Snop – šta znači sanjati snoplje?

Sanjati da slažete snoplje u krstine
Ako u snu slažete snoplje u krstine, to upozorava da pazite sa kim se družite. Može se desiti da ćete zbog nekog poznanika izaći na loš glas. Smatraćete da makar najbližima ne morate da se pravdate jer znaju kakvi ste, ali ispostaviće se da će sumnjati i zahtevati da prekinete kontakt sa dotičnom/im osobom/osobama.

Sanjati da nekome slažete snoplje u krstine
Ukoliko u snu nekome slažete snoplje u krstine, to označava neprijatno poznanstvo. Moguće je da će vam na poslu predstaviti novog kolegu/novu koleginicu koji/a vam se nimalo neće dopasti. Tešićete se da prvi utisak može da prevari i da ćete vremenom naći zajednički jezik, ali njegovi/njeni postupci će vam jasno poručiti da od kompropisa i saradnje nema ništa.

Sanjati da vozite snoplje na kolicima
Kada u snu vozite snoplje na kolicima, to implicira da će vam nemir ući u kuću. Verovatno ćete naslediti ili zaraditi veću sumu novca kojoj ćete se u početku obradovati, ali vrlo brzo će vam presesti. Ljudi iz vašeg okruženja će početi da vas posmatraju drugim očima i imaćete osećaj da nisu sa vama iz ljubavi, već iz koristi.

Sanjati da mlatite snoplje
Ako u snu mlatite snoplje, to simbolizuje zdravlje. Vi ste osoba koja svaki slobodan trenutak koristi da provede u prirodi ili baveći se fizičkim aktivnostima. Ne želite ni da zamislite da vam dan prođe u sedenju ili ležanju jer biste zapali u depresiju iz koje bi samo izlazak iz kuće mogao da vas izvuče.

Sanjati da vezujete snoplje
Kada u snu vezujete snoplje, to ukazuje da ćete dobro trgovati. Vi ste osoba koja je sposobna da proceni da li neki posao ima budućnost. Znanje i iskustvo vam pomažu da donesete prave odluke i da uložite i profitirate od nečega od čega su drugi bežali i verovali da će im doneti samo gubitke.

Sanjati da drugi mlate snoplje
San u kome vidite kako neko mlati snoplje znači da je vreme za radikalne promene u vašem životu. Moraćete da učinite nešto kako bi se vaše celokupno zdravlje popravilo. Najbolje bi bilo kada biste prvo promenili način ishrane i u svoju svakodnevnicu uveli više fizičkih aktivnosti. Ako već sada počnete da čuvate zdravlje starost će vam biti veoma zahvalna na tome.

Sanjati da drugi vezuju snoplje
Videti u snu kako neko vezuje snoplje to implicira da biste na javi mogli biti obmanuti. Verovatno će vas neko nagovoriti na neki loš potez, poput rizičnog ulaganja ili neisplative trgovine. U svakom slučaju, budite na oprezu ukoliko ne želite da iz takvog posla izađete „kratkih rukava“.

Sanjati da palite snoplje
Paliti snoplje u snu ukazuje na to da ste zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Moguće je da vam se u kratkom vremenskom periodu dogodilo mnogo toga i da ne znate kako da reagujete. Najgore što možete da uradite jeste da važne odluke donosite u afektu. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o svemu, a ukoliko je potrebno potražite savet osobe kojoj verujete.

Sanjati da drugi pale snoplje
Ako ste u snu videli kako neko pali snoplje to implicira da bi vas ponašanje člana porodice ili prijatelja tj. prijateljice moglo iznenaditi. Verovatno će doneti neku odluku koja je za vas nespojiva sa njegovim tj. njenim karakterom. Otvoreno ćete ga/je pitati o čemu se radi, ali neće imati ni volje, a ni snage da vam se opravdava.

Sanjati da snoplje polivate vodom
Polivati snoplje vodom u snu znači da na javi radite nešto na vlastitu štetu. Moguće je da ste nedavno doneli odluku koja bi kasnije mogla da proizvede loše posledice. Još uvek nije kasno da razmislite i da je promenite. Ne smete da dozvolite da zapadnete u apatiju i da vam bude svejedno kakva će vam budućnost biti.

Sanjati da drugi polivaju snoplje vodom
San u kome vidite kako neko poliva snoplje vodom može biti znak da vas neko sabotira. Možda kolega tj. kolegica pokušava da preuzme vašu poziciju u firmi, pa vam „podmeće klipove pod točkove“. Druga mogućnost jeste da neko hoće da vas posvađa sa partnerom tj. partnerkom ili prijateljem tj. prijateljicom.

Sanjati da bacate snoplje
Bacati snoplje u snu ukazuje na to da biste mogli odustati od neke ideje kada shvatite da nema svetlu budućnost. Verovatno dugo radite na tome i žao vam je da dignete ruke od svega, ali ćete doći do zaključka da nemate drugog izbora. Krajnje je vreme da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da drugi bacaju snoplje
Videti u snu kako neko baca snoplje znači da neko neće ispuniti vaša očekivanja. Moguće je da ste velike nade polagali u člana porodice, prijatelja tj. prijateljicu, partnera tj. partnerku ili mlađeg kolegu tj. kolegicu. Međutim, ubrzo ćete shvatiti da ste ga/je precenili.

