Šta znači sanjati svinjac?

Sanjati da vidite svinjac
Ako u snu vidite svinjac, to upozorava da vam sve neće ići glatko. Moguće je da ćete u školi/fakultetu ili na poslu nailaziti na ljude koji neće biti spremni za saradnju i koji će vas sabotirati. Neće vam biti jasno zašto se toliko trude da odmognu, ali što pre naučite da ih ignorišete, to će vama biti lakše u svakom segmentu života.

Sanjati da živite u svinjcu
Ukoliko u snu živite u svinjcu, to ukazuje da imate loše navike. Vi ste osoba koja je svesna svojih mana, ali ne radite ništa kako biste ih ispravili. Kasno ustajete, kasno idete na spavanje, neuredni ste, neorganizovani i još mnogo toga što vas ometa da normalno funkcionišete.

Sanjati da čistite svinjac
Kada u snu čistite svinjac, to implicira da ćete nekoga izvući iz nevolje. Verovatno u okruženju imate problematičnu osobu koja se često ponaša nepromišljeno. Uglavnom vas zove kada mu/joj je potrebna pomoć, a retko vas se seti kada mu/joj je dobro u životu.

Sanjati da gradite svinjac
Ako u snu gradite svinjac, to znači da imate planove. Vi ste osoba koja razmišlja unapred zbog čega nikada ne mirujete, već se stalno trudite da obezbedite uslove za nove projekte. Navikli ste da radite više stvari u isto vreme pa se odlično snalazite u haosu, dok vam manjak obaveza stvara nervozu.

Sanjati da rušite svinjac
Kada u snu rušite svinjac, to označava novi početak. Može se desiti da će vam se ukazati bolje prilike koje ćete oberučke prihvatiti. Bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili poslu, prekinućete veze koje vas opterećuju i sa entuzijazmom ćete započeti novo poglavlje u životu.

Sanjati da drugi grade svinjac
Ukoliko ste u snu videli kako neko gradi svinjac to implicira da ste lenji. Moguće je da u poslednje vreme nemate dovoljno energije, motivacije i koncentracije za poslovne i privatne obaveze. Ukoliko ta faza traje dugo, to je znak za zabrinutost. Najbolje bi bilo da pokušate bolje da se organizujete, te da ne odstupate od unapred zacrtanih planova kako biste ponovo ušli u rutinu.

Sanjati da drugi ruše svinjac
San u kome vidite kako neko ruši svinjac može da znači da će vas bliska osoba zamoliti za pomoć, savet ili sugestiju. Verovatno se član porodice nalazi u nekoj krizi ili situacije koja zahteva dodatno mišljenje. Rado ćete mu/joj izaći u susret, čak i ukoliko to zahteva da vlastite obaveze i poslove ostavite po strani.

Sanjati da drugi čiste svinjac
Videti u snu kako neko čisti svinjac ukazuje na to da ćete odgovornost za vlastite greške pokušati da prebacite na nekog drugog. Imate običaj da verujete da se ceo kosmos urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Kada počnete da prihvatate vlastitu krivicu i da učite na greškama iz prošlosti moći ćete nešto da naučite, a potom i da napredujete, tj. da ostvarujete svoje ciljeve.

Sanjati da palite svinjac
Paliti svinjac u snu simbolizuje rizično ulaganje. Moguće je da ćete novac dati na nešto što ne zadovoljava vaše potrebe ili nema upotrebnu vrednost koja opravdava cenu koju ste za to morali da platite. Nije isključeno ni da ćete investirati u nešto što vam, dugoročno gledano, neće doneti profit koji ste očekivali.

Sanjati da drugi pale svinjac
Ako ste u snu videli kako neko pali svinjac to implicira da će vas prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica zamoliti da mu/joj pozajmite novac. Rado ćete to učiniti ukoliko budete u mogućnosti. Međutim, ukoliko ste i sami trenutno „tanki“ sa parama, bolje bi bilo da mu/joj se izvinete i kažete da pomoć potraži kod nekog drugog, jer ne znate kada će biti u mogućnosti da vam vrati tu pozajmicu.

Sanjati da se krijete u svinjcu
Ovakav san je znak da ste odabrali ispravan pristup rešavanju nekog problema. Sada je važno da budete strpljivi i da ne odustajete od unapred zacrtanih ciljeva. Nemojte da gubite motivaciju zato što rezultati nisu stigli odmah. U bližoj budućnosti osetićete prve benefite pragmatičnog načina razmišljanja.

Sanjati da nekoga krijete u svinjcu
Ukoliko ste sanjali da nekoga krijete u svinjcu to znači da ćete stati u nečiju zaštitu. Moguće je da će se član porodice, prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica naći na meti zbog nekih odluka koje je doneo/la ili poteza koji je povukao/la. Svi će ga/je napadati, samo ćete ga/je vi javno braniti. Nasamo ćete mu/joj ukazati na greške koje je pravio/la, kako ih ne bi ponavljao/la i dalje.

