Šta znači sanjati srebro?

Sanjati srebro
Ako u snu vidite srebro ili nakit od srebra, to upozorava da vam preti opasnost. Moguće je da ćete na sebi ili sa sobom nositi vredne stvari koje će drugima upadati u oči. Trebali biste da pazite ukoliko idete gradskim prevozom u špicu i da izbegavate da se sami noću vraćate kući.

Sanjati da nosite srebro ili srebreni nakit
Ukoliko u snu nosite srebro, to ukazuje da nekoga želite da impresionirate. Verovatno u vašem okruženju postoji osoba do čijeg vam je mišljenja veoma stalo. Trudićete se da se pokažete u najboljem svetlu što će delovati usiljeno i izveštačeno pa će vam i on/a diskretno reći da se opustite i da budete prirodni.

Sanjati da neko drugi nosi srebro
Kada u snu neko drugi nosi srebro, to implicira da volite da se takmičite. Vi ste osoba koja svoje rezultate upoređuje sa tuđim jer se tako osećate superiornijim/om. Važno vam je da u svemu budete najbolji, a ukoliko se desi da to niste, forsirate svoje telo ili psihu do granica izdržljivosti.

Sanjati da prodajete srebro
Ako u snu prodajete srebro, to označava finansijske poteškoće. Verovatno ćete morati da tražite pozajmicu ili da založite nešto vredno kako biste kupili ono što vam je potrebno. Nećete imati rezervni plan za vraćanje duga zbog čega ćete biti veoma nervozni i uznemireni.

Sanjati da kupujete srebro
Kada u snu kupujete srebro, to znači da ćete slaviti. Može se desiti da će se bliska osoba veriti, venčati, poroditi, diplomirati, itd. zbog čega ćete želeti da mu/joj poklonite nešto vredno. Njen/njegov uspeh doživećete kao svoj pa nećete štedeti emocije, ni novčana sredstva da pokažete koliko ste srećni.

Sanjati da ste dobili srebro
Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio srebro, tj. proizvod od srebra to implicira da niste zadovoljni svojim odnosom sa voljenom osobom. Verovatno vam se ponekad čini da ste mu/joj tek na drugim, trećem ili četvrtom mestu prioriteta, a voleli biste da ste na prvom. Možda ne bi bilo loše kada biste o tome otvoreno razgovarali. Nemojte da ugrozite sve ono što je u vašoj vezi lepo zbog toga što ćutite o problemima.

Sanjati da ste nekome poklonili srebro
Pokloniti proizvod od srebra nekome u snu znači da bi vas voljena osoba mogla optužiti za izdaju ili prevaru. Moguće je da ste se u poslednje vreme udaljili i da retko razgovarate o važnim stvarima. Sve to ga/ju je navelo da pomisli da u vašem životu postoji neko drugi i da ga/je više ne volite. Ako sve to nije istina potrudite se da mu/joj to i dokažete, a nemojte da čekate da njena tj. njegova sumnja dovede do prekida vaše veze tj. braka.

Sanjati da kradete srebro
Krasti srebro u snu znači da ćete se na javi ogrešiti o nekoga. Moguće je da ćete napredovati preko „tuđih leđa“ ili da ćete iskoristiti poznanstvo s uticajnom osobom kako biste profitirali. Tek kada vidite koliko ga/je vaš potez razočarao i povredio shvatićete da ste pogrešili.

Sanjati da vam je neko ukrao srebro
Ako ste sanjali kako vam je neko ukrao srebrni nakit ili neki drugi proizvod od srebra to implicira da će posledice štetnih postupaka biti manje nešto što ste mislili. Verovatno ste uradili nešto pogrešno i sada se plašite rezultata. Međutim, mogli biste se prijatno iznenaditi kada vidite da stvari nisu tako loše kao što ste zamišljali.

Sanjati da ste pronašli srebro
Pronaći srebro u snu znači da ćete otkriti neki svoj skriveni talenat. Reč je o nekoj veštini za koju niste znali da posedujete. U svakom slučaju, biće vam drago zbog toga, pogotovo ukoliko vam vaš dar može doneti materijalnu korist. Moguće je da će vaš hobi u nekom momentu prerasti u unosan posao.

Sanjati da ste nasledili srebro
Ukoliko ste sanjali kako vam je neko ostavio u nasleđe mnogo srebra to implicira da ste lenji. Verovatno očekujete da će vaš život da se promeni iz korena, a ništa ne radite kako bi se to stvarno dogodilo. Ako se ne pokrenete nikad nećete ostvariti svoje ciljeve.

Sanjati da čistite srebro
Čišćenje srebra u snu može imati više značenja. Za zdrave osobe ovakav san najavljuje probleme. Možda ćete osetiti neobične simptome zbog kojih ćete se obratiti lekaru. Za bolesne osobe čišćenje srebra u snu simbolizuju skoriji oporavak.

Sanjati da drugi čiste srebro
Kada u snu vidite kako neko čisti srebro to implicira da ste zabrinuti za zdravlje voljene osobe. Neko od vaših bližnjih se suočava s izvesnim problemima. Osećate se nemoćno jer ne znate kako da mu/joj pomognete. Ipak, nemojte da zanemarujete značaj podrške i ljubavi koju mu/joj pružate, jer to vrlo često deluje blagotvorno u procesu izlečenja.

