Školska tabla – šta znači sanjati školsku tablu?

Sanjati da vidite školsku tablu
Ako u snu vidite školsku tablu, to znači da biste trebali da poslušate dobar savet. Verovatno će vam bliska osoba reći nešto što niste želeli da čujete. Zbog toga ćete se dvoumiti, ali i vi ćete shvatiti da u životu nije moguće samo raditi stvari koje volimo. Nekad je potrebno izaći iz zone komfora što će doneti napredak na svim poljima.

Sanjati da pišete po školskoj tabli
Ukoliko u snu pišete po školskoj tabli, to je upozorenje da ćete na javi zapasti u dugove. Može se desiti da će sve početi bezazlenim zaduživanjem u banci ili kod osobe iz okruženja. Pošto nećete imati da vratite, pozajmićete novac od drugih i tako ćete ući u začarani krug iz kog se izlaz teško pronalazi.

Sanjati da brišete školsku tablu
Kada u snu brišete školsku tablu, to ukazuje da ćete nešto početi iz početka. Vi ste perfekcionista i ništa ne radite polovično. Čim napravite grešku, u stanju ste da sve odbacite i da krenete opet Jovo nanovo. Neretko noćima oka ne sklopite samo da biste u roku uradili onako kako smatrate da je ispravno.

Sanjati da ste kupili školsku tablu
Ako u snu kupite školsku tablu, to implicira da ćete postati odgovorniji. Moguće je da ćete početi da zapisujete sve obaveze koje biste trebali da završite u toku dana. Na taj način ništa nećete zaboraviti pa drugi neće imati razloga da se ljute na vas. Bolje funkcionišete kada sve unapred isplanirate i kada nemate previše slobodnog vremena.

Sanjati da prodajete školsku tablu
Kada u snu prodajete školsku tablu, to znači da ćete se opustiti. Verovatno ste preopterećeni poslom i često ga donosite kući. Pošto ćete propustiti mnoge lepe trenutke u životu bliskih ljudi, shvatićete da morate da usporite jer novac neće moći da vam ih nadoknadi.

Sanjati da ste dobili školsku tablu
Ovakav san ukazuje na to da u bližem okruženju imate ljude koji žele da vas podstaknu da budete odgovorniji prema sebi, tj. svojoj budućnosti. Možda ste previše oslonjeni na porodicu ili partnera tj. partnerku i retko samostalno donosite odluke. Vreme je da preuzmete odgovornost za vlastiti život ukoliko želite da ostvarite određene ciljeve.

Sanjati da ste nekome poklonili školsku tablu
Pokloniti nekome školsku tablu znači da ste zabrinuti za budućnost bliske osobe. Moguće je da neko od članova porodice ili vaše dete ne shvata ozbiljno obaveze koje ima. Verovatno je reč o lenjosti zbog koje se plašite da neće ostvariti ništa. Možete mu/joj sugerisati da promeni svoj pristup, ali ga/je ne možete naterati da preuzme i usvoji vaše ideje, mišljenje ili stavove.

Sanjati da vidite svoje ime na školskoj tabli
Ako ste u snu videli svoje ime na školskoj tabli to implicira da ste pod stresom. Verovatno je pred vama neka velika obaveza ili morate da se uhvatite u koštac sa problemom koji vas dugo muči. Normalno je da se plašite posledica, ali ipak bi trebalo da malo više verujete sebi. Poradite na samopouzdanju i verujte u dobar ishod, pa ćete lakše prebroditi taj težak period svog života.

Sanjati tuđe ime na školskoj tabli
San u kome vidite poznato ime na školskoj tabli znači da će vam bliska osoba pomoći da prevaziđete neki izazov ili prepreku. Ako ste u snu videli nepoznato ime na školskoj tabli moguće je da će vam neko koga ste nedavno upoznali izaći u susret u vezi sa probemom koji vas muči.

Sanjati da drugi pišu po školskoj tabli
Videti u snu kako neko piše po školskoj tabli ukazuje na to da će vas član porodice, prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica zamoliti za pomoć. Verovatno će zapasti u dugove, pa će vas pitati da mu/joj pozajmite novac. Rado ćete to da učinite ukoliko budete u mogućnosti.

Sanjati da drugi brišu školsku tablu
Ukoliko ste u snu videli kako neko briše tablu to implicira da će vas na javi obradovati nečiji postupak ili odluka. Moguće je da će član porodice, prijatelj tj. prijateljica ili neko drugi saopštiti da je spreman/a da menja svoj život iz korena. Podržaćete ga/je i pomoći mu/joj da ostvari neke želje i uradi ono što planira kako bi mu/joj budućnost bila lepša i bolja.

Sanjati da ste odbili da obrišete školsku tablu
Ako ste sanjali da ste odbili da obrišete školsku tablu to znači da ćete se na javi baviti nečim što smatrate gubljenjem vremena. Možda će vas poslodavac poslati na sastanak, kolegijum ili seminar na kome, verujete, da nemate šta da naučite. Međutim, moraćete da ispoštujete tu odluku ukoliko želite da zadržite svoje radno mesto, tj. da napredujete u karijeri.

