Šta znači sanjati telegram (brzojav)?

Sanjati da ste primili telegram sa dobrim vestima
Ako u snu primite telegram sa dobrim vestima, to simbolizuje sreću. Moguće je da ćete u narednom periodu imati povoda da se veselite jer će vam sve polaziti za rukom. Bićete dobro raspoloženi i zračićete pozitivnom energijom. Prijatelji će jedva čekati da budu u vašem društvu jer ćete im svojim primerom pokazati da je sve moguće.

Sanjati da ste primili telegram sa lošim vestima
Ukoliko u snu primite telegram sa lošim vestima, to implicira da će se neko iz vašeg okruženja razboleti. Verovatno se radi o osobi sa kojom ste ranije bili bliski i koja vam je ostala u lepom sećanju. Sve ovo će vas jako pogoditi pa ćete odložiti obaveze i otići da ga/je posetite.

Sanjati da ste poslali telegram
Kada u snu pošaljete telegram, to savetuje da ne prenagljujete sa odlukama. Vi ste veoma nestrpljivi i postupate onako kako se u datom trenutku osećate. To jeste najpoštenije, ali za vas bi bilo bolje da možete da kalkulišete i da neke stvari prećutite.

Sanjati da ste predali telegram
Ako u snu predate telegram, to označava nemir u kući. Može se desiti da ćete biti u lošim odnosima sa članovima porodice i da nećete uspeti da progovorite, a da se ne posvađate. Imaćete utisak da im smeta sve što radite zbog čega ih nećete izveštavati o onome što vam se dešava.

Sanjati da krijete telegram
Kada u snu krijete telegram, to ukazuje da se nekoga plašite. Moguće je da ste napravili grešku na poslu koju pokušavate da ispravite. Nikome nećete o tome pričati i pretvaraćete se da je sve u redu, dok ćete se u sebi nervirati i plašiti se posledica.

Sanjati da čitate telegram namenjen drugome
Ukoliko ste u snu čitali telegram namenjen nekom drugom to implicira da ste veoma radoznala osoba. Posebno su vam zanimljive priče o drugim ljudima koje rado delite sa prijateljima. Međutim, tračarenje bi vam se u nekom momentu moglo odbiti o glavu, pa ne bi bilo loše kada biste se rešili tog svog hobija.

Sanjati da neko čita telegram namenjen vama
Ako ste sanjali kako neko čita telegram namenjen vama to znači da u bližem okruženju imate nekoga ko pokušava da vam nametne svoje mišljenje, stavove i odluke. Sve dok mu/joj otvoreno ne kažete da vam to smeta, nastavićete da slušate svakodnevne sugestije o tome kako treba da organizujete svoj život.

Sanjati da ste pocepali telegram
Pocepati telegram u snu može da znači da na javi nećete želeti da prihvatite nečije izvinjenje. Možda vas je prijatelj ili prijateljica uvredio/la ili ponizio/la i niste spremni da mu/joj oprostite, čak ni ukoliko pokaže kajanje. Pokušajte da zamislite da je situacija obrnuta i zapitajte se kako biste se vi osećali kada biste dobili negativan odgovor.

Sanjati da drugi cepaju telegram
Ako ste u snu videli kako neko cepa telegram to simbolizuje probleme u komunikaciji sa partnerom tj. partnerkom, članovima porodice, prijateljima ili kolegama. Moguće je da će naizgled bezazlena rasprava o nečemu da preraste u ozbiljnu svađu. U takvim momentima je važno da pazite šta pričate kako se posle ne biste pokajali zbog izgovorenih reči.

Sanjati da ste spalili telegram
Spaliti telegram u snu simbolizuje potrebu da sakrijete istinu. Verovatno se ne ponosite nekom odlukom ili potezom iz prošlosti i želeli biste da za to bliski ljudi nikad ne saznaju. Međutim, to će se sigurno dogoditi, pa bi bilo bolje da istinu čuju direktno od vas, nego od nekih drugih, manje dobronamernih ljudi.

Sanjati da je neko drugi spalio telegram
Ukoliko ste sanjali kako je neko spalio telegram to implicira da ste svesni da vam bliska osoba nešto krije, ali ne možete da ga/je nagovorite da vam se poveri. Konstantno na vaša pitanja o tome daje negativan odgovor, ali vi znate da nešto nije u redu. Prestanite da insistirate i dajte mu/joj vremena i prostora, pa ćete dobiti odgovore na pitanja koja vas muče.

Sanjati da ste bacili telegram
Baciti telegram u snu znači da svesno žmurite pred obmanama. Svesni ste da neko pokušava da vas izmanipuliše, ali mu/joj to još uvek niste pokazali. Zanima vas dokle će da ide, tj. kada će sam/a shvatiti da ima posla sa nimalo naivnom osobom. S obzirom da je reč o muškarcu ili ženi bez obraza, to što od njega očekujete je ipak previše.

