Suknja – šta znači sanjati suknju?

Sanjati suknju
Ako u snu vidite suknju, to označava finansijske poteškoće. Moguće je da ćete imati nepredviđene troškove koji će vam promeniti planove i naterati vas da novac usmerite na druge stvari. Biće vam krivo što morate da odložite ono čemu ste se radovali, ali bićete praktičniji i da odlučićete se za ono što vam je potrebnije.

Sanjati da šijete suknju
Ukoliko u snu šijete suknju, to ukazuje da ćete ići na proslavu. Verovatno ćete se potruditi da zablistate i da nekoga ostavite bez teksta. U glavi ćete imati sliku koje ćete se držati pri odabiru garderobe i drugih detalja koji će upotpuniti vaš autfit.

Sanjati da skidate suknju
Kada u snu skidate suknju, to implicira da ćete dobiti ono što želite. Vi ste uporna osoba koja pošto-poto mora da ostvari ono što je naumila. Ne birate način na koji ćete to postići jer smatrate da cilj opravdava sredstva. Nekada je žrtva prevelika, ali trudite se da ne razmišljate o onome što više ne može da se ispravi i promeni.

Sanjati da oblačite suknju
Ako u snu oblačite suknju, to znači da ćete se uozbiljiti. Moguće je da ćete više računa povesti o vizuelnom aspektu i da ćete se truditi da ostavite utisak osobe koja zna šta želi. Smatraćete da je pravo vreme za promene koje neće obuhvatati samo ono što imate na sebi, već i u sebi.

Sanjati da ste dobili suknju
Kada u snu dobijete suknju, to implicira da neko želi da vas promeni. Verovatno se bliskoj osobi ne dopadaju neki vaši stavovi zbog čega se trudi da vam ukaže na njihove loše strane. Imaćete osećaj da pokušava da vas prilagodi sebi što vam se nimalo neće dopasti.

Sanjati da ste nekome poklonili suknju
Pokloniti nekome suknju u snu znači da ste nezadovoljni jer ne uspevate da promenite nekoga. To može biti vaš partner tj. partnerka ili drugi član porodice čijim ponašanjem niste zadovoljni. Umesto da ga/je prihvatite onakvog tj. onakvu kakav/a jeste, vi se trudite da mu/joj usadite svoje ideje, stavove i načine delovanja.

Sanjati da kupujete suknju
Kupovati suknju za sebe u snu ukazuje na to imate potrebu da se nekome dopadnete. U bližem okruženju postoji osoba koja vam se sviđa, pa se trudite da privučete njegovu pažnju. Ukoliko ste sanjali da kupujete suknju ćerki, majci, prijateljici ili partnerki to implicira da mislite da ta osoba treba da povede više računa o sebi.

Sanjati da prodajete suknju
Prodavati suknje u snu znači da se na javi bavite poslom koji vam neće doneti brzu zaradu o kojoj maštate. Vaš put ka uspehu će biti dug i trnovit, pa će vam trebati mnogo strpljenja i volje kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Sanjati da ste ukrali suknju
Ukrasti suknju iz radnje u snu ukazuje na to da biste u budućnosti mogli doneti pogrešnu odluku. Nećete dobro proceniti situaciju u kojoj se nalazite, a to će izazvati neke negativne posledice. Ako ste sanjali da ste nekome ukrali suknju to najavljuje probleme u komunikaciji sa bliskim ljudima.

Sanjati da vam je neko ukrao suknju
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao suknju to implicira da ćete pogrešno protumačiti nečiji savet ili sugestiju. Naime, član porodice, prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica će pokušati da vam ukaže na grešku, ali ćete vi to doživeti veoma tragično. Napravićete dramu u situaciji koja takvo ponašanje ne opravdava.

Sanjati da perete suknju
Prati suknju u snu ukazuje na to da je pred vama period pun izazova i uzbuđenja. Moguće je da će vam se dogoditi neke velike promene. Osobe koje su dugo bez posla ili rade nešto što ih ne ispunjava bi mogle dobiti privlačnu poslovnu ponudu. Nije isključeno da će ona podrazumevati selidbu u drugi grad ili zemlju.

Sanjati da peglate suknju
Peglati suknju u snu najavljuje skorije putovanje. Verovatno ćete konačno naći vremena da odete u posetu osobi koju dugo niste videli. Druga mogućnost jeste da ćete ići na izlet ili na godišnji odmor u drugi grad ili državu. U svakom slučaju, vaše putovanje će ispuniti očekivanja, te ćete se konačno odmoriti i opustiti.

Sanjati pocepanu suknju
Pocepana suknja u snovima je dobar znak. Moguće je da će se o vašem uspehu ili poduhvatu mnogo pričati. Ovo se posebno odnosi na profesionalni deo vašeg života. Možda ćete završiti studije ili napredovati u karijeri. Time ćete svoje voljene učiniti ponosnim, ali izazvati i vrlo pozitivne reakcije okoline.

