Torba – šta znači sanjati torbu?

Sanjati punu torbu
Ako u snu vidite punu torbu, to savetuje da ne budete uobraženi. Moguće je da sebe smatrate vrednijim/om od drugih jer zarađujete više novca. Vaš moto je da je svako kovač svoje sudbine zbog čega nemate razumevanja za one koji se nisu snašli i koji nisu uspeli u životu. Ne pomišljate šta bi bilo sa vama da ste odrasli u drugačijim uslovima.

Sanjati praznu torbu
Ukoliko u snu vidite praznu torbu, to implicira da mislite malo i na sutra. Vi ste osoba koja bi za par dana mogla da potroši celu platu iako bi to značilo da ćete gladovati ili živeti na tuđ račun do sledeće. Neumereni ste i ljutite se kada vam drugi kažu da preterujete.

Sanjati novu torbu
Kada u snu vidite novu torbu, to ukazuje da ćete čuti povoljne vesti. Verovatno ćete dobiti povišicu koja će vas motivisati da se još više trudite na poslu. Bićete zahvalni nadređenima što su korektni prema vama i nastavićete da pružate svoj maksimum.

Sanjati staru torbu
Ako u snu vidite staru torbu, to znači da ste zauzeti. Moguće je da zbog obaveza nemate vremena da popijete kafu sa prijateljima, a kamoli da odete u kupovinu. Ranije ste se žalili da nemate novca, ali ni ova krajnost vam ne odgovara.

Sanjati školsku torbu
Ukoliko u snu vidite školsku torbu, to implicira da morate malo da se potrudite da biste došli do uspeha. Može se desiti da ćete biti na probnom radu i da će se od vas očekivati da ginete za posao. Pošto vam to neće biti pravo, moraćete da odlučite kako ćete se postaviti.

Sanjati putnu torbu
Kada u snu vidite putnu torbu, to ukazuje da ćete ostati kod kuće. Verovatno ove godine nećete nigde otići na odmor što će vam jako teško pasti. Trudićete se da o tome ne razmišljate, ali krišom ćete gledati aranžmane i gajiti nadu da će se desiti čudo.

Sanjati da ste nekome poklonili torbu
Ako u snu nekome poklonite torbu, to znači da imate ukusa. Vi ste osoba koja uvek nađe nešto lepo, kvalitetno i pristupačno. Mnogi vas zovu da idete sa njima u šoping i da im pomognete pri odabiru stvari.

Sanjati da ste dobili torbu
Ukoliko u snu dobijete torbu, to implicira da će vas neko prijatno iznenaditi. Moguće je da se radi o osobi koja će postati pažljivija prema vama i drugim ljudima iz okruženja. Setiće se nekih važnih datuma i zvaće vas da ih zajedno obeležite.

Sanjati da bacate torbu
Kada u snu bacite torbu, to ukazuje da ćete se pobuniti. Verovatno se nećete složiti sa nečijim odlukama i reći ćete mu/joj to u lice. Čak i da ništa ne postignete, savest će vam biti čista jer ste dali sve od sebe.

Sanjati da ste kupili torbu
Kupovati torbu u snu znači da bi trebalo da povedete računa o tome na šta trošite svoj novac. Trenutno ga imate dovoljno, ali to ne znači da će tako i da ostane. Ako se sada budete rasipali postoji šansa da ćete u budućnosti doživeti bankrot.

Sanjati da prodajete torbu
Prodavati torbu u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli krenuti u uspešan poslovni poduhvat. Ovo se posebno odnosi na ljude koji su nedavno promenili radno mesto ili započeli privatni biznis. Biće tu dosta izazova, ali ćete uspevati da ih prevladate.

Sanjati da ste ukrali torbu
Ukrasti torbu iz prodavnice tj. radnje u snu znači da ćete uraditi nešto potpuno nepromišljeno i da ćete se zbog toga naći u opasnosti. Jako je važno da u narednom periodu vodite računa ukoliko planirate da potpišete bilo kakvu vrstu ugovora. Potrudite se da pročitate i shvatite baš svaku stavku koja se u njima nalazi, kako vas kasnije ne bi bolela glava.

Ako ste u snu ukrali torbu od nekoga to implicira da biste se mogli osramotiti u većem društvu. Kazaćete ili uraditi nešto što će izazvati podsmeh prisutnih.

Sanjati da vam je neko ukrao torbu
Kada sanjate da vam je neko ukrao torbu to implicira da ste lakoverni. Dozvoljavate da vas ljudi ubede u bilo šta. I do sada ste se naslušali lažnih obećanja, ali niste naučili da budete oprezniji.

Sanjati da ste nekome oteli torbu
Oteti nekome torbu u snu simbolizuje preteranu ambiciju. Dobro je što imate cilj i što se trudite da ga ostvarite. Međutim, mnogo ste mostova za sobom srušili, pa bi bilo poželjno da se zapitate sa kime ćete da proslavite uspeh ako ga jednog dana ostvarite.