Sanjati da je neko drugi bacio telegram
Ako ste u snu videli kako je neko bacio telegram to može da simbolizuje loše porodične odnose. Verovatno ćete se posvađati s ukućanima zbog novca ili zbog toga što su doneli neku odluku bez vaše volje ili znanja. Ukoliko ne želite da rezultat te svađe bude prekid komunikacije, pokažite razumevanje i spremnost na kompromis.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga čiji ste telegram primili, tj. kome ste ga poslali.

Sanjati da šaljete telegram partneru tj. partnerki
Slati telegram partneru tj. partnerki u snu simbolizuje usamljenost. Verovatno voljena osoba u poslednje vreme mnogo radi i ne stiže da se posveti vama. Moguće je da ste u nekom momentu posumnjali da je druge stavila ispred vas, ali ste se uverili da to nije tačno. Imajte strpljenja jer i ova teška faza u kojoj se nalazite mora u nekom momentu da se završi.

Sanjati da ste primili telegram od partnera tj. partnerke
Ukoliko ste sanjali da ste primili telegram od partnera tj. partnerke moguće je da će vam u bližoj budućnosti samopštiti lepe vesti. Zajedno ćete se tome radovati, a nije isključeno i da ćete to proslaviti sa ljudima koje volite.

Sanjati da šaljete telegram bivšem partneru tj. partnerki
Ovakav san znači da ćete napraviti veliku grešku. Donećete odluku ili povući potez bez prethodnog razmišljanja o tome i to će vam se sasvim sigurno u budućnosti „odbiti o glavu“. Nema smisla da se kajete, nego morate da se potrudite da vam se tako nešto više nikad ne dogodi.

Sanjati da ste primili telegram od bivšeg partnera tj. partnerke
Ako ste sanjali da vam je bivši partner tj. partnerka poslao/la telegram to implicira da živite u zabludi. Moguće je da još uvek razmišljate o tome da će vaša emotivna veza da se obnovi, ali se to sasvim sigurno neće dogoditi. On tj. ona je nastavio/la dalje i vreme je da i vi to učinite.

Sanjati da šaljete telegram članu porodice
Slati telegram članu porodice u snu ukazuje na to da bi trebalo više računa da povedete o svojim troškovima kako u budućnosti ne biste doživeli bankrot. Ako nastavite da se rasipate ovim intenzitetom, nije isključeno da nećete imati novca ni za osnovne potrebe.

Sanjati da ste primili telegram od člana porodice
Kada sanjate da vam je član porodice poslao telegram to simbolizuje napredak u karijeri. Moguće je da će vam šef tj. poslodavac ponuditi bolje plaćeno mesto, ali da će ono podrazumevati i mnogo veću odgovornost.

Sanjati da šaljete telegram prijatelju tj. prijateljici
Slati telegram prijatelju tj. prijateljici može biti znak da ćete se razdvojiti. Moguće je da će on tj. ona zbog školovanja ili posla preseliti u drugi grad ili državu. Biće vam žao što se rastajete, ali istovremeno i drago zbog njega tj. nje.

Sanjati da ste primili telegram od prijatelja tj. prijateljice
Ako ste sanjali da ste primili telegram od prijatelja tj. prijateljice moguće je da će vas u bližoj budućnosti pozvati na neko slavlje. To može da bude venčanje, krštenje, proslava rođendana ili neka druga žurka. Premda ćete biti okruženi mnogim ljudima koje ne poznajete, osećaćete se dobro.

Sanjati da šaljete telegram neprijatelju
Slati telegram neprijatelju u snu simbolizuje hrabrost. Uvek delujete proaktivno i zato imate mnogo uspeha u poslovima kojima se bavite. Ne možete da se požalite ni na privatni život, s obzirom na to da ste uspeli da dobijete ono što ste želeli.

Sanjati da ste primili telegram od neprijatelja
Ovakav san je upozorenje da pazite šta pričate u društvu nepoznatih ljudi. Neko bi vaše reči mogao pogrešno da interpretira i da vas time izloži opasnosti. O svojim tajnama, strahovima i planovima razgovarajte samo sa ljudima koji su vam dokazano verni i iskreni prijatelji.

Sanjati da šaljete telegram nepoznatoj osobi
Slati telegram nepoznatoj osobi u snu znači da ćete na javi morati da izađete iz vlastite zone komfora. Verovatno ćete se baviti poslom koji vam je do sada bio nepoznat. Ako se ne budete plašili rezultati će biti bolji nego što ste očekivali.

Sanjati da ste primili telegram od nepoznate osobe
Ako ste sanjali da vam je nepoznata osoba poslala telegram to implicira da imate tajnog obožavaoca. U vašem bližem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la.

Sanjati da šaljete telegram pokojniku tj. pokojnici
Slati telegram pokojniku tj. pokojnici u snu znači da nikako ne možete da se odreknete projekta ili ideje koja ne donosi razultate.

Sanjati da vam je pokojnik tj. pokojnica poslao/la telegram
Ovakav san je znak da bi trebalo mnogo više da verujete svojim nego tuđim sposobnostima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, primili, poslali, predali ili krili telegram, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija telegrama

Telegram je pisano saopštenje koje se prenosi telegrafijom zbog isporuke primaocu.