Sanjati da nekoga tražite u svinjcu
Tražiti nekoga u svinjcu u snu može da bude znak da niste ni malo naivna osoba. Vas je teško ubediti u nešto, čak i kada postoje brojni argumenti za to. Reč je o urođenom skepticizmu ili oprezu usled loših iskustava koje ste ranije doživeli. U svakom slučaju, takav pristup je dobar u profesionalnom životu, ali može da nanese štetu privatnim, tj. emocionalnim odnosima.

Sanjati da jedete u svinjcu
Jesti u svinjcu u snu znači da bi trebalo da povedete više računa o ishrani. Naime, u poslednje vreme ste skloni preterivanju, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaše celokupno zdravlje. Umerenost je ključ dobro zdravlja. Pored toga je jako važno da redovno posećujete lekara i radite testove, vodeći se devizom „bolje sprečiti nego lečiti“.

Sanjati da drugi jedu u svinjcu
Kada u snu vidite kako neko jede u svinjcu to implicira da biste mogli doći u konflikt sa nekom bliskom osobom zbog svog stava o njegovim tj. njenim navikama. Moguće je da ćete mu/joj sugerisati da manje jede kako bi sačuvao/la svoje zdravlje, ali će on tj. ona veoma burno odreagovati na to.  Tek tada ćete shvatiti Bosfelovu rečenicu „put do pakla popločan je dobrim namerama“.

Sanjati da vodite ljubav u svinjcu
Ukoliko ste sanjali da vodite ljubav sa partnerom tj. partnerkom u svinjcu to znači da vaša veza tj. brak ima svetlu budućnost. Čak i u momentima kada se ne slažete baš najbolje, oboje se trudite da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis. Vaša veza tj. brak je definicija kvalitetnog emotivnog odnosa.

Ako ste sanjali da vodite ljubav u svinjcu sa prijateljem tj. prijateljicom ili poznanikom tj. poznanicom to implicira da ćete se na javi naći u nekoj vrsti iskušenja. Ukoliko držite dijetu ili pokušavate da se rešite poroka postoji šansa da ćete da pokleknete. Ako ne želite da vas savest grize i da svojim postupkom razočarate ljude koje volite, pokušajte da obuzdate instinkte.

Sanjati da vodite ljubav u svinjcu sa potpuno nepoznatom osobom ukazuje na to da vam nedostaje uzbuđenja i zabave u životu. Verovatno ste zapali u dosadnu kolotečinu i svaki dan vam izgleda isto. Ništa se bitno neće dogoditi ukoliko nastavite da svako veče provodite pored televizora ili računara. Otiđite u šetnju, na rekreaciju ili na piće sa prijateljima. Neka to bude prvi, mali korak ka promeni za kojom žudite.

Sanjati da se ženite tj. udajete u svinjcu
Premda neobičan, ovakav san nema negativno značenje. Ako neudata žena sanja da se udaje u svinjcu to implicira da bi mogla upoznati muškarca koji nije „materijal za brak“. Ukoliko udata žena sanja da se udaje u svinjcu to implicira da partneru zamera aljkavost i neodgovornost, ali joj je dosadilo da mu stalno skreće pažnju na to.

Kada neoženjen muškarac sanja da se ženi u svinjcu to implicira da će se razočarati u žensku osobu. To može biti neka prijateljica ili potencijalna partnerka. U svakom slučaju, shvatićete da niste na „istim talasnim dužinama“ te ćete se razići.

Ukoliko oženjen muškarac sanja da se ženi u svinjcu to znači da mu smeta što je partnerka neuredna, ali joj to još uvek nije priznao.

Sanjati da se drugi žene tj. udaju u svinjcu
Ako ste u snu prisustvovali svadbenoj ceremoniji u svinjcu to implicira da ćete slušati nečije besmislice. Naime, imaćete priliku da prisustvujete događaju na kome će svako imati pravo da javno pred ostalima iznese svoje mišljenje. Teško će vam pasti to što ste prisiljeni da slušate govornike koji nemaju ništa pametno da kažu, ali ipak imaju potrebu da govore.

Sanjati da spavate u svinjcu
Spavati u svinjcu u snu znači da ste skloni da „gurate glavu u pesak“, tj. da bežite od problema koji jako dugo postoji. Nadate se da će vreme da učini svoje ili da će neko drugi da to preuzme na sebe, međutim, to se sigurno neće dogoditi. U ovom slučaju vreme vam nije saveznik, nego neprijatelj i zato je važno da što pre skupite hrabrost i uhvatite se u koštac sa time.

Sanjati da drugi spavaju u svinjcu
Kada sanjate kako neko spava u svinjcu to znači da ćete blisku osobu suočiti s istinom. Naime, nećete moći više da žmurite pred činjenicom da član porodice, partner tj. partnerka ili neko od prijatelja beži od onoga što je očigledno i moraćete da mu/joj kažete kako stvari stoje. Postoji mogućnost da ćete se zbog toga udaljiti, ali nije vam problem da preuzmete tu vrstu žrtve.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, čistili, gradili ili rušili svinjac, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija svinjca

Svinjac je prostorija sagrađena od tvrdog materijala u kojoj su smeštene životinje poput svinja, goveda, konja, itd.