Sanjati da pravite metlu od snoplja
Praviti metlu od snoplja u snu ukazuje na to da ste veoma kreativna osoba, ali da taj svoj talenat ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Verovatno vaš trenutni posao ne zahteva inovativnost i maštovitost, međutim, to ne znači da svoj potencijal ne možete da usmerite na bavljenje hobijem.

Sanjati da drugi prave metlu od snoplja
Kada u snu vidite kako neko pravi metlu od snoplja to implicira da će vas oduševiti nečija energičnost i hrabrost. Moguće je da ćete imati priliku da provedete vreme s osobom koja je mnogo propatila u životu, ali nikad nije izgubio/la snagu da se bori za bolju budućnost. Pored njega tj. nje ćete shvatiti da se ponekad ponašate kao slabić.

Sanjati da pravite kućicu od snoplja
Praviti kućicu od snoplja u snu može biti znak da ćete provesti lepe trenutke sa mlađim ljudima. To mogu biti vaša ili tuđa deca, te mlađi poznanici ili kolege. Uživaćete u njihovoj energiji i doći ćete do zaključka da možete mnogo toga od njih da naučite.

Sanjati da drugi prave kućicu od snoplja
Ukoliko ste u snu videli kako neko pravi kućicu od snoplja to implicira da biste trebali biti opušteniji. Život jeste ozbiljna stvar, međutim, istovremeno je i veoma lep. Vi propuštate priliku da to vidite jer ste stalno u brigama i pod stresom. Počnite više da uživate u onome što imate, a manje da brinete o onome što vam u ovom trenutku nedostaje.

Sanjati da rušite kućicu od snoplja
Rušici kućicu od snoplja u snu znači da ćete svojim ponašanjem nekome pokvariti raspoloženje. Moguće je da će vam partner zamerati što kasnite ili da će partnerki smetati to što ste u društvu popili koju čašicu više. U svakom slučaju, ne smete da dozvolite da to postane razlog za svađu.

Sanjati da drugi ruše kućicu od snoplja
San u kome vidite kako neko ruši kućicu od snoplja, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju konflikte. Problem koji imate u komunikaciji s nekom osobom bi mogao da eskalira, a posledica toga će biti potpuni prekid kontakata. Samo vi možete da sprečite takav razvoj događaja.

Sanjati da se krijete u snoplju
Kriti se u snoplju u snu znači je vreme da prestanete da bežite od problema, tj. da ih stalno „gurate pod tepih“. Dovoljno ste sposobni da ih rešite, samo je pitanje imate li hrabrosti i volje za to. Ovog puta ćete moći da se oslonite isključivo na sebe, jer niko drugi neće moći da vam pomogne.

Sanjati da nekoga krijete u snoplju
Ako ste u snu nekoga krili u snoplju to implicira da vas grize savest što ste uvredili blisku osobu, a niste tražili izvinjenje. Ne smete da dozvolite da vaša sujeta pokvari odnos sa njim tj. njom. Pokažite da vam je žao i zamolite ga/je da vam oprosti.

Sanjati da vas neko krije u snoplju
Ukoliko ste sanjali da vas je neko sakrio u snoplju to znači da se plašite da ste izgubili naklonost drage osobe. Naime, uradili ste nešto zbog čega se ne ponosite. Bliska osoba je to saznala i vaš odnos se drastično promenio. Sada vas je strah da više nikad nećete moći biti bliski kao pre, jer on tj. ona neće moći da vam oprosti taj „greh“.

Sanjati da ste nešto sakrili u snoplju
Sakriti nešto u snoplju u snu ukazuje na to da vam je potrebno više mudrosti da rešite svoj problem. Ono što vas trenutno muči zahteva životno iskustvo i tu obrazovanje ili inteligencija ne mogu da vam pomognu. Ne libite se da pitate za savet osobu kojoj verujete. Sigurno će vam pokazati put kako da brže dođete do željenog rešenja.

Sanjati da ste nešto pronašli u snoplju
Pronaći nešto u snoplju u snu znači da ste paranoični. Moguće je da se partner tj. partnerka u poslednje vreme čudno ponaša. Počeli ste da mislite da vas vara, međutim, nemate niti jedan dokaz za to. Umesto što ga/je stalno ispitujete gde ide i šta radi, posvetite se malo sebi i svojim potrebama. Gušeći voljenu osobu možete samo da ubrzate raspad te veze tj. braka.

Druga mogućnost jeste da ste sebi umislili da vas prijatelj tj. prijateljica izbegava. On tj. ona u poslednje vreme ima mnogo svojih briga, a vi bi trebalo da imate više razumevanja za to.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro slagali, vozili, mlatili ili vezivali snoplje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija snoplja

Snoplje je svežanj žita.