Stolica – šta znači sanjati stolicu?

Sanjati običnu stolicu
Ako u snu vidite običnu stolicu, to simbolizuje srećan brak. Moguće je da ste prednost dali porodici zbog čega imate dovoljno vremena da im se posvetite i da svaki problem rešite razgovorom. Imali ste brojne ponude koje bi vam donele više novca, ali odlučili ste se za ono što vam je dragocenije.

Sanjati skupocenu stolicu
Ukoliko u snu vidite skupocenu stolicu, to implicira da nekome zavidite. Verovatno smatrate da je neko na poslu nepravedno zauzeo vaše mesto zbog čega ćete biti nezadovoljni i nećete se libiti da to pokažete nadređenima. Mnogi će vas savetovati da spustite loptu i da prihvatite novu situaciju koja lako može da se promeni i okrene u vašu korist.

Sanjati slomljenu stolicu
Kada u snu vidite slomljenu stolicu, to upozorava na svađu. Može se desiti da ćete ukućanima zameriti da su neuredni i da ni o čemu ne vode računa. Nerviraće vas što stvari neće vraćati na svoje mesto, već ćete ih nalaziti svuda po kući.

Sanjati da vam je neko izmakao stolicu
Ako vam u snu neko izmakne stolicu, to ukazuje da ćete se razočarati. Moguće je da će vas provocirati osoba iz okruženja čiji će cilj biti da vas istera iz takta. Radiće to na veoma perfidan način pa nećete imati ništa konkretno da mu/joj zamerite, već će delovati kao da se vi uzbuđujete bez razloga.

Sanjati da ste vi nekome izmakli i primakli stolicu
Ukoliko u snu nekome izmaknete i primaknete stolicu, to znači da ste kulturni. Vi ste osoba koja iz kuće nosi vaspitanje koje vam ne dozvoljava da bilo koga uvredite ili ne poštujete. Mnogo puta vam je došlo da ne budete toliko fini, ali izbrojali ste do deset i nastavili ste da gledate svoja posla.

Sanjati da pravite stolicu
Kada u snu pravite stolicu, to implicira da vi najbolje znate šta želite. Vama retko ko može da ugodi zbog čega mnoge stvari za kuću, odeću, ili druge sitnice sami osmišljate. Posebnu pažnju posvećujete detaljima koje uvek i na drugima primećujete što vam pomaže da procenite ko je kakva osoba.

Sanjati da drugi prave stolicu
San u kome vidite kako neko pravi stolicu znači da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj talenat ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Verovatno vaš trenutni posao ne zahteva maštovitost i inovativnost, ali to ne znači da svoj potencijal ne možete da usmerite na bavljenje hobijem. Možda to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Sanjati da kupujete stolice
Kupovati stolicu u snu ukazuje na to da bi trebalo da racionalizujete troškove. U poslednje vreme svoj novac rasipate na sve strane. Kupujete čak i ono što vam nije potrebno, a to bi vam se u bližoj budućnosti moglo „odbiti o glavu“. Napravite plan potrošnje i trudite se da ga se pridržavate kako se ne biste našli u velikim problemima.

Sanjati da prodajete stolice
Prodavati stolicu u snu znači da ćete se odlučiti na veću promenu. To može da se odnosi na vaš fizički izgled, preuređenje doma, selidbu u drugi stan, grad ili državu, i slično. U svakom slučaju, ta promena vam je preko potrebna, pa ćete se potruditi da je realizujete u skorijoj budućnosti.

Sanjati da ste dobili stolicu
Ako ste sanjali da vam je neko poklonio stolicu to implicira da ćete prilikom rešavanja nekog problema ili zadatka imati pomoć bliskih ljudi. To mogu biti članovi porodice, prijatelji ili radne kolege. U svakom slučaju, uz njihovu asistenciju ćete brzo i lako da prevaziđete taj problem, tj. da završite posao koji ste započeli.

Sanjati da ste nekome poklonili stolicu
Pokloniti nekome stolicu u snu znači da ćete se sami ponuditi da nekome pomognete. Možda će prijatelj tj. prijateljica odlučiti da renovira kuću ili stan ili da se preseli u drugi, a vi ćete mu/joj rado izaći u susret. Na kraju krajeva, reč je o osobi koja vam je do sada mnogo puta pomogla, pa će to biti način da mu/joj se odužite.

Sanjati da ste ukrali stolicu
Ukrasti stolicu iz radnje u snu ukazuje na to da ćete pokušati „preko tuđih leđa“ da stignete do uspeha ili ostvarite neki cilj. Kada sanjate da ste ukrali stolicu sa radnog mesta to implicira da ste u poslednje vreme lenji i aljkavi u izvršavanju radnih zadataka.

Ukoliko ste sanjali da ste ukrali stolicu od nekoga to implicira da će vas bliska osoba optužiti da ga/je iskorištavate. Pre nego što se pobunite, razmislite da li su njegove tj. njene kritike opravdane.

