Sudija – šta znači sanjati sudiju?

Sanjati da vidite sudiju
Ako u snu vidite sudiju, to upozorava da ćete imati nepredviđena plaćanja. Može se desiti da će vam stići kazna za nepropisno parkiranje, vožnju bez dozvole, i sl. U narednom periodu, to će vam biti i više nego nepotreban izdatak jer ćete imati troškove koji neće moći da sačekaju da se vaše finansijsko stanje reguliše.

Sanjati da ste vi sudija
Ukoliko ste u snu vi sudija, to implicira da se mešate u nečiji život. Verovatno ni ne shvatate da vaši komentari povređuju osobu koja se brani tako što je nepoverljiva ili neprijatna prema vama. Ne uspevate da se stavite u njegovu/njenu poziciju pa praktikujete obrasce ponašanja koje drugima zamerate.

Sanjati da razgovarate sa sudijom
Kada u snu razgovarate sa sudijom, to označava neuspešno ubeđivanje. Moguće je da ćete nekoga hteti da uverite da su vaši postupci ili razmišljanje ispravni zbog čega ćete mu/joj podrobno objasniti svaki vaš korak. Uprkos trudu, to neće rezultirati ishodom koji ste očekivali.

Sanjati da se svađate sa sudijom
Ako se u snu svađate sa sudijom, to označava problem sa autoritetom. Vi ste osoba koja ne podnosi da joj se neko obraća zapovedničkim tonom, bez obzira na položaj na kome se nalazi. Većinu izjava pogrešno tumačite zbog čega sami/sama sebe ubeđujete da je dotična osoba nepravedna i da ne radite ništa loše kada joj prkosite.

Sanjati da podmićujete sudiju
Kada u snu podmićujete sudiju, to znači da ćete dobiti ono što niste zaslužili. Verovatno je reč o radnom mestu ili pobedi u nečemu do čega vam je stalo. Pošto se, iz nekog razloga, nećete dovoljno potruditi da to ostvarite na pošten način, koristićete metode zbog kojih ćete, ako dospeju u javnost, crveneti.

Sanjati da ste uvredili sudiju
Uvrediti sudiju u snu znači da se na javi igrate vatrom. Moguće je da se suprotstavili vrlo moćnoj osobi koja može da ugrozi vašu egzistenciju ili odnose sa bliskim osobama. Ukoliko mu/joj „proradi“ sujeta, postoji mogućnost da će „uzvratiti udarac“, a onda ćete vi biti u nevolji. Povucite se kako se ne biste pokajali.

Sanjati da vas je sudija uvredio
San u kome vas sudija uvredi ukazuje na to da ste ljuti sami na sebe što niste odreagovali na pravi način kada ste bili u situaciji da neko vređa vaše znanje, iskustvo ili uspehe. Možda ste prećutali, a sada biste mu/joj kazali svašta. Nema smisla da uopšte razmišljate o tome jer prošlost ne možete da vratite.

Sanjati da vas je sudio osudio na zatvor
Ovakav san znači da se kajete zbog postupaka iz prošlosti. Moguće je da ste uradili nešto čime se ne ponosite i sada vas muči savest. Ukoliko možete da uradite nešto kako biste to promenili, tj. kako biste poboljšali odnos s osobom koju ste uvredili ili mu/joj naneli neku štetu učinite to. Ako ništa drugo, iz ovoga možete izvući pouku kako istu grešku ne biste ponovili i u budućnosti.

Sanjati da vas je sudija osudio na smrt
Ako ste sanjali da vas je sudija osudio na smrt to implicira da ste prestrogi prema sebi ili da imate velika očekivanja od sebe. Po prirodi ste vrlo odgovorna i principijelna osoba. Trudite se da sve što radite bude kako treba, a nikad niste zadovoljni rezultatima. Dobro je imati velike ambicije, ali ne smete da dozvoljavate da vas manji padovi ili neuspesi toliko opterećuju.

Sanjati da ste udarili sudiju
Udariti sudiju u snu simbolizuje probleme na javi. Pred vama je jedan veoma buran period. Dogodiće vam se mnogo toga i trebaće vam mnogo snage i hrabrosti kako biste to prevazišli. Najbitnije je da ne gubite strpljenje i nadu u pozitivan ishod svega što radite. Potrudite se da zadržite motivaciju i želju da izgradite bolju budućnost za sebe i one koje volite.

Sanjati da vas je sudija udario
Ukoliko ste sanjali da vas je sudija udario to implicira da ćete pretrpeti nepravdu na javi. Moguće je da ćete neki posao raditi u timu. Dok se vi budete trudili, ostali će tražiti načine da izbegnu izvršavanje svojih zadataka. Na kraju ćete za aljkavo ili loše urađen posao biti kritikovani svi, bez obzira na to što ste vi uradili onoliko koliko ste mogli.

Sanjati da ste verbalno napali sudiju
Kada sanjate da verbalno napadate sudiju to znači da morate pre nego što uđete u neku raspravu sakupiti argumente koji vam idu u prilog i isključiti emocije koliko god je to moguće. Prečesto vam se dešava da vas osećaji preplave, pa onda ne izgovorite sve ono što vam je „na duši“.

