Strela – šta znači sanjati strelu?

Sanjati strelu
Ako u snu vidite strelu, to ukazuje da ćete strahovati bez razloga. Moguće je da ćete sa sobom nositi novac ili neku drugu vrednu stvar zbog koje ćete se plašiti da vas neko ne povredi. U glavi će vam se smenjivati užasne scene iz filmova ili novina pa će vam se više priviđati da ste u opasnosti nego što neko, zaista, namerava da vas opljačka.

Sanjati da vi gađate strelom
Ukoliko u snu vi gađate strelom, to implicira da vam dolaze srećniji dani. Verovatno ćete shvatiti da vam nedostaje inicijativa i da sami morate od ljudi da tražite da vam pruže šansu. Kajete se zbog mnogih propuštenih prilika, ali učinićete sve da se nikada više ne nađete u takvoj situaciji.

Sanjati da je vas pogodila strela
Kada vas u snu pogodi strela, to simbolizuje ljubav. Moguće je da ćete obratiti pažnju na osobu koju ranije niste ozbiljno shvatali. Polako će vam se podvući pod kožu i nećete ni primetiti vam je potrebna/potreban i da život ne možete da zamislite bez nje/ga.

Sanjati da oštrite strelu
Ako u snu oštrite strelu, to znači da ćete biti spremni za svađu. Može se desiti da ćete ustati na levu nogu i da ćete jedva dočekati da nekoga napadnete. Za to nećete imati realnih razloga, ali moraćete da se oslobodite besa koji nosite u sebi, čak iako znate da će vam posle biti žao.

Sanjati da pravite strelu
Kada u snu pravite strelu, to ukazuje da vam nikad nije dosadno. Vi ne razumete ljude koji pate od nesanice jer se tokom dana bavite raznim aktivnostima koje vas izmore i učine da zaspite čim spustite glavu na jastuk. Smatrate da je lenjost pogubna za čoveka i da je jedini spas u radu.

Sanjati da drugi prave strelu
San u kome vidite kako neko pravi strelu znači da ćete u bližoj budućnosti upoznati vrlo kreativnu osobu i da će vas oduševiti svojim znanjem, veštinama, ali i energijom koju poseduje. Potrudićete se da što više vremena provede zajedno jer smatrate da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite.

Sanjati da drugi oštre strelu
Ovakav san ukazuje na to da biste se na javi mogli naći na meti nečije frustracije. Verovatno ćete ispaštati samo zato što ste se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Najgore što u takvim momentima možete da uradite jeste da se svađate. Sačekajte da taj bes splasne, pa tek onda argumentovano iznesite šta mislite.

Sanjati da ste strelom pogodili metu
Ako ste sanjali da ste uspeli strelom da pogodite centar mete to implicira da ćete na javi doneti dobru odluku, tj. povući pravi potez. Ukoliko se dvoumite da li da pozovete na kafu osobu koja vam se dopada, moguće je da ćete to učiniti i da se nećete pokajati zbog te odluke.

Sanjati da ste strelom pogodili životinju
Kada sanjate da ste strelom pogodili životinju to znači da ste previše ambiciozni. Dobro je što se trudite da ostvarite svoje snove, ali ne bi trebalo da porušite baš sve mostove za sobom zbog toga. Zapitajte se sa kime ćete proslaviti uspeh kada ga postignete ukoliko oterate sve dobre ljude od sebe.

Sanjati da ste polomili strelu
Polomiti strelu u snu simbolizuje manju štetu. Možda će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski aparat, te ćete morati da izdvojite određenu sumu novca za popravku. Na sreću, taj trošak neće mnogo ugroziti vaš mesečni budžet.

Sanjati da je neko polomio strelu
Ako ste u snu videli kako je neko polomio strelu moguće je da će vam se prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica obratiti za pomoć u nekom poslu. Ne bi trebalo da ga/je odbijete, jer nikad ne znate kada će vama pomoć biti potrebna.

Sanjati da vas je neko ranio strelom
Ukoliko ste sanjali da vas je neko ranio strelom to implicira da ćete u bližoj budućnosti osetiti emocije koje dugo niste doživeli. Moguće je da će vas neko ili nešto usrećiti kao nikad u životu. Nije isključeno da ćete se zaljubiti, pa ćete na taj način da potisnete bivšeg partnera tj. partnerku iz svojih misli i srca.

