Šta znači sanjati šilo?

Sanjati da vidite šilo
Ako u snu vidite šilo, to je upozorenje da ćete pretrpeti nepravdu na javi. Moguće je da ćete biti uskraćeni za prava koja imaju vaše kolege ili članovi porodice. Osetićete se zapostavljeno što će uticati na to da postanete nesigurni i da uvek tražite potvrdu od drugih da ste dovoljno dobri i vredni njihove pažnje, ljubavi ili društva.

Sanjati da koristite šilo
Ukoliko u snu koristite šilo, to implicira da ćete savladati nove veštine. Vi ste osoba koja voli da se usavršava i da radi na sebi. Smatrate da je učenje jedini način da opstanete u svetu u kome se sve menja munjevitom brzinom. Vaši nadređeni će umeti to da cene, a vi ćete pronaći zadovoljstvo koje će biti pokazatelj da ste na pravom putu.

Sanjati da neko drugi koristi šilo
Kada u snu neko drugi koristi šilo, to znači da ćete imati više sreće nego pameti. Vi ste osoba koja je navikla da se provlači kroz život i da postiže uspehe zahvaljujući ljudima koji joj pomažu. Veoma ste snalažljivi i imate ubedljiv pristup koji ostavlja utisak da dobro znate šta radite.

Sanjati da prodajete šilo
Ako u snu prodajete šilo, to ukazuje da ćete započeti novi posao. Verovatno ćete proceniti da vam se to što radite ili učite ne isplati zbog čega ćete razmišljati šta biste mogli da pokrenete. Neće vam biti lako da se upustite u nešto nepoznato, ali biće vam jasno da je to najbolje za vas i vašu porodicu.

Sanjati da kupujete šilo
Kada u snu kupujete šilo, to implicira da ćete nekome pomoći. Verovatno se radi o osobi koju ćete želeti da osposobite da ne zavisi od vas ili nekog drugog. Bićete spremni da sa njim/njom podelite znanje koje ste stekli bez trunke sujete i straha da bi mogao/mogla da vas ugrozi.

Sanjati da ste dobili šilo
Ukoliko ste sanjali da ste dobili šilo na poklon to znači da ćete se na javi razočarati u nešto ili nekoga. Shvatićete da ste od toga imali prevelika očekivanja i da je trebalo da budete mnogo realniji. Ako ništa drugo, naučićete lekciju, pa takve greške nećete ponavljati u budućnosti.

Sanjati da ste nekome poklonili šilo
Pokloniti nekome šilo u snu ukazuje na to da ćete razočarati dragu osobu. Moguće je da neko ima velika očekivanja od vas, međutim, nećete biti u stanju da ih ispunite. Ovo se posebno odnosi na mlade ljude koji žive s utiskom da roditelji preko njih pokušavaju da ostvare vlastite ambicije.

Sanjati da ste pronašli šilo
Kada sanjate da ste pronašli šilo moguće je da će vam se posrećiti. Položićete ispit za koji se niste dobro pripremili, dobiti posao premda niste bili najbolji kandidat na konkursu i slično. Osoba ste koja je do sada u životu sve postizala teškim radom i trudom, pa će ovo za vas biti veliko iznenađenje.

Sanjati da ste izgubili šilo
Ako ste sanjali da ste izgubili šilo to implicira da biste na javi mogli doživeti neki peh. Možda ste se dugo pripremali za nešto, a na kraju ćete morati od toga da odustanete. Druga mogućnost jeste da će vam se dogoditi gaf tokom obraćanja većem broju ljudi ili ćete pasti na sred ulice. U svakom slučaju, to ne bi trebalo da shvatate previše tragično jer se takve stvari dešavaju svima.

Sanjati da ste ukrali šilo
Ukrasti šilo u snu snu ukazuje na to da ćete se zbog gluposti uvaliti u nevolju. Moguće je da ćete pred nekim koga ne poznajete tračati šefa i da će vaša kritika doći do njegovih tj. njenih ušiju. Druga mogućnost jeste da ćete „stati na žulj“ vrlo moćnim ljudima koji mogu da vam ugroze budućnost.

Sanjati da vam je neko ukrao šilo
Ovakav san znači da ćete na javi doživeti nepravdu. Možda će kolega tj. kolegica koji/a manje zna ili ima mnogo manje iskustva od vas napredovati u karijeri. Svesni ste da nije profesionalno dozvoliti sujeti da vas savlada, međutim, neće vam biti lako da to prevaziđete. Ako celu situaciju shvatite kao motivaciju da budete još bolji u onome čime se bavite, možda će se iz nje izroditi nešto pozitivno.

Sanjati da ste se uboli na šilo
Ako ste sanjali da ste se uboli na šilo to implicira da će neko vaše reči ili postupke protumačiti na pogrešan način. Moguće je da će neko vašu sugestiju da shvati kao kritiku, pa će reagovati veoma oštro. Druga mogućnost jeste da ćete uraditi nešto što se ljudima neće dopasti, te će vam uputiti oštre kritike.

