Šta znači sanjati rvanje (hrvanje)?

Sanjati da se rvate sa nekim
Ako se u snu rvate sa nekim, to označava potištenost. Moguće je da ste veoma tužni jer nikako ne uspevate da nađete rešenje za problem koji imate na poslu ili u vezi/braku. Toliko toga biste rekli osobi sa kojom ste u sukobu, ali u datom trenutku se zbunite i iznova propustite priliku da vaš odnos popravite.

Sanjati da gledate rvanje
Ukoliko u snu gledate rvanje, to ukazuje da morate više da se trudite. Vi ste osoba koja nije navikla da se bori za ono što želi pa su vam uvek drugi krivi kada ne uspete. Unapred krećete sa negativnim uverenjima i neretko deluje da nešto radite jer ste naterani, a ne jer je to vas izbor.

Sanjati da trenirate rvanje
Kada u snu trenirate rvanje, to implicira da imate brojna interesovanja. Vi ste osoba koja rado uči nove stvari jer smatrate da vas one obogaćuju i čine srećnijim/om. Nemate nikakva očekivanja, niti želite da u nečemu budete najbolji, već je vaš jedini cilj da se dobro zabavite i upoznate zanimljive ljude.

Sanjati da nećete sa nekim da se rvate
Ako u snu odbijate da se sa nekim rvate, to znači da nećete hteti da se svađate. Vaš moto je da pametniji popušta pa često odustajete od onoga što želite da ne bi došlo do sukoba. Neki su to počeli da zloupotrebljavaju zbog čega ćete morati da pokažete zube ili da se pomirite da ćete sve izgubiti.

Sanjati da ste osvojili medalju u rvanju
Kada u snu osvojite medalju u rvanju, to implicira da vaš trud nije zapažen. Verovatno postižete dobre rezultate u nečemu što nije priznato u vašoj okolini. Mnogi ljudi smatraju da gubite vreme i savetuju vas da nađete pravi posao, upišete bolji fakultet, i sl.

Tumačenje ovakvih snova zavisi od konteksta u kome su se odvijali, kao i od detalja koji su ih pratili.

Sanjati da se rvate sa profesionalnim rvačem tj. rvačicom
Ukoliko ste sanjali da se rvate sa profesionalnim rvačem ili rvačicom to znači da ćete se uhvatiti u koštac s ozbiljnim i zahtevnim poslom. Moguće je da će vam trebati mnogo vremena, energije i strpljenja kako biste ga priveli kraju, ali će zato rezultati biti bolji nego što ste očekivali.

Sanjati da se rvate sa partnerom tj. partnerkom
San u kome se rvate sa svojim partnerom tj. partnerkom ukazuje na to da ćete rešiti neke nesuglasice koje vas trenutno muče. Verovatno vam se ponekad čini da uopšte niste na istoj talasnoj dužini i da ćete teško prevazići određene probleme. Međutim, vaša ljubav će pobediti samo ukoliko budete poštovali jedno drugo.

Sanjati da se vaš partner tj. partnerka rva sa nekim
Kada sanjate da se vaš partner tj. partnerka rva sa nekim to znači da ste zabrinuti za njega tj. nju. Moguće je da se suočava s izazovima na poslovnom planu i ne znate kako da mu/joj pomognete. Nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podršku koju mu/joj pružate u tim stresnim trenucima.

Sanjati da se rvate sa bivšim partnerom tj. partnerkom
Rvati se sa bivšim partnerom tj. partnerkom u snu može da bude znak da među vama postoji neka nerazjašnjena situacija. Možda je nešto ostalo nedorečeno, ali ste to pokušali da zanemarite i da se ne vraćate u prošlost. San je tom slučaju odraz vaše podsvesti.

Sanjati da se vaš bivši partner tj. partnerka rva sa nekim
Videti u snu kako se vaš bivši partner tj. partnerka rva sa nekim ukazuje na to da ćete uskoro čuti neke loše vesti vezane za njega tj. nju. Zapitaćete se da li bi trebalo da ga/je pozovete, ali ćete brzo odustati od te ideje, jer bi to moglo negativno da utiče na vaš odnos sa trenutnim partnerom tj. partnerkom ili njegov tj. njen odnos sa voljenom osobom.

Sanjati da se rvate sa članom porodice
Rvati se sa članom porodice u snu znači da ćete nekome od vaših bližnjih oprostiti grešku. Možda je neko od voljenih osoba uradio/la nešto zbog čega ste i vi ispaštali i teško vam je da pređete preko toga. Međutim, uskoro ćete shvatiti da je život previše kratak da biste se durili na njega tj. nju.

Sanjati da se članovi vaše porodice rvaju
Ako ste u snu videli kako se članovi vaše porodice rvaju to je znak da se ne uplićete u njihove nesporazume. Verovatno će se neko od vaših bližnjih posvađati i tražiće od vas da zauzmete stranu. Ne bi trebalo to da radite, niti da glumite arbitra u tom sporu, jer ćete sigurno „izvući deblji kraj“.