Sanjati da vam je neko ukrao stolicu
Kada sanjate da vam je neko ukrao stolicu to simbolizuje pokušaj sabotaže. Verovatno neko želi da preuzme vaše radno mesto, te će se potruditi da vas „ocrni“ pred nadređenima tj. poslodavcem. Ako obratite pažnju sigurno ćete brzo shvatiti o kome se radi. Na vama je da odlučite šta ćete da preduzmete po tom pitanju.

Sanjati da ste pronašli stolicu
Naći stolicu u snu može biti znak da će vam se posrećiti, pa ćete problem koji vas duže vreme muči rešiti lako i jednostavno. Moguće je da ste izgubili nadu u pozitivan ishod jer je sve što ste do sada pokušali završilo neuspehom. Međutim, ne smete da se predajete jer je rešenje na vidiku.

Sanjati da spavate na stolici
Spavati na stolici u snu simbolizuje umor. Verovatno u poslednje vreme mnogo radite i ne stižete da se posvetite sebi i ljudima koje volite. Pokušajte deo svojih obaveza da prebacite na druge kako biste se rasteretili. Na kraju krajeva, uzmite pauzu jer svet neće propasti ukoliko vi jedan dan ne budete ništa radili.

Sanjati da drugi spavaju na stolici
Ako ste sanjali kako neko spava na stolici to implicira da ste zabrinuti za zdravlje bliske osobe. Član porodice ili partner tj. partnerka mnogo radi i pod konstantnim je stresom. Ne znate kako da mu/joj pomognete, ali nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate.

Sanjati da ste pali sa stolice
Pasti sa stolice u snu je znak da se osećate neshvaćeno. Moguće je da neke vaše ideje, odluke ili postupci nisu naišli na odobravanje od strane članova porodice, prijatelja ili radnog kolektiva. Ako vam svi govore da to nije dobro, onda ne možete da mislite da ste vi u pravu, a svi drugi da greše.

Sanjati da je neko drugi pao sa stolice
Ovakav san ukazuje na to da bi trebalo da obratite pažnju na bliske ljude. Neko od članova porodice ili prijatelja se suočava s izvesnom krizom, a vi o tome ne znate ništa jer ste fokusirani na svoje obaveze i probleme.

Sanjati da ste nekome ustupili stolicu
Kada sanjate da ste nekome ustupili stolicu to implicira da pokušavate da se nekome dopadnete na javi. U njegovom tj. njenom društvu se ponašate drugačije jer želite da se predstavite u najboljem svetlu.

Sanjati da vam je neko ustupio stolicu
Ako ste sanjali da vam je neko ustupio stolicu to znači da morate da poradite na samopouzdanju. Duboko ukorenjeni kompleksi vas sprečavaju da napredujete u profesionalnom smislu i da budete srećni u privatnom životu.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakvu ste stolicu u snu videli, pravili, kupili i slično.

Sanjati drvenu stolicu
Drvena stolica u snovima je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju romantične trenutke. Možda će vas partner tj. partnerka iznenaditi nekim gestom. Ukoliko ste sami nije isključeno da ćete u bližoj budućnosti upoznati vrlo zanimljivu osobu.

Sanjati plastičnu stolicu
Plastična stolica u snovima ukazuje na to da bi trebalo malo više da se opuštate, a manje da brinete o svemu i svačemu. Proći će vam život u nervozi, strahu i stresu, pa ćete se u starosti pokajati što niste živeli punim plućima.

Sanjati metalnu stolicu
Metalna stolica u snu obično je znak da ćete se naći u društvu koje vam ne odgovara. Ispoštovaćete domaćina, ali ćete čekati povoljan trenutak da krišom odete kući.

Sanjati kožnu stolicu
Kožna stolica u snu znači da imate tajnog obožavaoca. U vašem bližem okruženju postoji neko kome se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Razlog može biti to što ste zauzeti ili što mu/joj delujete nezainteresovano. Ako obratite pažnju sigurno ćete brzo shvatiti o kome se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati stolicu na ljuljanje
Ako ste sanjali stolicu na ljuljanje to može biti znak da ćete uskoro promeniti posao ili preći na bolje plaćeno radno mesto. Iskoristite priliku da napredujete, ali nemojte da zaboravite da pažljivo analizirate šta vam to nova pozicija donosi, a šta oduzima kako sutra ne biste požalili zbog svoje odluke.

Sanjati stolicu bez naslonjača
Ukoliko ste sanjali da sedite na stolici bez naslonjača to implicira da je vreme da odete na godišnji odmor. U poslednje vreme ste mnogo radili i trebalo bi da se zbog toga nagradite. Čak i ukoliko ne planirate da putujete, ostanite kod kuće i uživajte u slobodnom vremenu. To će vam pomoći da napunite baterije kako biste se lakše suočili s izazovima koji vam predstoje

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pravili, polomili ili izmakli nekome stolicu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija stolice

Stolica je komad nameštaja na kome se sedi.