Spavati u snu – šta znači sanjati spavanje?

Sanjati da spavate napolju
Ako u snu spavate napolju, to ukazuje da ćete uskoro putovati. Moguće je da ćete se odlučiti za kampovanje, planinarenje, ili neki neuobičajeni vid odmora. Volite da eksperimentišete pa se ne vraćate na mesto na kome ste bili prošlih godina, niti na ono koje vam ne deluje uzbudljivo.

Sanjati da spavate u krevetu
Ukoliko spavate u krevetu, to označava mali dobitak. Verovatno ćete neki posao dobro odraditi pa ćete sebi dozvoliti luksuz da kasnije dođete u firmu ili da uzmete slobodan dan. Nije vam teško da zapnete kada je to potrebno, ali sebe uvek nagradite kako biste imali motivaciju da nastavite sa dobrim rezultatima.

Sanjati da drugi spavaju
Kada u vašem snu drugi spavaju, to implicira da vas očekuje nesiguran posao. Moguće je da ćete proceniti da nadređeni žele da zadrže svu dobit, a da vas i kolege iskoriste. Nećete imati volju da idete na posao i nećete se truditi kao što biste, inače, radili da ste uvereni da će vaš dogovor biti ispoštovan.

Sanjati da spavate sa nekim
Ako u snu sa nekim spavate, to znači da ste zbunjeni. Verovatno još uvek niste definisali odnos sa osobom koju dugo poznajete, ali nikako da porazgovarate na temu vas dvoje. Više vam neće biti zanimljivo da se krijete i da se igrate toplo-hladno pa ćete mu/joj tražiti da se izjasni.

Sanjati da spavate sami
Kada u snu spavate sami, to ukazuje da ćete se pokajati. Može se desiti da ćete uvideti vaše greške i da ćete se izviniti voljenoj osobi. Vaša tvrdoglavost bi mogla skupo da vas košta jer partner/ka ima sve manje strpljenja za ispade i scene koje mu/joj priređujete.

Za tumačenje ovakvih snova važno je da pokušate da se setite detalja koji su ih pratili.

Sanjati da spavate sa partnerom tj. partnerkom
Kada sanjate da spavate sa partnerom tj. partnerkom moguće je da vaš odnos u poslednje vreme nije najbolji. Verovatno je reč o problemu u komunikaciji koji se odražava na sve ostalo. Ukoliko pokažete razumevanje i spremnost na kompromis lakše ćete prevazići krizu u koju ste zapali.

Sanjati da spavate sa bivšim partnerom tj. partnerkom
Spavati sa bivšim partnerom tj. partnerkom u snu znači da vas je nešto na javi asociralo na njega tj. nju. To ne mora nužno da znači da vam nedostaje ili da ste još uvek zaljubljeni u tu osobu. Možda ste samo na javi doživeli nešto što vas je nakratko vratilo u prošlost. Ako ste trenutno srećni nema razloga za brigu.

Sanjati da spavate sa članom porodice
Kada sanjate da spavate sa članom porodice to implicira da bi trebalo češće da se viđate, tj. da razgovarate o problemima. Verovatno neko od vaših bližnjih prolazi kroz neku krizu, a vi ništa ne znate o tome. Trebali biste biti više uključeni u život vaših voljenih, s obzirom na to da vi uvek možete da računate na njih.

Sanjati da spavate sa bebom tj. detetom
Spavati u snu sa bebom ili detetom može da ima više značenja. Za ljude koji imaju decu san ukazuje na brigu za njihovu budućnost. Svakom roditelju je važno da mu dete bude srećno, tako da je takva vrsta razmišljanja sasvim normalna. Ako nemate decu, a sanjali ste ovakav san to može da znači da je vaš roditeljski instinkt probuđen.

Sanjati da spavate sa prijateljem tj. prijateljicom
Ukoliko ste sanjali da spavate sa prijateljem tj. prijateljicom moguće je da će vam se u budućnosti poveriti. Ispričaće vam svoj problem ili poveriti neku tajnu. Potrudite se da ga/je saslušate i da mu/joj date konstruktivan savet.

Sanjati da spavate sa kolegom tj. kolegicom
Spavati sa kolegom tj. kolegicom u snu znači da vas nadređeni često upoređuju sa njim tj. njom. Verovatno imate slične kvalitete kada je profesionalni rad u pitanju. Nije isključeno da se dvoume oko toga koga od vas dvoje da unaprede kada za to dođe vreme.

Sanjati da spavate sa šefom tj. šeficom
Ako ste sanjali da spavate sa šefom tj. šeficom to implicira da niste u najboljim odnosima. Moguće je da verujete da on tj. ona nedovoljno ceni vaš trud i rad, te da mislite da zaslužujete veću platu nego što dobijate. Ukoliko ste sigurni da u bližoj budućnosti nećete moći da napredujete potražite drugi posao.

