Šta znači sanjati točak ili kotač?

Sanjati da vidite mali točak (kotač)
Ako u snu vidite mali točak (kotač), to znači da nećete biti zadovoljni. Moguće je da ste od sebe ili od drugih očekivali veći uspeh. Često se upoređujete sa ljudima iz okoline i smatrate da su postigli mnogo više od vas.

Sanjati veliki točak
Ukoliko u snu vidite veliki točak, to ukazuje da ćete se pomučiti da biste dobili ono što želite. Vi ste osoba koju najviše raduju stvari koje se ne mogu kupiti novcem. Uspeh merite brojem iskrenih prijatelja što je teže steći od ugleda u firmi ili neke druge materijalne stvari.

Sanjati da se točak okreće
Kada se u snu točak okreće, to simbolizuje blagostanje. Verovatno ćete u narednom periodu raditi onoliko koliko smatrate da vam je potrebno. Niste preterano ambiciozni pa vreme radije provodite sa bliskim ljudima baveći se hobijem koji vas ispunjava.

Sanjati ukočen točak
Ako u snu vidite ukočen točak, to upozorava na bolest. Može se desiti da se nećete dobro osećati i da ćete otići u bolnicu. To vam se nimalo neće dopasti, ali tamo ćete obaviti detaljne preglede koji će dati uvid u vaše zdravstveno stanje.

Sanjati slomljen točak
Ukoliko u snu vidite slomljen točak, to označava trzavice. Moguće je da ćete se sukobiti sa kolegom koji će, po vašem mišljenju, napraviti grešku. Nećete hteti da učestvujete u nečemu što ne odobravate i jasno ćete reći kakav je vaš stav po tom pitanju.

Sanjati da menjate točak
Kada u snu menjate točak, to implicira da ćete imati nepredviđene troškove. Verovatno ćete novac koji ste namenili za putovanje ili nešto drugo potrošiti na popravku kućnog aparata ili automobila. Iako ste svesni koliko vam je on bitan, žalićete što niste realizovali prvobitnu zamisao.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili menjali točak, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija točka ili kotača

Točak ili kotač je okrugla sprava koja olakšava kretanje ili transport.