Sesta u sanovniku – šta znači sanjati sestru?

Ako u snu vidite sestru, to ukazuje da ćete dobiti poklon. Moguće je da će bliska osoba hteti da vas obraduje predmetom koji vam je potreban. Pokušaće da vas izokola ispita kako ne biste posumnjali da vam sprema iznenađenje.

Sanjati da vam je sestra umrla
Ukoliko u snu vidite da vam je sestra umrla, ne plašite se, to simbolizuje veselje u porodici. Može se desiti da će neko od rođaka postići veliki uspeh koji ćete hteti da proslavite. Maksimalno ćete se angažovati oko organizacije jer ćete se mnogo radovati zbog nje/ga.

Sanjati da razgovarate sa sestrom
Kada u snu razgovarate sa sestrom, to implicira da vam je potreban savet. Verovatno ste već duže vreme zbunjeni i ne znate kako da postupite u određenoj situaciji, a da se ne pokajete. Pitaćete ljude iz okruženja da vam kažu svoje mišljenje, ali problem će biti što svako od njih ima drugačiju teoriju.

Sanjati da napadate sestru
Ako u snu napadate sestru, to znači da ćete se pokajati. Možda ćete postupiti loše prema nekome ko vas je oduvek štitio. Optužićete ga/je za stvari koje nije uradio/la i nećete mu/joj pružiti šansu da se brani. Kasnije ćete shvatiti koliko vam je značio i koliko ste pogrešili, ali vaš odnos više neće biti isti.

Sanjati da vas napada sestra
Ukoliko u snu vas napada sestra, to ukazuje da se osećate odbačeno. Moguće je da nemate nikakvu komunikaciju sa članovima porodice zbog čega ste nesigurni i rezervisani u društvu. Plašite se da ćete doživeti isto što i u kući pa vam je lakše da glumite da ste hladni i nezainteresovani, nego da otkrijete brojne slabosti.

Sanjati da ispraćate sestru
Kada u snu ispraćate sestru, to označava novi početak. Može se desiti da će se bliska osoba venčati ili na duži period otići u inostranstvo. Iako će vam nedostajati, bićete svesni da je to za njeno/njegovo dobro pa nećete dozvoliti da vidi koliko ste tužni.

Sanjati da ste uvredili sestru
Uvrediti sestru u snu nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju stresan period života koji će uskoro nastupiti. Trebaće vam mnogo strpljenja i snage da prevaziđete brojne izazove. Međutim, vi ste hrabra osoba i uspećete da se izvučete iz krize uz što blaže posledice.

Sanjati da vas je sestra uvredila
Ako ste sanjali da vas je sestra uvredila moguće je da će vam na javi otkriti neku tajnu. Reč je o nečemu što ste možda sami mogli da naslutite, ali niste želeli da insistirate na razgovoru o tome. Dozvolite joj da vam se poveri onda kada ona bude bila spremna za to.

Sanjati da vas sestra laže
Ukoliko ste sanjali da vas je sestra slagala to može da simbolizuje razočaranje. Verovatno nećete uspeti da realizujete neku ideju o kojoj dugo razmišljate. To, ipak, ne znači da treba da odustanete od nje, nego da morate da sačekate povoljniji trenutak za to.

Sanjati da ste slagali sestru
Slagati sestru u snu ukazuje na to da joj na javi nešto krijete. Moguće je da ste saznali nešto vezano za njenog partnera ili prijatelja tj. prijateljicu i plašite se da bi je istina mogla povrediti. Zapitajte se da li biste vi želeli da znate o čemu se radi ili bi vam bilo draže da živite u „blaženom neznanju“.

Sanjati da ste se posvađali sa sestrom
Svađati se sa sestrom u snu znači da gajite iluzije o nečemu. Možda mislite da će neko ispuniti obećanje koje vam je dao ili da će neki vaš plan ipak uroditi plodom premda se rezultati još ne naziru. U svakom slučaju, vreme je da odustanete od toga i da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da ste se potukli sa sestrom
Ovakve snove češće sanjaju deca nego odrasli ljudi, jer, ruku na srce, svi smo se barem jednom u životu posvađali ili potukli sa bratom ili sestrom. Ako odrasla osoba sanja ovakav san to implicira da živi u prošlosti. Vreme je zatvorite to poglavlje svog života i da krenete dalje.

Sanjati da ste udarili sestru
Udariti sestru u snu, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju želju za osvetom. Moguće je da vas je neko u prošlosti povredio i uvredio i da stalno razmišljate o tome kako da mu/joj „vratite milo za drago“. Takve misli ne donose ništa dobro.

Sanjati da vas je sestra udarila
Ako ste sanjali da vas je sestra udarila to simbolizuje zavist. Moguće je da u bližem okruženju imate nekoga ko je postigao ono o čemu vi maštate. Umesto da vam on tj. ona posluži kao primer da je sve moguće vi gajite tako negativna osećanja.