Sanjati da spavate sa profesorom tj. profesorkom
Kada sanjate da spavate sa profesorom tj. profesorkom moguće je da vam predstoji izazovan period kada je škola u pitanju. Verovatno se ispitni rok bliži, a vi ste pod velikim stresom. Ako ste davno završili školu, a sanjali ste da spavate sa profesorom tj. profesorkom moguće je da ćete biti u prilici da neka svoja znanja i iskustva podelite sa drugim ljudima.

Sanjati da spavate sa strancem
Spavati sa strancem u snu simbolizuje strah od suočavanja sa nekim problemom. Verovatno postoji nešto što vam „visi nad glavom“, a nemate hrabrosti da se uhvatite u koštac sa time. Na žalost, vreme neće rešiti tu situaciju i zato morate što pre da počnete da radite na tome.

Sanjati da spavate sa slavnom osobom
Kada sanjate da spavate sa slavnom osobom to implicira da ste vrlo maštovita osoba. Često živite u nekom svom paralelnom svetu i razmišljate o tome kako bi vam život izgledao da ste trenutno na nekom drugom mestu sa drugim ljudima. Ako zaista želite da promenite nešto učinite to. Ukoliko zakasnite sigurno ćete se pokajati.

Sanjati da spavate sa mrtvacem
Spavati sa mrtvacem u snu znači da još uvek žalite za propuštenim prilikama i živite u prošlosti. Zbog toga često ne vidite šanse koje su vam trenutno na raspolaganju. Ostavite to iza sebe, izvucite pouku i počnite da se borite za bolju i kvalitetniju budućnost.

Sanjati da spavate sa pokojnikom
Ako ste sanjali da spavate s osobom koja u stvarnom životu nije među živima moguće je da vam on tj. ona nedostaje. Ukoliko je reč o nekome koga ste površno poznavali, a nedavno je preminuo/la to je verovatno ostavilo snažan utisak na vas.

Za tumačenje ovakvih snova važno je i gde ste ih doživeli.

Sanjati da spavate u vreći za spavanje
Spavati u vreći za spavanje u snu znači da ste voljeni. Imate sreću da ste okruženi ljudima koji vam žele dobro. Članovi porodice, prijatelji i partner tj. partnerka su osobe koje su vam uvek na raspolaganju. Možete računati na njihovu pomoć i podršku i trebalo bi da budete srećni zbog toga.

Sanjati da spavate u garaži
Ukoliko ste sanjali da spavate u garaži to implicira da vas grize savest jer ste povredili tj. uvredili dragu osobu. Moguće je da ste kazali nešto zbog čega se sada kajete. Sve dok ga/je ne pitate da vam oprosti sanjaćete snove s ovakvim ili sličnim značenjem. Zato „progutajte“ ponos i uradite ono što je ispravno.

Sanjati da spavate u parku
Spavati u parku u snu, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju usamljenost. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku san vam poručuje da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom. Verovatno on tj. ona ni ne zna kako se vi osećate jer mu/joj to nikad niste rekli.

Sanjati da spavate ispod mosta
Kada sanjate da spavate ispod mosta to implicira da ste neshvaćeni. Moguće je da ste uradili nešto što je naišlo na oštre kritike vaše okoline. Čak ni ljudi od kojih ste to očekivali nisu pokazali razumevanje. Osećate da ste prepušteni sami sebi i veoma vam je teško zbog toga. Razmislite još jednom da li su vaši potezi bili ispravni i imaju li bližnji razloga da se ljute na vas.

Sanjati da spavate na plaži
Spavati na plaži u snu znači da vam je potreban odmor. U poslednje vreme ste bili opterećeni raznim obavezama i problemima. Sve je to povećalo nivo stresa koji osećate i, ukoliko želite da sačuvate svoje mentalno i fizičko zdravlje, moraćete da napravite pauzu.

Sanjati da spavate na livadi
Ovakav san može da simbolizuje manjak slobode. Možda ste u vezi sa vrlo ljubomornom osobom i da vas partner tj. partnerka guši jer očekuje da u svakom momentu zna gde se nalazite i šta radite. Druga mogućnost jeste da se bavite poslom koji vas ne ispunjava i ne usrećuje. U tom slučaju, ne budite lenji, nego počnite da istražujete konkurse za drugo radno mesto.

Sanjati da spavate sedeći
Spavati sedeći u snu je takođe znak da ste umorni. Verovatno to trenutno ne osećate, ali u nekom momentu će posledice stresa i nervoze postati prilično vidljive. Potrudite se da nađete vremena da se posvetite sebi i svojim potrebama. Na kraju krajeva, neće svet propasti ukoliko vi dva dana ne budete ništa radili.

Sanjati da spavate stojeći
Ako ste sanjali da spavate stojeći to implicira da morate da budete veoma pažljivi. U narednom periodu ćete se suočavati sa brojnim izazovima i preprekama i biće vam potrebna puna koncentracija. Zato već sada treba da „napunite baterije“ kako biste se spremnije suočili sa svime što predstoji.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro spavali sami, sa nekim, napolju, u krevetu, ili ste gkedali druge kako spavaju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija spavanja

Spavanje je prirodno stanje umanjene budnosti.