Šta znači sanjati temelj za kuću?

Sanjati da vidite temelj za kuću
Ako u snu vidite temelj za kuću, to znači da imate planove za budućnost. Vi ste osoba koja se najsigurnije oseća kada sve konce drži u svojim rukama. Ne oslanjate se na druge, već sami smišljate gde ćete putovati, koliko ćete uštedeti, a koliko trošiti novca, itd.

Sanjati da postavljate temelj za kuću
Ukoliko u snu postavljate temelj za kuću, to simbolizuje porodično veselje na javi. Moguće je da ćete u narednom periodu imati mnogo razloga za sreću. Lepe stvari će se dogoditi i vama i članovima vaše porodice pa ćete to želeti da podelite sa prijateljima i drugim rođacima.

Sanjati da neko drugi postavlja temelj za kuću
Kada u snu neko drugi postavlja temelj za kuću, to implicira da vam nedostaje inicijativa. Verovatno će se u životima drugih ljudi stalno nešto dešavati, dok će u vašem sve stagnirati. Pitaćete se kada će doći do promene, ali ništa konkretno nećete uraditi po tom pitanju.

Sanjati da rušite temelj za kuću
Ako u snu rušite temelj za kuću, to označava razočaranje. Može se desiti da će se vaši snovi srušiti i da ćete shvatiti da je sve, u šta ste verovali, laž. Teško ćete ovo prihvatiti pa ćete postati destruktivni prema sebi i ljudima koji žele da vam pomognu.

Sanjati da neko drugi ruši temelj za kuću
Kada u snu neko drugi ruši temelj za kuću, to ukazuje da nije sve kao što vi zamišljate. Često vam se dešava da idealizujete ljude iz okruženja i da mislite da je jedino vaš život nesavršen. Međutim, mnogi od njih će vam se poveriti i shvatićete da svako ima svoje probleme.

Sanjati da se temelj za kuću sam srušio
Ukoliko ste sanjali da se temelj za kuću srušio sam od sebe to simbolizije sukobe unutar porodice. Moguće je da se nećete složiti oko načina za rešavanje nekog problema ili prevazilaženje krize, pa će pasti i teške reči. Ako vam je stalo do toga da odnosi u vašoj porodici budu dobri, pazite šta i kako pričate i pokažite spremnost na kompromis.

Sanjati da ste kupili temelj za kuću
Ovakav san može da najavi nove početke. Za mlađe ljude simbolizuje brak ili prinovu, dok za one malo starije može da podrazumeva promenu radnog mesta ili životne sredine. Shvatićete kako želite da izgleda vaša budućnost, pa ćete početi više da se borite za nju. U svakom slučaju, nalazite se na prekretnici i odluke koje sada donesete odrediće dalji tok vašeg života.

Sanjati da ste prodali temelj za kuću
Ako ste sanjali da ste prodali temelj za kuću to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju finansijsku, moralnu ili emocionalnu krizu. Pred vama je veoma težak period i trebaće vam mnogo energije, volje i strpljenja kako biste ga prevazišli. Nemojte da sumnjate u sebe, pa ćete lakše da se izborite s izazovima koji su pred vama.

Sanjati da vodom polivate temelj za kuću
Kada sanjate da vodom polivate temelj za kuću to implicira da ste profesionalac u svemu čime se bavite. Trudite se da svaki posao uradite na najbolji mogući način, čak i kada je reč o sitnici koja nije od velikog značaja. Poslodavac vas verovatno ceni, ali ne dovoljno da bi vam povećao platu ili isplatio neku stimulaciju. Zato je jedino što dobijate svakodnevno tapšanje po ramenu.

Sanjati da drugi polivaju vodom temelj za kuću
San u kome vidite kako neko poliva vodom temelj za kuću znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati osobu koja će vas oduševiti svojim načinom razmišljanja. Shvatićete da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite, pa ćete se potruditi da što više vremena provedete zajedno. Ako je reč o osobi suprotnog pola nije isključeno da ćete se zaljubiti.

Sanjati da hodate po temelju za kuću
Hodati po temelju za kuću simbolizuje zbunjenost situacijom u kojoj ste se našli. U poslednje vreme vam se mnogo toga dogodilo i još uvek niste stigli da to procesuirate u svojoj glavi. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite, pa tek onda donesite velike i važne odluke i povucite određene poteze.

Sanjati da drugi hodaju po temelju za kuću
Ukoliko ste u snu videli kako neko hoda po temelju za kuću to implicira da će vas član porodice, prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. kolegica zamoliti za savet ili sugestiju. S obzirom na to da je reč o vrlo delikatnoj stvari, trebaće vam neko vreme da razmislite šta da mu/joj kažete.