Sanjati da grlite sestru
Grliti sestru u snu ukazuje na to da u njoj imate veoma iskrenog prijatelja. Uvek je spremna da vas sasluša i da vam da dobar savet. Osim toga, žrtvovaće se za vas svaki put kada je to potrebno, a, ako ćemo iskreno, neretko ste je u prošlosti dovodili u takvu situaciju.

Sanjati da ljubite sestru
Ljubiti sestru u snu je veoma dobar znak. Ovakav san govori o vašoj iskrenoj povezanosti i brizi jedno za drugoga. Možete se smatrati srećnom osobom je uvek možete da računate na nju. Čak i kada vaš odnos nije najbolji, ona će se potruditi da se to promeni. U prošlosti ste imali nekih nesuglasica, ali ste uspeli da ih prevaziđete.

Sanjati da plešete sa sestrom
Plesati sa sestrom u snu znači da vam je na javi dosadno. Vreme je da uvedete neke promene u svoju svakodnevnicu. Za početak možete da prestanete da svako veče provodite pored televizora.

Sanjati da pijete sa sestrom
Piti sa sestrom u snu najavljuje slavlje u porodici ili društvu. Moguće je da će vas neko pozvati na venčanje, krštenje ili proslavu rođendana. Rado ćete se odazvati tom pozivu i odlično ćete se provesti.

Sanjati da vaša sestra plače
Ovakav san ne treba da vas zabrinjava jer on ukazuje na to da će vaša sestra na javi ostvariti veliki uspeh. Učiniće vas ponosnim i svima ćete se hvaliti zbog nje. Nije isključeno da ćete prirediti slavlje u njenu čast.

Sanjati da se vaša sestra smeje
Kada sanjate svoju sestru koja se smeje to implicira da vam nešto krije jer želi da vas zaštiti. Moguće je da ima problem, ali neće da vam priča o tome jer se plaši da biste se mogli zabrinuti. Ipak, potrudite se da joj pokažete da može da računa na vašu pomoć o čemu god da se radi.

Sanjati da se sestra udaje
Ako ste sanjali da vam se sestra udaje to znači da patite zbog razdvojenosti. Možda se ta razdvojenost ne odnosi konkretno na vašu sestru, nego na neku drugu osobu koju volite. Moguće je da je prijatelj tj. prijateljica preselio/la u drugi grad ili državu i da se vaš odnos zbog toga promenio.

Sanjati da vam je sestra trudna
Ukoliko ste sanjali da je vaša sestra trudna to simbolizuje neku veću promenu u vašoj porodici. Nije isključeno da će se neko od rodbine oženiti ili udati, tj. dobiti prinovu. U svakom slučaju, reč je o lepoj promeni, tako da nema razloga za brigu.

Sanjati da je vaša sestra rodila devojčicu
Ako ste sanjali da je vaša sestra rodila devojčicu to implicira da delite sličnu sudbinu kada je privatni i poslovni život u pitanju. U tome nema ništa čudno, s obzirom na to da ste odrasli zajedno i da ste vaspitavani na isti način.

Sanjati da je vaša sestra rodila dečaka
Ovakav san simbolizuje napredak i blagostanje. Ukoliko ste nedavno doživeli teške trenutke to vas je mnogo iscrpelo. Međutim, u bližoj budućnosti će se „kockice posložiti“, pa ćete moći da odahnete. Sve ružno što vam se u prošlosti dogodilo će biti samo sećanje i ništa više.

Sanjati da ste nešto poklonili sestri
Ukoliko ste sanjali da ste nešto poklonili sestri to implicira da ste se udaljili. Verovatno svako od vas ima neke svoje obaveze i brige. Međutim, to ne znači da ne možete da odvojite par minuta da je pozovete i pitate kako je.

Sanjati da vam je sestra nešto poklonila
San u kome vam sestra nešto pokloni znači da joj nešto zamerate, ali joj to još uvek niste priznali. S obzirom na to da ste prilično vezani za nju, to ne bi trebalo da unese razdor među vama, ali morate da budete iskreni i da kažete šta vas muči.

Sanjati pokojnu sestru
Ako ste sanjali da je vaša pokojna sestra živa to implicira da ćete rešiti dugogodišnji problem. Reč je o nečemu što vam je do sada oduzimalo mnogo energije i nerava. Na sreću, uskoro će se i ta situacija rešiti, a vi ćete moći da odahnete.

Ukoliko ste u snu razgovarali sa pokojnom sestrom to znači da vam nedostaje, a ako ste se svađali to implicira da se na javi borite da ne razmišljate o njoj. Kada sanjate da ste se potukli sa pokojnom sestrom to znači da biste trebali da budete nežniji prema ljudima koji vas okružuju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, ispraćali ili napali sestru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija sestre

Sestra je ženska osoba koja deli iste roditelje sa drugom osobom.