Šta znači sanjati simpatiju?

Kada sanjate simpatiju, to znači da ste jako zaljubljeni. Stalno mislite na tu osobu. Ako niste zajedno, skupićete snage i priznati mu/joj svoja osećanja. Moguće je da su obostrana.

Kada u snu grlite simpatiju, to je znak da čeznete za nekim. Moguće je da ste daleko od drage osobe. To može biti partner, prijatelj ili član porodice. Nedostaje vam vreme koje ste provodili zajedno i sve vam je tužno i besmisleno. Ma koliko da vam je teško, trudićete se da budete srećni zbog te osobe. Nećete gubiti nadu da ćete se jednog dana ponovo sresti.

Kada se svađate sa simpatijom, moguće je da vas je zaljubljenost prošla. Posle nekog vremena provedenog sa partnerom, shvatićete da to nije ono čemu ste se nadali. Osetićete opterećenje jer ne znate kako to da mu saopštite. Ako ste sigurni u svoju odluku, tražićete pravi trenutak da mu priznate sve. Ako je u pitanju brak ili duža veza, postoji mogućnost da okolina vrši pritisak na vas da se na rastajete od partnera.

Kada u snu napuštate simpatiju, to označava da ćete doneti važnu odluku. Moguće je da se vaša veza nalazi na prekretnici kada ćete odlučiti šta želite u životu. Potencijalno, to može biti početak zajedničkog života ili kraj veze. Takođe se može odnositi i na posao. U nedoumici ste da li da napustite sigurnost starog posla i otisnete se u nepoznatu budućnost.

Definicija simpatije

Simpatija je neobjašnjivo osećanje koje označava privlačnost ili naklonost prema nekome ili nečemu. Ako se odnosi na nekoga, simpatija je uzajamna.