Sanjati da ste nekoga uboli šilom
Ubosti nekoga šilom u snu simbolizuje zavist. Verovatno u bližem okruženju imate osobu koja poseduje sve ono o čemu vi maštate. Možda je to dobar posao, solidna primanja ili lep odnos sa voljenima. U svakom slučaju, trujući se negativnim emocijama nećete doprineti tome da i vi postignete ono o čemu dugo maštate.

Sanjati da vas je neko ubo šilo
Kada sanjate da vas je neko ubo šilom to implicira da imate suparnika tj. suparnicu. Moguće je da vam neko iz ljubomore „podmeće klipove pod točkove“. To može da se odnosi na vaš privatni ili profesionalni život. Verovatno ste i sami to primetili, ali niste želeli da sebi priznate da imate neprijatelja. Trebalo bi da izbegavate da o svojim tajnama, strahovima i planovima pričate sa ljudima koje ste nedavno upoznali.

Sanjati da ste polomili šilo
Ako ste sanjali da ste namerno polomili šilo to znači da ste u kreativnoj blokadi. Imate problem koji zahteva inovativno rešenje do koga sami ne možete da dođete. Pokušajte da o tome pričate sa nekim kome verujete. Možda može da vam dâ koristan savet ili sugestiju.

Sanjati da ste namerno polomili šilo ukazuje na to da ste skloni da svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je realizujete. Moguće je da je problem u manjku samopouzdanja ili lošim iskustvima iz prošlosti koja vas sprečavaju da krenete dalje.

Sanjati da je neko polomio šilo
Ukoliko ste u snu videli kako je neko namerno polomio šilo to implicira da ćete sa naći na meti tuđih frustracija. Verovatno će neko pokušati da svoje komplekse „leči“ na vama. Najgore što možete da uradite u tom trenutku jeste da se svađate i dodatno podižete tenzije. Bolje bi bilo da sačekate da kaže šta ima, a potom da mu/joj argumentovano objasnite da niste adresa na koju treba da se obrati.

San u kome vidite kako je neko slučajno polomio šilo ukazuje na to da ćete svedočiti nečijoj sramoti. Moguće je da će neko od vaših poznanika da kaže ili uradi nešto potpuno neprimereno, a vi ćete poželeti da možete da propadnete u zemlju.

Sanjati da ste bacili šilo
Baciti šilo u snu ukazuje na to da ćete da odustanete od nekog posla. Možda ćete izgubiti motivaciju, a možda ćete ući u neku „lenju fazu“, pa vam se neće dati da to privedete kraju. Bilo kako bilo, u nekom momentu ćete morati da se vratite tome, ako ne želite da osetite negativne posledice vlastitog nemara.

Sanjati da je neko bacio šilo
Ako ste u snu videli kako je neko bacio šilo to implicira da ćete uzalud blisku osobu nagovarati na nešto, jer neće imati nameru da vas posluša. Moguće je da ćete neku njegovu tj. njenu odluku smatrati pogrešnom, te ćete mu/joj to otvoreno kazati. S obzirom na to da on tj. ona misli suprotno, postupiće onako kako misli da je za njega tj. nju najbolje.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakvo ste šilo u snu videli.

Sanjati malo šilo
Malo šilo u snovima znači da neke stvari ne bi trebalo da shvatate lično. Moguće je da ćete biti uskraćeni za nešto tuđom krivicom. Međutim, nemojte odmah da mislite da je to usmereno protiv vas, nego da on tj. ona na taj način želi da ostvari vlastite interese i ciljeve.

Sanjati veliko šilo
Veliko šilo u snovima simbolizuje svađu. Verovatno će vaša rasprava sa nekim prerasti u ozbiljan konflikt ukoliko ni jedno od vas dvoje ne pokaže razumevanje i spremnost na kompromis. Jako je važno da se u tim trenucima setite izreke „pametniji popušta“, ali ne i da mu/joj baš u svemu popustite, nego da pokušate da nađete neko srednje rešenje kojim ćete oboje biti barem delimično zadovoljni.

Sanjati novo šilo
Novo šilo u snovima ukazuje na to da je pred vama veoma povoljan period kada je posao u pitanju. Bićete mnogo vredniji i produktivniji nego ranije, pa ćete konačno uspeti da završite neke stare obaveze. Bilo bi dobro kada biste narednih nekoliko meseci iskoristili za pravljenje planova za budućnost.

Sanjati staro šilo
Staro šilo u snovima znači da ćete problem koji vas dugo muči uspeti da rešite samo ukoliko budete strpljivi, marljivi i uporni. Ovog puta ne možete da računate na tuđu pomoć, nego morate da se oslonite isključivo na sebe. S obzirom na to da ste vrlo istrajna osoba imate velike šanse da postignete svoj cilj.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, koristili, kupili ili prodali šilo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija šila

Šilo je obućarska alatka koja služi za bušenje rupa.