Sanjati da topite srebro
Topljenje srebra u snu, na žalost, najavljuje gubitke. Moguće je da ćete uložiti novac u nešto potpuno isplativo. Druga mogućnost jeste da će vam se pokvariti automobil, kućanski aparat ili nešto treće što koristite svakodnevno pa ćete morati da izdvojite određenu sumu novca za popravku ili zamenu.

Sanjati da drugi tope srebro
San u kome vidite kako neko topi srebro znači da ćete ispaštati zbog tuđih grešaka. Postoji mogućnost da će kolega napraviti problem na poslu koji će se odraziti i na vas. Kada je u pitanju vaš privatni život, moguće je da će član porodice ili partner tj. partnerka potrošiti vaš zajednički novac na nešto što smatrate apsolutno nepotrebnim.

Sanjati srebrne novčiće
Srebrni novčići u snu ukazuju na to ne bi trebalo da donosite ishitrene zaključke i odluke. Naime, u poslednje vreme vam se mnogo toga dogodilo i još uvek niste stigli sve da procesuirate. Umesto da velike poteze vučete preko noći, sačekate nekoliko dana kako biste proanalizirali situaciju u kojoj ste se našli.

Sanjati srebrni pribor za jelo
Srebrni pribor za jelo u snovima simbolizuje nenajavljene goste. Moguće je da će vas iznenada posetiti rodbina ili prijatelji iz drugog grada ili zemlje. Nećete biti pripremljeni za njihov dolazak, pa ćete morati da se snalazite u hodu. Premda će vam biti drago što ih vidite, zameraćete im što vam nisu javili da će doći kako biste bolje organizovali svoje obaveze, te obezbedili da se u vašem domu osećaju ugodno.

Sanjati srebrno posuđe
Srebrni lonci, tiganji, tanjiri i slično u snovima najavljuju bogatstvo. Verovatno ćete doći na dobru ideju, te ćete uložiti mnogo vremena, rada i truda kako biste je realizovali. Na sreću, vaš napor će vam se sasvim sigurno isplatiti, a nije isključeno da ćete uspeti da obezbedite i svoje praunuke.

Sanjati srebrnu medalju
Kada sanjate da ste dobili ili nekome dali srebrnu medalju to simbolizuje razočarenje. Možda ste velike nade polagali u neku ideju, ali ona nije urodila plodom. To ne znači da treba potpuno da klonete duhom, nego da iz ove situacije izvučete pouku kako u budućnosti ne biste pravili iste greške. Time ćete sigurno povećati šanse za uspeh sledeći put.

Sanjati srebrni zub
Ukoliko ste sanjali da imate srebrni zub to nije dobar znak. Ovakav san je upozorenje da povedete više računa o svom zdravlju. Prestanite da zanemarujete simptome koje osećate i obratite se lekaru. Promena prehrambenih navika bi takođe bila vrlo korisna.

Ako ste u snu videli muškarca sa srebrnim zubom to implicira da morate da se čuvate prevaranata. Neko će pokušati da vas nagovori na neki loš potez. San u kome vidite ženu sa srebrnim zubom znači da ste previše sujeverni.

Sanjati srebrni mač
Videti u snu srebrni mač ukazuje na to da biste mogli neprijatelje pobediti bez mnogo muke. Shvatićete njihovu taktiku i naći ćete način da ih porazite. Druga mogućnost jeste da ćete relativno lako rešiti problem koga ste se plašili.

Sanjati kovčeg pun srebrnina
San u kome vidite kovčeg ili kofer pun proizvoda od srebra znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati vrlo uticajnu osobu koja vam može pomoći da rešite neki problem ili da napredujete u karijeri. Pokušaćete da steknete njegovo tj. njeno poverenje i da postanete prijatelji, a potom ćete ga/je zamoliti za uslugu.

Sanjati srebrni spomenik ili statutu
Statua ili spomenik u srebru je znak da ćete uskoro promeniti mišljenje o nekome. Shvatićete da ta osoba ima mnogo više vrlina nego mana, te da ste ga/je nepravedno potcenili.

Sanjati da ulazite u rudnik srebra
Ulaziti u rudnik srebra u snu ukazuje na to da morate da budete strpljivi ukoliko želite da ostvarite svoj cilj. Moguće je da ste do sada uložili mnogo napora, a da rezultata još uvek nema. Počinjete da gubite motivaciju i to je veoma loše. Potrudite se da se „vratite u kolosek“ jer bi bilo šteta da odustanete sada kada ste tako blizu cilja.

Sanjati da radite u rudniku srebra
Ako ste sanjali da radite u rudniku srebra to implicira da ste na javi veoma nezadovoljni svojim poslom. Možda je plata dobra, ali nedovoljno da biste bili srećni. Druga mogućnost jeste da verujete da vaš trud i rad nisu adekvatno nagrađeni. Ako mislite da se to neće promeniti ni u budućnosti, počnite da tražite drugo radno mesto.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, nosili, kupili ili prodali srebro, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija srebra

Srebro je hemijski element čiji je simbol Ag i atomski broj 47.