Sanjati da sedite na temelju za kuću
Sedeti na temelju za kuću simbolizuje neodlučnost. Moguće je da vam se neka ideja godinama vrzma po glavi, ali da još uvek niste doneli odluku da je realizujete. Vreme prolazi, a vi se vrtite u mestu. Ako želite napredak, moraćete da se žrtvujete, da uložite trud u nešto za šta verujete da bi moglo da donese dobre rezultate.

Sanjati da drugi sede na temelju za kuću
Videti u snu kako neko sedi na temelju za kuću može da znači da bliska osoba ima problem o kome vi ne znate ništa. Naime, član porodice ili prijatelj tj. prijateljica je u problemu, ali vam to još uvek nije rekao/la. Vi ste potpuno fokusirani na svoje obaveze i brige, pa ni ne vidite šta se dešava dragim ljudima.

Sanjati da ležite na temelju za kuću
Ležati na temelju za kuću u snu simbolizuje umor. Moguće je da ste u poslednje vreme mnogo radili i da ste se suočavali sa brojnim stresnim situacijama. Vreme je da napravite pauzu kako biste „napunili baterije“ za izazove koji vam predstoje u budućnosti.

Sanjati da drugi leže na temelju za kuću
Ako ste u snu videli kako neko leži na temelju za kuću to implicira da ste zabrinuti za blisku osobu. Verovatno se plašite za zdravlje člana porodice ili partnera tj. partnerke. Zato ćete mu/joj savetovati da „stisne kočnicu“ i da malo vremena posveti sebi i svojim potrebama.

Sanjati da spavate na temelju za kuću
Spavati na temelju za kuću u snu može da znači da žalite za propuštenim prilikama iz prošlosti. Možda ste iz straha od izlaska iz svoje zone komfora odlučili da odbijete neke ponude koje su vam bile na raspolaganju i sada ste se pokajali zbog toga. Ako nastavite da živite u prošlosti nećete biti u stanju da vidite šanse koje vam se trenutno nude.

Sanjati da drugi spavaju na temelju za kuću
Ovakav san ukazuje na to da vas brine manjak ambicije koji pokazuje neko od vama bliskih ljudi. Smatrate da poseduje veliki potencijal, ali je previše lenj/a ili nesiguran/a da bi materijalizovao/la svoje znanje, veštine i inteligenciju. Na žalost, ne možete da ga/je naterate da se menja, nego samo možete da mu/joj sugerišete da razmisli o tome.

Sanjati da igrate na temelju za kuću
Igrati na temelju za kuću u snu simbolizuje radost na javi. Moguće je da ćete u bližoj budućnosti prisustvovati svadbi, krštenju ili nekoj drugoj proslavi gde ćete biti okruženi ljudima koje volite i poštujete. Atmosfera će biti takva da ćete mesecima o tome pričati sa prijateljima i kolegama.

Sanjati da drugi igraju na temelju za kuću
Kada sanjate da neko igra na temelju za kuću moguće je da ćete zbog poslovnih obaveza propustiti porodično okupljanje ili druženje sa prijateljima. Na žalost, slobodno veče će za vas biti luksuz, pa ćete moći samo da slušate kako su se lepo proveli i kako im je žao što niste bili sa njima.

Sanjati da nešto crtate po temelju za kuću
Crtati ili slikati po temelju za kuću znači da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj potencijal ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Možda vaš trenutni posao ne zahteva maštovitost i inovativnost, ali to ne znači da svoj talenat ne možete da usmerite na nešto drugo. Pronađite hobi koji vam se dopada i potrudite se da budete najbolji u tome čime se bavite. Ko zna, možda to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Sanjati da drugi nešto crtaju po temelju za kuću
Ako ste u snu videli kako neko nešto crta ili slika po temelju za kuću to implicira da nećete pokazati razumevanje za blisku osobu, njene želje i ideje. Smatraćete da projekat na kome trenutno radi predstavlja gubljenje vremena i otvoreno ćete mu/joj to kazati. Vaše reči će ga/je razočarati i demoralisati, pa bi trebalo da razmislite još jednom da li ste u pravu.

Sanjati da vršite nuždu po temelju za kuću
Ukoliko ste sanjali da urinirate po temelju za kuću to znači da ćete potceniti nekoga. Naime, imaćete priliku da sarađujete s osobom koju svi hvale, ali koja pred vama nije pokazala prevelike sposobnosti. Umesto da mu/joj date šansu da vam se pokaže u najboljem svetlu, svima ćete pričati kako nije ispunio/la vaša očekivanja.

Sanjati da drugi vrše nuždu po temelju za kuću
Ovakav san ukazuje na to da ćete imati posla sa vrlo neprijatnim i prilično nekulturnim ljudima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, postavljali ili rušili temelj za kuću, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija temelja za kuću

Temelj za kuću je donji ili prvi dio konstrukcije koji drži ostalo opterećenje konstrukcije kuće.