Štipati u snu – šta znači sanjati štipanje?

Sanjati da gledate štipanje
Ako u snu gledate štipanje, to implicira da ćete biti ljubomorni. Moguće je da će vam se učiniti da se vašoj simpatiji ili partneru/partnerki dopada neko drugi. U vašoj glavi će se odigrati nerealne scene koje će prouzrokovati brojne svađe. Ukoliko niste zajedno, drugačije ćete se ponašati prema njemu/njoj pa mu/joj ništa neće biti jasno.

Sanjati da vi nekoga štipate
Ukoliko u snu vi nekoga štipate, to označava ogovaranje. Može se desiti da će neko pogrešno protumačiti vaš odnos sa osobom suprotnog pola zbog čega će vam stvoriti probleme sa partnerom/partnerkom. Pokušaćete da mu/joj objasnite o čemu se zapravo radi, ali on/a će vam tražiti da prestanete da viđate dotičnu osobu.

Sanjati da vas neko štipa
Kada vas u snu neko štipa, to znači da ćete se naći u neprijatnoj situaciji. Verovatno će vam se neko udvarati na način koji vam se ne dopada. Iako mu/joj niste dali povoda da se tako ponaša, lepo ćete mu/joj reći da prestane, a ako vas ne posluša, uzvratićete istom merom.

Sanjati da imate modricu od štipanja
Ako u snu imate modricu od štipanja, to označava strast. Moguće je da ćete biti u vezi sa osobom koja vam se mnogo dopada. Nećete razmišljati o njenoj ozbiljnosti i roku trajanja, već ćete se truditi da maksimalno iskoristite svaki trenutak. Nećete hteti da vas starost pita gde vam je bila mladost.

Sanjati da ste nekome napravili modricu štipanjem
Kada u snu nekome napravite modricu štipanjem, to ukazuje da ste posesivni. Vi ste osoba koja ništa ne voli da deli, a ponajmanje partnerovu ljubav i pažnju. Tražite da vam se voljena osoba maksimalno posveti, a neretko to podrazumeva zapostavljanje prijatelja i drugih svakodnevnih obaveza.

Sanjati da sami sebe štipate
Ukoliko ste sanjali da sami sebe štipate to implicira da niste sigurni u ispravnost odluke koju ste nedavno doneli. Moguće je da ste shvatili da bi mogla da izazove neke štetne posledice, pa se plašite ishoda. Međutim, stvari će se realizovati u vašu korist, samo je važno da ostanete strpljivi i da ne odstupate od onoga za šta ste se sve vreme borili.

Sanjati da ste se naljutili na nekoga jer vas je uštinuo ili uštinula
Ovakav san znači da ste preosetljivi. U poslednje vreme vas svaka sitnica može iznervirati ili isprovocirati, a to naročito osećaju bliski ljudi. Oni su skoro uvek na meti vaših frustracija, premda ste svesni da to ne bi trebalo tako da bude. Ako želite da ih zadržite pored sebe nemojte da svoje nezadovoljstvo „lečite“ na njima, nego se pozabavite svojim problemima na pravi način.

Sanjati da se neko naljutio na vas jer ste ga/je uštinuli
Ako ste sanjali da se neko naljutio jer ste ga/je uštinuli to implicira da ćete u nečemu preterati. Moguće je da ćete osobi sa kojom niste naročito bliski uputiti neprimerenu kritiku. Tek ćete kasnije shvatiti da niste imali prava na to i moraćete da mu/joj se izvinete. Prihvatiće vašu molbu i iz pristojnosti vam kazati da je sve u redu.

Sanjati da ste nekoga udarili jer vas je uštinuo/la
Kada sanjate da ste udarili osobu koja vas je uštinula to znači da bi trebalo da povedete računa o svom ponašanju. Prečesto ulazite u rasprave koje imaju negativan epilog i to bi moglo da vam se odbije o glavu. Niste neko ko mnogo poštuje autoritete, ali nemojte da se svađate sa ljudima od kojih zavisi vaša sudbina.

Sanjati da vas je neko udario/la jer ste ga/je uštinuli
Ukoliko ste sanjali da vas je neko udario/la jer ste ga/je uštinuli to može biti znak da će grehovi iz prošlosti doći na naplatu. Verovatno ste uradili nešto čime se ne ponosite i niste uspeli da to promenite na vreme. Sada jedino čemu možete da se nadate jesu sankcije sa kojima ćete morati da se pomirite.

Sanjati da štipate blisku osobu
Štipati blisku osobu u snu simbolizuje usamljenost. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku ne bi trebalo da se tako osećate. U tom slučaju, vreme je za iskren razgovor sa voljenom osobom koja verovatno ni ne zna šta vas muči.

Sanjati da vas bliska osoba štipa
Ako ste sanjali da vas neko od članova porodice, partner tj. partnerka štipa to implicira da bi trebalo da obratite pažnju na druge ljude. Neko od vaših bližnjih prolazi kroz finansijsku, emocionalnu ili moralnu krizu, a vi o tome ne znate ništa jer ste potpuno fokusirani na sebe, svoje probleme i obaveze.

