Tetka – šta znači sanjati tetku?

Sanjati da vidite tetku
Ako u snu vidite tetku, to ukazuje da ćete dobiti nagradu. Može se desiti da ćete posetiti osobu koja o vama još uvek brine kao da ste mali. Uvek vas pita da li imate novca, da li se dobro hranite, itd. Iako više niste dete, prija vam da se osećate zaštićeno i voljeno. I ovaj put će vam dati neku sitnicu u vidu džeparca, slatkiša ili voća koje volite.

Sanjati da razgovarate sa tetkom
Ukoliko u snu razgovarate sa tetkom, to znači da će vam neko očitati lekciju. Verovatno će bliska osoba biti surovo iskrena i reći će ono što mnogi misle, ali se ne usuđuju da vam na to skrenu pažnju. U početku to vam neće biti pravo, ali kad malo bolje razmislite, shvatićete da biste trebali da mu/joj budete zahvalni.

Sanjati da ste posetili tetku
Kada u snu posetite tetku, to označava svađu u kući. Moguće je da ukućani neće imati razumevanja za vaše potrebe i često će vam prebacivati da preterujete ili da mnoge stvari radite pogrešno. Pokušaćete da im objasnite da je to vaš izbor i da ćete samo vi zbog toga snositi posledice.

Sanjati da grlite tetku
Ako u snu grlite tetku, to simbolizuje pomirenje. Verovatno ćete spustiti loptu i ponovo stupiti u kontakt sa osobom koja vas je naljutila. Mnogo ćete razmišljati i shvatićete da je najbolje da o tome popričate. Iskreno ćete mu/joj reći šta vam smeta u vašem odnosu i očekivaćete da to i promeni.

Sanjati da se svađate sa tetkom
Kada se u snu svađate sa tetkom, to ukazuje da vam je porodica na prvom mestu. Vi ste osoba koja može sve i svakoga da zapostavi, ali uvek ćete naći vremena za ukućane i drugu rodbinu. Bitno vam je da svi budete na okupu pa s’ ljubavlju pripremate slave, rođendane i druga veselja na kojim ćete ih videti.

Sanjati da vas tetka teši ili savetuje
Ovakav san može da znači da ste zbunjeni situacijom u kojoj se trenutno nalazite. Verovatno vam se u poslednje vreme mnogo toga dogodilo i niste još uvek stigli da to procesuirate. Jako je važno da u narednom periodu ne donosite nagle odluke, niti da određene stvari „lomite preko kolena“. Dovoljno ste mudri da se iz toga izvučete, samo je bitno da budete i dovoljno strpljvi.

Sanjati da ste uvredili tetku
Uvrediti tetku u snu ukazuje na to da ste osoba kojoj porodični odnosi nisu od izuzetnog značaja. Moguće je da ne poznajete mnogo svojih rođaka i da vas ne interesuje sa kime ste u krvnom srodstvu. Trudite se da vreme provodite samo sa ljudima koji vam odgovaraju, a ne s onima za koje vas vežu geni, običaji i tradicija.

Sanjati da vas je tetka uvredila
Ako ste sanjali da vas je tetka uvredila moguće je da ćete na javi ući u verbalni konflikt sa vrlo tvrdoglavom osobom. S ozbirom na to da ste i sami takvi, teško ćete tu situaciju razrešiti ukoliko ne budete pokazali razumevanje i spremnost na kompromis.

Sanjati da ste udarili tetku
Udariti tetku u snu znači da je krajnje vreme da naučite da kontrolišete negativne emocije. Često svoju frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Ako tako nastavite postoje realne šanse da ćete izgubiti sve do kojih kažete da vam je stalo. Ukoliko, pak, naučite da kanališete tu negativnu energiju možda ćete i spasiti odnose sa nekim ljudima.

Sanjati da vas je tetka udarila
Kada sanjate da vas je tetka udarila to implicira da će vaša tolerancija biti na testu. Vi ste osoba koja retko ulazi u verbalne sukobe, jer smatrate da se time ne može postići ništa dobro. Međutim, uskoro će neko isprovocirati ono najgore u vama, pa ćete izgubiti živce u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

Sanjati da bežite od tetke
Bežati od tetke u snu znači da ste postali asocijalni. Sve češće tražite izgovore da se ne družite sa prijateljima, a i u retkim stiuacijama kada pristanete na druženje trudite se da što pre odete kući. Možda je reč o prolaznoj fazi i možda vam je samo potreban mir. Međutim, ako traje duže vreme to je znak da je vreme da sami sebi date odgovore na neka pitanja.