Sanjati da vas je sudija verbalno napao
Ako ste sanjali da vas je sudija verbalno napao to implicira da ste odabrali pogrešan način da rešite neki problem. Možda biste ipak trebali da dozvolite da vreme učini svoje. Vaše emocije povodom toga će se sleći, pa ćete moći „mirne glave“ da odlučite šta i kako treba da uradite.

Sanjati da ste povredili sudiju
Povrediti ili raniti sudiju u snu ukazuje na to da ne bi trebalo vlastitu frustraciju da „lečite“ na drugim ljudima. Imate neke unutrašnje probleme i dileme koje vas muče i ne znate kako da se nosite sa time. Zato svoje nezadovoljstvo prečesto ispoljavate pred drugima. Time nećete rešiti problem nego ćete samo oterati one koji vas vole i poštuju.

Sanjati da ste ubili sudiju
Ubiti sudiju u snu znači da ćete pokušavajući da rešite manji problem upasti u ozbiljnu nevolju. Pre nego što bilo šta preduzmete potrudite se da razmislite o mogućim posledicama. Nije sve crno-belo, možda morate da promenite ugao gledanja na stvari. Ne libite se da se posavetujete o tome s osobom kojoj verujete.

Sanjati mrtvog sudiju
Mrtav sudija u snu znači da se varate ako mislite da ste rešili sve svoje probleme. Život je pun uspona i padova, pa nikad ne znamo kada će novi izazov da naiđe. Nemojte da se šokirate ili razočarate kada naiđete na prepreku, nego se potrudite da je što pre prevaziđete kako biste mogli da nastavite dalje.

Sanjati da se ljubite sa sudijom
Ljubiti se sa sudijom u snu ukazuje na to da na javi pokušavate da šarmom postignete neki cilj. Svesni ste da vaš izgled i harizma mogu blagotvorno da deluju na druge ljude. Zato se nećete libiti da ih ponovo upotrebite kako biste rešili neki problem. Nije isključeno da ta taktika ovog puta neće uroditi plodom.

Sanjati da se grlite sa sudijom
Grliti se sa sudijom u snu znači da profesionalne odnose ne bi trebalo da intimizujete. Kolega tj. kolegica, poslodavac ili saradnik nisu vaši bliski prijatelji, pa da im možete pričati o tome što vas muči u privatnom životu. Za takve teme birajte ljude sa kojima se privatno družite, a na poslu razgovarajte o onome čime se u tom momentu bavite.

Sanjati da ste zaljubljeni u sudiju tj. stukinju
Ako slobodna žena sanja da je zaljubljena u sudiju to implicira da mašta o autoritativnom muškarcu. Vaš idealan partner je neko ko ume da „lupi šakom o sto“ kada je to potrebno. Međutim, istovremeno biste voleli da se i vi pitate o nekim stvarima.

Ukoliko udata žena sanja da je zaljubljena u sudiju to znači da bi želela da partner preuzme inicijativu kada je porodični život u pitanju. Verovatno ste vi ta koja planira izlaske, godišnje odmore i sve druge aktivnosti u vašem domu i to vam je dosadilo.

Kada slobodan muškarac sanja da je zaljubljen u sutkinju to može da bude znak da je lestvicu očekivanja od potencijalne partnerke postavio previsoko. Svesni ste da niste idealni, pa zašto to onda očekujete o nje.

Ako oženjen muškarac sanja da je zaljubljen u  sutkinju to implicira da bi u bližoj budućnosti mogao imati probleme sa zakonom. Pazite kako se ponašate u saobraćaju jer vas sekunda nepažnje može mnogo koštati.

Sanjati da se udajete za sudiju
Ukoliko slobodna žena sanja da se udaje za sudiju moguće je da je izgubila veru da prava i večna ljubav postoji. Sada možda maštate o partneru koji će vam pružiti materijalnu sigurnost i udobnost, a emocije su vam u drugom planu.

Kada udata žena sanja da se udaje za sudiju to implicira da nešto zamera partneru, ali mu to još uvek nije priznala.

Sanjati da ženite sutkinju
Ako slobodan muškarac sanja da ženi sutkinju to znači da bi mogao osetiti izvesne emocije prema ženi koja mu iz bilo kog razloga nije dostupna. Možda je zauzeta ili vam se čini nezainteresovanom za vas. Nećete saznati da li joj se sviđate ili ne ukoliko ne preduzmete neke korake.

Ukoliko oženjen muškarac sanja da ženi sutkinju to implicira da odnos sa partnerkom nije baš najbolji. Moguće je da vam njeno „zvocanje“ sve više smeta.

Sanjati fudbalskog ili sportskog sudiju
Fudbalski tj. sportski sudija u snu znači da mnogi ljudi ne poštuju vaš autoritet. Verovatno ste na čelu tima koji broji nekoliko kolega tj. kolegica. Niste uspeli da se nametnete kao lider zato što ste odabrali pogrešan pristup. Kada promenite način na koji se ophodite prema podređenima videćete da će se stvari promeniti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, svađali se ili ponudili mito sudiji, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija sudije

Sudija je fizičko lice kome se poverava rešavanje sporova.