Šta znači sanjati srodnika?

Sanjati da vidite srodnika

Ako u snu vidite srodnika, to implicira da će vas neko naljutiti. Moguće je da se radi o osobi koja od vas traži savet, ali radi suprotno od onoga što mu/joj kažete. Nervira vas što morate neke stvari više puta da ponovite i što unapred znate njegove/njene izgovore i opravdanja.

Sanjati da ste vi nečiji srodnik

Ukoliko ste u snu vi nečiji srodnik, to ukazuje da prema kolegi nećete biti potpuno iskreni. Verovatno ćete smatrati da vi i dotična osoba niste dovoljno bliski/e da biste jedan/jedna drugom/drugoj poveravali tajne i intimne stvari. Držaćete se na distanci zbog čega će vaš odnos ostati strogo poslovan i formalan.

Sanjati da razgovarate sa srodnikom

Kada u snu razgovarate sa srodnikom, to znači da ćete se prijatno iznenaditi. Može se desiti da će vam pomoći osoba od koje ste to najmanje očekivali. Neka vrata će se zatvoriti, ali ukazaće vam se bolje prilike jer na kraju svakog kraja uvek je novi početak.

Sanjati da se svađate sa srodnikom

Ako se u snu svađate sa srodnikom, to označava tvrdoglavost. Moguće je da ćete biti u lošim odnosima sa osobom koja vam je veoma draga. Ni vi, ni on/a nećete hteti da popusti zbog čega ćete se dodatno sekirati i dolaziti do pogrešnih zaključaka.

Sanjati da se mirite sa srodnikom

Ukoliko se mirite sa srodnikom, to ukazuje da ćete se pokajati. Verovatno ste pričali ili mislili loše o nekome ko to nije zaslužio. Vremenom ćete shvatiti da ste bili u zabludi zbog čega ćete dotičnog/u zamoliti za oproštaj.

Sanjati da poslujete sa srodnikom

Kada u snu poslujete sa srodnikom, to upozorava na neuspeh. Može se desiti da ćete mnogima verovati na reč što će oni zloupotrebiti i materijalno vas oštetiti. Vaša želja da pomognete biće pogrešno protumačena pa će vas, umesto velikodušnim/om, smatrati naivnim/om.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, svađali se, mirili ili poslovali sa srodnicima, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija srodnika

Srodnik je dalji rođak.