Sanjati da tetka beži od vas
Videti u snu kako tetka beži od vas implicira da biste u bližoj budućnosti mogli prekinuti kontakt sa nekim. Tačnije, prijatelj tj. prijateljica će se distancirati od vas, bez konkretnog obrazloženja te odluke. Dugo ćete se pitati šta se dogodilo, ali sami nećete moći da dođete do odgovora.

Sanjati da kradete od tetke
Krasti od tetke u snu znači da planirate do uspeha da stignete prečicom. Shvatili ste da ne želite da vam život prođe u učenju i radu, a da rezultati budu skromni. Zato ćete krenuti u neki rizičan megalomanski projekat sa „pukovnik ili pokojnik“ idejom u glavi. Nije isključeno da će vam se taj rizik isplatiti, ali ne u skorije vreme.

Sanjati da tetka krade od vas
Kada sanjate da vas je tetka pokrala to implicira da bi trebalo da budete oprezniji prilikom odabira prijatelja. Naime, dozvolili ste novim ljudima da vam se približe i vrlo brzo postanu bitan deo vašeg života. Ipak, izbegavajte da sa njima pričate o svojim tajnama, strahovima i idejama, sve dok ne dođete do odgovora na pitanje kakve su im namere.

Sanjati da pijete sa tetkom
Piti sa tetkom u snu znači da su pred vama lepi trenuci u društvu dragih ljudi. Možda ćete otići na večeru sa članovima porodice ili ćete izaći na piće sa bliskim prijateljima. U svakom slučaju, to druženje će vam pomoći da „napunite baterije“ za izazove koji vam tek predstoje.

Sanjati da plešete sa tetkom
Plesati sa tetkom u snu može da ukazuje na to da ćete biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu. Nećete biti mnogo raspoloženi za takvu vrstu druženja, ali ćete se zbog domaćina odazvati pozivu. Na kraju ćete verovatno doći do zaključka da biste se pokajali da ste propustili taj događaj.

Sanjati da se ljubite sa tetkom
Ukoliko neudata tj. slobodna žena sanja da vodi ljubav sa tetkom moguće je da je privlače starije žene. Ako ovakav san sanja udata žena to implicira da svog partnera često poredi sa drugim muškarcima i da mu to izuzetno smeta.

Kada slobodan tj. neoženjen muškarac sanja da ženi tetku to implicira da mu je u životu potrebna žena koja će da ga razume i sa kojom će moći o svemu otvoreno da razgovara. Na žalost, do sada vas takve nisu privlačile, pa ćete morati da nastavite potragu za srodnom dušom.

Ako oženjen muškarac sanja da ženi tetku moguće je da će u nasledstvo dobiti kuću tj. stan ili neki deo imanja.

Sanjati da vodite ljubav sa tetkom
Ukoliko žena sanja da vodi ljubav sa tetkom moguće je da je usamljena. Verovatno vam u poslednje vreme nedostaje ljubavi i pažnje. Ovo može da bude problematično ako ste u vezi ili braku. U tom slučaju, san je znak da je vreme za iskren razgovor sa partnerom.

Kada muškarac sanja da vodi ljubav sa tetkom to implicira da će se na javi baviti nekom tabu temom. Niste vaspitani u preterano liberalnom okruženju, pa vam ovakvi razgovori neće prijati, ali ćete morati da se uklopite i poslušate sve sagovornike kako biste došli do nekog konkretnog zaključka.

Sanjati da ženite tetku
Kada neoženjen muškarac sanja da ženi tetku moguće je da je odustao od potrage za „srodnom dušom“. Možda ste previše puta bili razočarani, pa ste izgubili nadu da ćete pronaći partnerku po svojoj meri.

Ako oženjen muškarac sanja da ženi tetku to implicira da će ga iznenaditi neka vest od člana porodice ili prijatelja koji živi u inostranstvu.

Sanjati da vam je tetka bolesna
Ovakav san je znak da nema potrebe da brinete za tetka ili tetku jer će sa njegovim tj. njenim zdravljem biti sve u redu. Većinu problema sami projektuje u svojoj glavi, pa kad uradi testove shvatićete da situacija uopšte nije tako loša.

Sanjati mrtvu tetku
Ukoliko ste sanjali da vam je tetka mrtva to implicira da ćete čuti dobre vesti. Ako ste nedavno polagali ispit, aplicirali za posao ili predali dokumenta za vizu mogli biste se uskoro obradovati.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, posetili, razgovarali, grlili ili se svađali sa tetkom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tetke

Tetka je očeva ili majčina sestra.