Sanjati da se rvate sa detetom
Rvati se sa detetom u snu ukazuje na to da potcenjujete neki zadatak, obavezu ili problem. Verujete da ćete da ga/je rešite vrlo brzo i lako, međutim, stvari neće teći baš „glatko“. Što se pre uhvatite u koštac sa time, pre ćete shvatiti šta se pred vama nalazi i moći ćete da osmislite dobru strategiju delovanja.

Sanjati da se deca rvaju
Videti decu u snu kako se rvaju znači da ćete biti upleteni u nečiju igru. Moguće je da će određena osoba pokušati da iskoristi vaše poznanstvo ili prijateljstvo sa njegovim tj. njenim neprijateljem. Ako obratite pažnju shvatićete o čemu se radi i moći ćete da preduzmete određene korake kako biste sprečili negativan ishod.

Sanjati da se rvate sa prijateljem tj. prijateljicom
Rvati se sa prijateljem tj. prijateljicom u snu ukazuje na to da među vama postoji neki latentni konflikt. Moguće je da se od detinjstva takmičite u svemu, ali da to nikad ne biste priznali nikome. Nema ništa loše u nadmetanju, međutim, ne može se vaš celokupan odnos zasnivati na tome.

Sanjati da se vaši prijatelji rvaju
San u kome vidite kako se vaši prijatelji rvaju može da znači da će vam jedan ili jedna govoriti protiv drugog tj. druge. Verovatno će se oko nečega raspravljati, te će od vas tražiti da kažete ko je u pravu. Šta god da uradite biće pogrešno, zato je bolje da im u startu kažete da ne želite da budete deo njihovog problema, niti njegovog rešenja.

Sanjati da se rvate sa kolegom tj. kolegicom
Ako ste sanjali da se rvete sa kolegom tj. kolegicom to implicira da želite da napredujete brže od njega tj. nje ili da imate bolje ocene nego on tj. ona. Vaš takmičarski duh nije loš motivator, ali ono što je loše je to što se konstantno poredite sa drugima i što se to negativno odražava na vašu psihu.

Sanjati da se vaše kolege rvaju
Ukoliko ste sanjali da se vaše kolege rvaju moguće je da ćete primetiti da jedno drugome „podmeću klipove pod točkove“. S obzirom na to da ste vrlo pravdoljubiva osoba, nećete moći da nemo posmatrate šta se dešava, nego ćete im otvoreno ukazati na činjenicu da su njihove metode pogrešne i da mogu da budu pogubne za oboje.

Sanjati da se rvate sa šefom tj. šeficom
Rvati se sa šefom tj. šeficom u snu ukazuje na to da morate više da se borite za sebe. Dozvoljavate da vas poslodavac iskorištava, premda imate mnogo znanja i iskustva. Ukoliko ste već došli do zaključka da na trenutnom radnom mestu nećete moći da napredujete, počnite da tražite drugi posao.

Sanjati da se vaš šef tj. šefica rva sa nekim
Ovakvi snovi obično najavljuju krizu u firmi. Neka vas ne iznenadi ukoliko vam poslodavac saopšti da će doći do smanjenja plata ili otpuštanja radnika. Pripremite se za takav scenario tako što ćete smanjiti potrošnju i početi da pregovarate o tome da pređete na neko drugo radno mesto.

Sanjati da se rvate sa nepoznatom osobom
Rvati se sa nepoznatom osobom u snu je jasan znak da ste ponekad sami sebi najveći neprijatelj. Previše razmišljate i analizirate, te stičete pogrešnu sliku o svom odnosu sa drugim ljudima. Često stvari nisu crno-bele i što pre to shvatite pre ćete se „pomiriti sa svetom“.

Sanjati da se nepoznate osobe rvaju
Kada u snu vidite kako se dve nepoznate osobe rvaju to implicira da ste osoba koja u širokom luku obilazi konflikte. Ne pada vam na pamet da ulazite u svađe i zato se uvek trudite da sve rešavate mirnim putem.

Sanjati da ste nekoga povredili na rvanju
Ako ste sanjali da ste tokom rvanja povredili protivnika tj. protivnicu to znači da ste se previše „uživili“ u nešto i da bi zbog toga mogli da snosite vrlo štetne posledice. „Stanite na loptu“ pre nego što bude prekasno.

Sanjati da vas je neko povredio na rvanju
Ukoliko ste sanjali da vas se protivnik povredio tokom rvanja to implicira da ste uvredljivi. U stanju ste danima da se ljutite kada vam nešto nije po volji. Vaše bližnje izluđujete zbog toga što dugo ćutite, a kad eksplodirate nastane haos. Tako, ne samo da ugrožavate svoj odnos sa ljudima do kojih vam je stalo, nego i vlastito mentalno zdravlje. Ako nećete da se menjate zbog drugih, učinite to zbog sebe.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro gledali ili osvojili medalju u rvanju, ili se rvali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija rvanja

Rvanje je sportska borba dva takmičara čiji je cilj da se protivnik obori bez udaranja.