Šta znači sanjati svoju ili tuđu ženu (suprugu)?

Sanjati da vidite svoju ženu
Ako u snu vidite svoju ženu, to ukazuje da će vam se ispuniti mnoge želje. Verovatno ćete u narednom periodu postići ono što vam je nedostajalo da se osećate potpunim/om. To će se spontano dogoditi i vi ćete uživati ne opterećujući se rokovima i ishodom.

Sanjati da vidite tuđu ženu
Ukoliko u snu vidite tuđu ženu, to označava zavist. Moguće je da se preterano ne radujete tuđim uspesima i da verujete da ste zaslužili više od drugih. Sebe doživljavate kao žrtvu mnogih nepravdi i svi osim vas su krivi za to što što vam život nije po meri.

Sanjati da razgovarate sa svojom ženom
Kada u snu razgovarate sa svojom ženom, to simbolizuje slogu. Vi verujete da dogovor kuću gradi i u skladu sa tim se ponašate. Trudite se da sve nesporazume rešite na miran način, a ako to nije moguće, pustite problem da prenoći pa ujutru bistre glave rasuđujete.

Sanjati da razgovarate sa tuđom ženom
Ako u snu razgovarate sa tuđom ženom, to znači da ćete flertovati. Verovatno ćete hteti vezu bez obaveza koja neće zahtevati mnogo vremena i strpljenja. To ćete dati do znanja partneru/partnerki i gubićete interesovanje čim primetite da se zaljubio/la u vas.

Sanjati da se svađate sa svojom ženom
Ukoliko se u snu svađate sa svojom ženom, to poručuje da ćete imati dobre međuljudske odnose. Moguće je da ćete naći zajednički jezik sa kolegama i članovima porodice. Bićete u miru sa samim/om sobom i nećete obraćati pažnju na ono što vam je ranije smetalo.

Sanjati da tučete svoju ženu
Kada u snu tučete svoju ženu, to upozorava na nevolju. Može se desiti da ćete se zameriti osobi koja će vam to debelo naplatiti. Pokušaćete da izgladite situaciju, ali nećete ništa postići.

Sanjati da tučete tuđu ženu
Ako u snu tučete tuđu ženu, to implicira da ćete biti ljubomorni. Moguće je da ćete partnerovu/partnerkinu vernost dovesti u pitanje pa ćete postati nepodnošljivi. Takvo ponašanje će pretiti da ugrozi vašu vezu/brak.

Sanjati da ljubite svoju ženu
Ukoliko u snu ljubite svoju ženu, to simbolizuje romantiku. Verovatno ćete voljenoj osobi prirediti iznenađenje koje će dugo pamtiti. Svaki dan ćete se truditi da ga/je usrećite ne dozvoljavajući da u vašoj vezi/braku zavlada monotonija.

Sanjati da ljubite tuđu ženu
Kada u snu ljubite tuđu ženu, to znači da ćete biti u iskušenju. Može se desiti da će se u vašu vezu/brak umešati treća osoba. Moraćete da odlučite koga ćete izabrati, a najgore ćete proći ako rešite da sedite na dve stolice.

Sanjati da je vaša žena umrla
Ako u snu vaša žena umre, to označava svađu u kući. Verovatno ćete biti nervozni i nećete hteti nikoga da trpite. Samo ćete hteti da vas ostave na miru, a oni neće poštovati tu vašu želju.

Sanjati da je tuđa žena umrla
Kada u snu tuđa žena umre, to poručuje da ćete dobro proći. Moguće je da ćete naučiti nešto pametno iz tuđih grešaka pa ih nećete ponoviti. Poštedećete sebe brojnih neprijatnosti koje bi vam zagorčale život.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, svađali se ili ljubili svoju ili tuđu ženu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija žene (supruge)

Žena je ženski bračni drug, tj. članica bračne zajednice.