Sanjati prljavu suknju
Prljava suknja u snovima simbolizuje nemar. Verovatno ste potpuno zapostavili svoje zdravlje ili društvene odnose. Moguće je da je to posledica poslovnih obaveza, ali i lenjosti. Prestanite da zanemarujete stvari koje su vam važne zbog onih koje nemaju toliki značaj.

Sanjati dugu suknju
Nositi dugu suknju u snu znači da ćete pomoći prijateljima ili kolegama u nekom poslu. Možda ćete shvatiti da se muče sa nekim problemom, te ćete im rado izaći u susret premda to od vas nisu tražili.

San u kome vidite ženu u dugoj suknji ukazuje na to da ćete u teškim trenucima svog života moći da se oslonite na članove porodice i prijatelje. Pokazaće veliko razumevanje i spremnost da vam pomognu da se izvučete iz neke krize.

Sanjati kratku suknju
Nositi u snu kratku suknju simbolizuje troškove. Moguće je da ćete na neko sitno zadovoljstvo potrošiti više novca i da vam neće biti žao zbog toga. Druga mogućnost jeste da ćete skupom sitnicom obradovati člana porodice, prijatelja tj. prijateljicu ili partnera tj. partnerku.

Ukoliko ste u snu videli ženu u kratkoj suknji to implicira da nećete poslušati nadređene, nego ćete neki posao uraditi onako kako vi smatrate da je ispravno. Samo ukoliko sujeta ne prevlada, dobićete pohvale za inovativan pristup radu.

Sanjati crnu suknju
Kada sanjate da nosite crnu suknju to znači da krijete svoje nezadovoljstvo privatnim ili poslovnim životom. Verovatno mislite da biste u nekim drugim okolnostima bili mnogo srećniji. Zašto onda ne pokušate da stvorite te nove okolnosti o kojima toliko maštate?

Videti u snu ženu u crnoj suknji može da bude znak da će vam se prijatelj tj. prijateljica ili neko od kolega ili poznanika požaliti na nešto iz njegovog tj. njenog privatnog ili profesionalnog života.

Sanjati belu suknju
Ako ste sanjali da nosite belu suknju to najavljuje pozitivnu promenu u vašem životu. Možda je odnos sa partnerom bio narušen, ali ćete uspeti da prevaziđete taj problem. Nešto slično možda se dešava na poslu, međutim, dobra je vest što će stvari krenuti na bolje.

San u kome vidite ženu u beloj suknji znači da će vas prijateljica ili druga ženska osoba obradovati nekim lepim vestima. Bićete veoma srećni zbog nje, pa ćete se potruditi da to i proslavite na pravi način.

Sanjati crvenu suknju
Nositi u snu crvenu suknju ukazuje na to da ćete na javi flertovati sa nekim. To može biti kolega, poslovni saradnik ili neka druga muška osoba. Nije isključeno da ćete maštati o romansi sa njim, ali da se ona u stvarnosti neće dogoditi.

Ukoliko ste u snu videli ženu u crvenoj suknji moguće je da će vam se udvarati zauzet muškarac ili žena. Otvoreno će pokazivati svoju naklonost prema vama, a vi nećete znati kako da reagujete s obzirom na njegov tj. njen trenutni emotivni status.

Sanjati suknju druge boje
Ako ste sanjali da nosite plavu, zelenu, žutu ili suknju neke druge boje to implicira da vam je dosadno. Zapali ste u kolotečinu i svaki dan vam je isti. Samo vi možete to da promenite ukoliko budete imali volje za tako nešto.

San u kome vidite ženu u žutoj, plavoj ili suknji neke druge boje znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati osobu koja će vam pomoći da na život gledate sa vedrije strane. Verovatno je reč o nekome ko poseduje veliku dozu optimizma, pa će vam prijati njegovo tj. njeno društvo.

Sanjati šarenu suknju
Nositi šarenu suknju u snu znači da ćete na javi početi da se menjate. Shvatićete da ste predugo sami sebe sputavali i da je vreme da napravite veći iskorak u životu. Konačno ćete pronaći snagu i hrabrost da izađete iz svoje zone komfora i nećete zažaliti zbog toga.

Videti u snu ženu u šarenoj suknji može da bude znak da ćete pozavideti nekome na odnosu kakav ima sa partnerom tj. partnerkom ili  na poslu kojim se bavi. Umesto što se trujete negativnim emocijama potrudite se da i vaš život bude onakav kakvim ga zamišljate.

Sanjati kožnu suknju
Ako ste sanjali da nosite kožnu suknju to implicira da maštate o tome da budete odvažni u nekim situacijama. Previše ste stidljivi i zatvoreni i zbog toga ne možete da se pokažete u pravom svetlu. Poradite na kompleksima, pa će vam život biti i lepši i zanimljiviji.

Ukoliko ste u snu videli ženu u kožnoj suknji to znači da se morate čuvati konkurencije, kako u poslu, tako i u privatnom životu.

Sanjati muškarca u suknji
Kada u snu vidite muškarca u suknji to je znak da ste dozvolili da stereotipi zavladaju vašim životom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, šili, svukli, obukli ili dobili suknju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija suknje

Suknja je donji deo odeće koji nose žene.