Sanjati da štipate nepoznatu osobu
Štipati nepoznatu osobu u snu ukazuje na to da u vašem bližem okruženju postoji osoba koja vam se dopada, ali mu/joj to još uvek niste priznali. Razlog može biti to što već ima partnera tj. partnerku ili što vam deluje potpuno nezainteresovano. Ukoliko je reč o drugom slučaju pozovite ga/je na kafu. Šta se drugo može dogoditi osim da vas odbije?

Sanjati da vas nepoznata osoba štipa
San u kome vas nepoznata osoba štipa znači da imate tajnog obožavaoca. Neko gaji izvesne simpatije prema vama, međutim, nije vam to još uvek priznao/la. Verovatno ste i sami primetili znakove, ali ste odlučili da ih ignorišete. Ako obratite pažnju shvatićete o kome tj. o čemu se radi, a na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Tumačenje može da zavisi i od toga koji deo tela ste nekome uštinuli, tj. gde vas je neko uštinuo.

Sanjati da nekoga štipate za nos
Štipati nekoga za nos u snu ukazuje na to da ćete slagati blisku osobu. Smatraćete da bi ga/je istina mogla povrediti, pa je nećete ni izgovoriti. Ako malo bolje razmislite i odgovorite na pitanje da li biste vi želeli da znate o čemu se radi, onda ćete shvatiti da ste pogrešili.

Sanjati da vas neko štipa za nos
Ukoliko ste sanjali da vas neko štipa za nos to implicira da vas na javi neko laže. Možda ste i sami primetili da se ta osoba u vašem prisustvu ponaša čudno i čekate kada će konačno da „otvori dušu“. To bi se moglo dogoditi u budućnosti jer mu/joj savest ne dâ mira.

Sanjati da nekoga štipate za obraze
Štipati nekoga za obraze u snu ukazuje na to da ste previše zaštitnički naklonjeni prema dragim ljudima. Trudite se da sve njihove brige prebacite na sebe, međutim, to nije moguće. Pustite ih da uče na svojim greškama i ne „zabadajte nos tamo gde mu nije mesto“.

Sanjati da vas neko štipa za obraze
Ako ste sanjali da vas neko štipa za obraze to implicira da će vas na javi iziritirati nečije ponašanje. Moguće je da ćete imati priliku da provedete neko vreme s osobom koja ima prilično visoko mišljenje o sebi. Jedva ćete čekati da se sklonite od njega tj. nje i nadaćete se da vas život više nikad neće spojiti sa njim tj. njom.

Sanjati da nekoga štipate za ruku
Štipati nekoga za ruku ukazuje na to da će bliska osoba uraditi nešto bez vašeg znanja i saglasnosti. Naljutićete se na njega tj. nju, a nije isključeno i da ćete prekinuti komunikaciju na neko vreme. Tek kada shvatite da ste reagovali previše burno pružićete „ruku pomirenja“.

Sanjati da vas neko štipa za ruku
Kada sanjate da vas neko štipa za ruku to implicira da ćete se obrukati u većem društvu. Verovatno ćete kazati nešto potpuno neprimereno ili glupo, a ostali će vam samo uputiti pogled upozorenja i prekora. Shvatićete da je trebalo da „držite jezik za zubima“.

Sanjati da nekoga štipate za nogu
Štipati nekoga za nogu u snu ukazuje na to da ćete iz objektivnih razloga morati da odložite putovanje kome ste se radovali. Nešto će vas sprečiti u tome da konačno spakujete kofere, ali nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što se nadate.

Sanjati da vas nekog štipa za nogu
Ako ste sanjali da vas neko štipa za nogu to implicira da će vam se prijatelj tj. prijateljica ili poznanik tj. poznanica saopštiti neku šokantnu vest. Trebaće vam neko vreme da to procesuirate, ali vam neće pasti na pamet da sa bilo kime o tome raspravljate jer niste sigurni da je to što ste čuli istina.

Sanjati da nekoga štipate za stomak
Štipati nekoga za stomak u snu može da bude upozorenje zauzetim muškarcima ili ženama na iskušenje u kome će se naći. Moguće je da će vam se dogoditi prilika da prevarite voljenu osobu sa nekim ko vas privlači. Pošteno bi bilo da prvo prekinete postojeću vezu, pa tek onda započnete novu.

Sanjati da vas neko štipa za stomak
Ovakav san ukazuje na to da sumnjate u voljenu osobu. Verovatno se partner tj. partnerka u poslednje vreme ponaša čudno, pa ste počeli da mislite da vas vara.

Sanjati da nekoga štipate za zadnjicu
Štipati nekoga za zadnjicu u snu znači da ćete određenim postupcima narušiti svoj ugled u društvu.

Sanjati da vas neko štipa za zadnjicu
Ako ste sanjali da vas neko štipa za zadnjicu to implicira da bi vam se mogla udvarati osoba koja vam se ne dopada.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro nekoga štipali ili je vas neko štipao, to je sigurno ostavilo utisak.

Definija štipanja

Štipati znači hvatati prstima kožu i stiskati ili vući.