Sanjati da ste nekoga ranili strelom
Raniti nekoga strelom u snu znači da na javi imate tajnog obožavaoca. U vašem bližem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali se plaši da vam to pokaže. Razlog može biti to što ste zauzeti ili što mu/joj delujete nepristupačno ili nezainteresovano. Ukoliko obratite pažnju sigurno ćete brzo shvatiti o kome se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da ste nekoga ubili strelom
Ubiti nekoga strelom u snu je znak da ste se nekome dopali i da ne prestaje da razmišlja o vama. To može biti osoba koju ste nedavno upoznali na poslu, tokom putovanja ili nekog neobaveznog druženja. U svakom slučaju ostavili ste snažan utisak na njega tj. nju, pa se nemojte iznenaditi ukoliko uskoro odluči da stupi u kontakt sa vama.

Sanjati da kupujete strele
Kupovati strele u snu ukazuje na to da se spremate da ostvarite dugogodišnju želju. Verovatno je reč o ideji koja vam se dugo „vrzma po glavi“, a konačno će se steći uslovi da je sprovedete u delo. Ako budete strpljivi i istrajni rezultati neće izostati.

Sanjati da prodajete strele
Prodavati strele u snu znači da biste mogli odustati od nekog projekta na kome dugo radite. Uložili ste mnogo truda i rada u to, a niste zadovoljni rezultatima. Zato ćete dići ruke od te ideje i posvetiti se konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da ste dobili strelu
Ako ste sanjali da vam je neko u snu poklonio strelu moguće je da prijatelj tj. prijateljica pokušava da vas spoji sa nekim poznanikom tj. poznanicom. Veruje da biste bili dobar par i zato će režirati uslove da se sretnete. Nije isključeno da ćete taj sastanak „na slepo“ odbiti jer smatrate da takav način upoznavanja nije za vas.

Sanjati da ste nekome dali strelu
Pokloniti nekome strelu u snu znači da ne bi trebalo da se mešate u tuđi život, čak ni ukoliko se radi o članu porodice ili bliskom prijatelju. Naime, skloni ste da mu/joj iz najbolje namere namećete svoje ideje, planove i stavove. Međutim, morate ga/je pustiti da sam/a donosi odluke. Savete delite samo onda kada ih neko od vas traži.

Sanjati da kradete strele
Krasti stele u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli naći način da pobedite „neprijatelja“. To ne mora biti neka konkretna osoba, nego može biti neki problem ili situacija koja vas onespokojava. Bilo kako bilo, vrlo brzo ćete uspeti da se izborite sa time i da iz toga izađete kao pobednik.

Sanjati da vam je neko ukrao strelu
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao stelu to implicira da ste skloni da tražite izgovore za nedelovanje. Naime, u poslednje vreme ste prilično lenji i to je počelo da se odražava kako na vaš profesionalni rad, tako i na privatne odnose i obaveze. Stalno pričate o tome kako nemate vremena ni za šta, a u stvari je problem u tome što nemate volje.

Sanjati da ste pronašli strelu
Pronaći strelu u snu može biti znak da će vam se na javi dopasti zauzeta osoba. Reč je o nekome ko već ima partnera tj. partnerku. Osoba ste kojoj ne pada na pamet da razara veze i brakove, pa nećete preduzeti ništa po tom pitanju. Ipak, proći će mnogo vremena pre nego što neko drugi tako zaokupira vašu pažnju kao on tj. ona.

Sanjati da ste izgubili strelu
Izgubiti strelu u snu, na žalost, nije dobar znak. Moguće je da ste izgubili zaštitu osobe na koju ste se mnogo oslanjali. Moguće je da je reč o članu porodice ili prijatelju na koga ste uvek mogli da računate. Međutim, uradili ste nešto što ga/je razočaralo i vrlo ćete teško vratiti njegovo tj. njeno poverenje.

Sanjati da ste bacili strelu
Baciti strelu u snu znači da ste odustali od potrage za ljubavlju. Verovatno ste se mnogo puta razočarali i više nemate snage da tako nešto još jednom preživite.

Sanjati da je neko drugi bacio strelu
Videti u snu kako neko baca strelu ukazuje na to da vam je žao što prijatelj tj. prijateljica nikako ne uspeva da pronađe „srodnu dušu“.

Sanjati da pravite strelište
Praviti strelište u snu može da znači da ćete u bližoj budućnosti na jednom mestu okupiti sve ljude do kojih vam je stalo. Možda ćete organizovati slavlje, izlet ili druženje sa članovima porodice ili prijateljima. Neće biti posebnog povoda osim toga što ste poželeli da provodite vreme s onima koje volite.

Sanjati da rušite strelište
Rušiti strelište u snu ukazuje na to da biste se na javi mogli posvađati sa bliskom osobom. To može biti član porodice, partner tj. partnerka ili neko od prijatelja. U svakom slučaju, moraćete pokazati veliko razumevanje i spremnost na kompromis ukoliko želite da se pomirite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, gađali, oštrili, pravili ili bili pogođeni strelom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija strele

Strela je drveni štap sa metalnim šiljkom koji se izbacuje iz luka.