Sanjati da je neko odbio da obriše školsku tablu
Ovakav san znači da će vam se neko na javi požaliti na problem na poslu ili sa novcem. Naime, prijatelj tj. prijateljica će se naći u nezavidnom položaju. Mora da radi, a nije zadovoljan/a prihodima ili uslovima rada. Sugerisaćete mu/joj da počne da traži drugi posao ili da razmisli o pokretanju vlastitog biznisa.

Sanjati da crtate po školskoj tabli
Crtati po školskoj tabli u snu ukazuje na to da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj potencijal ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Možda vaš trenutni posao ne traži maštovitost, međutim, svoj talenat možete da usmerite na nešto drugo. Ako budete dobri u tom hobiju možda će postati dobar izvor prihoda.

Sanjati da drugi crtaju po školskoj tabli
San u kome vidite kako neko crta po tabli znači da vam je žao što bliska osoba nije malo ambicioznija. Verujete da bi mogao/la mnogo da postigne, samo ukoliko bi se više trudio/la. Ne možete ni na šta da ga/je naterate, ali možete da mu/joj pomognete da poradi na samopouzdanju.

Sanjati da postavljate školsku tablu
Postavljati školsku tablu u snu ukazuje na to da biste se u bliskoj budućnosti mogli upustiti u avanturu. Naime, već neko vreme razmišljate o tome da steknete nova znanja u oblastima koje vas zanimaju. Zato ćete upisati kurs ili obuku i shvatiti da je to nešto čime biste mogli da se bavite u punom radnom vremenu. Nije isključeno da ćete nakon toga pokrenuti privatni biznis.

Sanjati da drugi postavljaju školsku tablu
Kada u snu vidite kako neko postavlja školsku tablu to implicira da nećete poslušati sugestiju starije osobe. Moguće je da vam je neko savetovao da više radite na sebi, a manje da kukate nad vlastitom sudbinom. Trenutno gubite vreme na samosažaljevanje, a mogli biste ga/je mnogo bolje iskoristiti.

Sanjati da skidate školsku tablu
Skidati školsku tablu u snu može da znači da niste podržali partnera tj. partnerku ili člana porodice u njegovoj tj. njenoj nameri da promeni zanimanje ili da se dodatno specijalizuje za neki posao. On tj. ona veruje da to može da mu/joj donese napredak, a vi mislite da tako nešto nije moguće. S vremenom ćete shvatiti da ste pogrešili jer ste ga je sprečili da ostvari svoj cilj.

Sanjati da drugi skidaju školsku tablu
Videti u snu kako neko skida školsku tablu ukazuje na to da biste se mogli razočarati u blisku osobu. Naime, neko od članova porodice ili prijatelja vas neće podržati u nekoj ideji, jer će je smatrati neostvarivom. Međutim, ukoliko vi verujete da to može da vam donese napredak nemojte da slušate druge.

Sanjati da je školska tabla pala sa zida
Ako ste u snu videli kako je školska tabla pala sa zida to implicira da ste u poslednje vreme aljkavi. Svaki posao koji radite radite površno i to bi u budućnosti moglo da vam se odbije o glavu. Možda ne bi bilo loše kada biste napravili pauzu jer je došlo do prezasićenja. Odmorite se i napunite baterije, pa ćete sigurno biti produktivniji i uspešniji u onome čime se bavite.

Sanjati da je školska tabla polomljena
Kada u snu vidite da je školska tabla polomljena to znači da će vam se izjaloviti neki plan. Moguće je da duže vreme razmišljate o putovanju, ali da će vas objektivne okolnosti sprečiti da to i realizujete. Druga mogućnost jeste da ćete uskoro shvatiti da ideju koja vam je dugo na pameti zapravo ne možete da sprovedete u delo.

Sanjati malu školsku tablu
Ukoliko ste u snu videli malu školsku tablu moguće je da će vas neko iskritikovati. Istina će vas zaboleti, ali ćete usvojiti predloge i sugestije koje vam je ta osoba dala jer joj verujete.

Ako ste u snu kupili sebi ili drugome malu školsku tablu to implicira da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati interesantnu osobu. Shvatićete da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite, pa ćete se potruditi da što više vremena provedete zajedno. Ukoliko je reč o osobi suprotnog pola, nije isključeno da će vaše prijateljstvo prerasti u emotivnu vezu.

Kada sanjate da ste od nekoga dobili školsku tablu to znači da vam neko suptilno poručuje da počnete više da radite na sebi.

Snovi sa motivom školske table ne tumače se ukoliko ih sanjaju predškolci, đaci, studenti ili prosvetni radnici.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pisali, brisali, kupili ili prodali školsku tablu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija školske table

Školska tabla je predmet u svakoj učionici po kojem se piše i objašnjava nastavno gradivo.