledice može da izazove. Izvažite dobro i loše, pa tek onda kažite da li pristajete na to ili ne.

Sanjati da kupujete ruzmarin
Kupovati ruzmarin  u snu ukazuje na to da vam je potrebna promena. Moguće je da ste zapali u dosadnu kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Ništa se značajno neće dogoditi ukoliko nastavite da svako veče provodite pored televizora.

Sanjati da prodajete ruzmarin
Prodavati ruzmarin u snu znači da razmišljate o realizaciji ideje koja vam se dugo „vrzma“ po glavi. Donedavno ste je stalno stavljali u drugi plan, jer vas neizvesnost plaši. Međutim, uskoro ćete napraviti kompletan plan i počećete da tražite načine kako da ga sprovedete u delo.

Sanjati da bacate ruzmarin
Bacati ruzmarin u snu ukazuje na to da ćete se distancirati od nekih ljudi. Moguće je da ćete shvatiti da s određenim osobama nemate ništa zajedničko i da vas druženje sa njima opterećuje. Zato ćete se udaljiti od njih i početi da tražite prijatelje sa kojima imate o čemu da razgovarate.

Sanjati da drugi bacaju ruzmarin
Ako ste sanjali da neko baca ruzmarin to implicira da će se prijatelj tj. prijateljica udaljiti od vas. Dugo ćete razmišljati kako je došlo do toga, a nećete moći doći do odgovora na pitanja koja vas muče. Na kraju ćete se jednostavno pomiriti sa činjenicom da više nije deo vašeg života.

Sanjati da pravite jelo sa ruzmarinom
Praviti jelo sa ruzmarinom u snu znači da ćete pokušati da „začinite“ odnos sa partnerom tj. partnerkom. Moguće je da je početna zaljubljenost prošla i da vam je veza tj. brak u krizi. Nećete dozvoliti da se raspadne, nego ćete pokušati da unesete neke novine u vaš odnos.

Sanjati da drugi prave jelo sa ruzmarinom
Ukoliko ste sanjali kako neko pravi jelo sa ruzmarinom to implicira da bi vam partner tj. partnerka mogao/la predložiti neke promene. Na početku ćete se tome protiviti, ali ukoliko dobro razmislite shvatićete da je moguće da je on tj. ona u pravu, tj. da njegova tj. njena ideja uopšte nije loša ideja.

Sanjati da pravite čaj od ruzmarina
Praviti čaj od ruzmarina u snu ukazuje na to da ćete odlučiti da nešto promenite na sebi. Možda ćete promeniti frizuru, boju kose ili obnoviti garderobu. Prijaće vam vaše „novo lice“, a ni komplimenti na vaš račun neće izostati.

Sanjati da drugi prave čaj od ruzmarina
Ako ste sanjali kako neko pravi čaj od ruzmarina to implicira da će vas neko oduševiti svojim novim izgledom. Verovatno ćete primetiti da je prijatelj tj. prijateljica ili neko od poznanika počeo/la mnogo više da radi na sebi i da je ta promena bila dobra odluka.

Sanjati da pijete čaj od ruzmarina
Piti čaj od ruzmarina u snu znači da ćete nekoga nesvesno zavesti, bez da progovorite ijednu reč. Moguće je da će on tj. ona čuti samo lepe stvari o vama, te će poželeti da vas bolje upozna. Ako ste sami, nema razloga da mu/joj ne date šansu.

Sanjati da drugi piju čaj od ruzmarina
Ukoliko ste sanjali kako neko pije čaj od ruzmarina moguće je da ćete „pasti“ na nečiji šarm. Imaćete priliku da razgovarate sa vrlo introverntnom osobom. Prijaće vam taj razgovor i dugo ćete razmišljati o njemu tj. njoj. Nije isključeno da ćete početi da tražite načine da se ponovo negde sretnete.

Sanjati šampon sa ruzmarinom
Šampon sa ruzmarinom u snovima najavljuje lepe trenutke na javi. Osobe koje su u vezi ili braku bi mogle otputovati sa partnerom tj. partnerkom na mesto na kome ranije nisu bili. Ako ste trenutno sami nije isključeno da ćete sasvim slučajno upoznati vrlo interesantnu osobu, pa bi se iz prijateljstva mogla izroditi ljubav.

Sanjati sapun sa ruzmarinom
Sapun sa ruzmarinom u snu znači da ćete na javi sresti osobu koja će vas podsetiti na nekoga koga ste davno poznavali i sa kime više niste u kontaktu. Počećete da razmišljate o njemu tj. njoj i verovatno ćete se raspitati o tome gde živi i šta radi. Nije isključeno da ćete pokušati da obnovite kontakt, ali on tj. ona neće pokazati interesovanje za to.

Sanjati kremu sa ruzmarinom
Krema sa ruzmarinom u snu ukazuje na to da vam u životu nedostaje podrške i zaštite. Moguće je da ste to izgubili zbog nekih odluka ili poteza, ali to nikako ne znači da ne možete da obnovite komunikaciju i svoj odnos sa ljudima koji su vam dragi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, mirisali, sadili, jeli ili se kitili ruzmarinom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ruzmarina

Ruzmarin je zimzelena biljka iz porodice Lamiaceae koja daje aromu jelima sa povrćem, mesom, ribom, itd.