Sanjati da vam je neko oteo torbu
Ako ste sanjali da vam je neko oteo torbu to implicira da imate posla sa bahatim ljudima. Moguće je da kolega tj. kolegica na radnom mestu često ističe vlastite sposobnosti i znanje, a potcenjuje tuđe uspehe i to vam užasno smeta.

Sanjati da ste izgubili torbu
Izgubiti torbu u snu znači da ste u poslednje vreme zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Verovatno vam se za kratko vreme dogodilo mnogo toga i još uvek niste stigli da to procesuirate. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite, a nemojte da velike odluke donosite preko noći.

Sanjati da ste pronašli torbu
Pronaći torbu u snu može da ukazuje na to da ćete dobiti nešto što niste zaslužili. Moguće je da će poslodavac odlučiti da umesto kolege tj. kolegice koji/a mnogo više radi i mnogo više zna unapredi baš vas. Nećete se žaliti zbog toga, ali će vas biti sramota da ga/je pogledate u oči.

Sanjati da pravite (šijete, krojite) torbu
Praviti tj. šiti torbu u snu znači da ste vrlo kreativa osoba, ali da svoj talenat ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Ako već vaš posao ne zahteva inovativnost, maštu možete da usmerite na bavljenje nekim hobijem. Ko zna, možda to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Sanjati da drugi prave (šiju, kroje) torbu
San u kome vidite kako neko šije ili kroji torbu ukazuje na to da vam je žao što bliska osoba ne koristi sve potencijale koje poseduje. Verovatno razlog leži u činjenici što je lenj/a ili neambiciozna/. Ne možete vi da ga/je naterate da se promeni, nego to mora sam/a u nekom momentu da shvati.

Sanjati da ušivate torbu
Krpiti ili ušivati torbu u snu znači da ste škrti. Bilo bi lepo kada biste s vremena na vreme i vi platili kafu ili obrok prijateljima ili kolegama na čiji račun često jedete i pijete.

Sanjati da drugi ušivaju torbu
Ako ste u snu videli kako neko ušiva ili krpi torbu to implicira da ćete prekinuti kontakt sa prijateljem tj. prijateljicom zato što više nećete moći da tolerišete neke njegove tj. njene osobine.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakvu ste torbu u snu videli, nosili, kupovali i slično.

Sanjati poslovnu torbu (aktovku)
Poslovna torba u snovima najavljuje putovanje. Moguće je da će vas nadređeni poslati na seminar ili sastanak u drugi grad ili državu. Druga mogućnost jeste da ćete otići na letovanje, zimovanje ili izlet sa članovima porodice.

Sanjati kožnu torbu
Kožna torba u snovima simbolizuje dobar ukus. Osoba ste koja u svemu radije bira kvalitet, u odnosu na kvantitet. Pre ćete da kupite jednu dobru stvar, nego deset sezonskih. Time se vodite kako u privatnom tako i u profesionalnom životu.

Sanjati torbu za plažu
Torba za plažu u snovima ukazuje na to da vam je potreban odmor. Verovatno maštate o odlasku na more, planinu ili u neki drugi grad, gde ćete moći da se opustite i „napunite baterije“ za izazove koji vam tek predstoje.

Sanjati sportsku torbu
Sportska torba u snovima znači da ste zanemarili svoje zdravlje. Moguće je da se u poslednje vreme ne krećete i hranite se nezdravo. Krajnji je momenat da se pokrenete ukoliko želite da dočekate mirnu starost.

Sanjati pocepanu torbu
Pocepana torba, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju finansijsku krizu. Postoji mogućnost da će vam se prihodi smanjiti, da ćete ostati bez posla ili da će se nešto tako dogoditi članu porodice ili partneru tj. partnerki.

Sanjati crnu torbu
Crna torba u snovima ukazuje na brojne izazove sa kojima ćete se uskoro suočiti. Naime, pred vama je turbulentan period, kako za ljubav, tako i za posao. Ni odnosi sa članovima porodice neće biti na zavidnom nivou i trebaće vam mnogo strpljenja da sve to prevaziđete.

Sanjati belu torbu
Bela torba u snovima simbolizuje snagu i samopouzdanje koje posedujete. Takođe, san može da znači da ćete uspeti da ostvarite očekivanja koja imate od sebe.

Sanjati crvenu torbu
Crvena torba u snovima najavljuje sreću u ljubavi. Moguće je da ćete vratiti staru strast sa partnerom tj. partnerkom ili, pak, da ćete upoznati osobu u koju ćete se vrlo brzo zaljubiti.

Sanjati žutu torbu
Žuta torba u snovima je simbol bogatstva. Postoje realne šanse da će ono čime se trenutno bavite iznedriti dobre rezultate i doneti vam veću zaradu.

Sanjati torbu punu novca
Torba puna novca u snovima znači da se osećate dobro u svojoj koži. Konačno ste se rešili nekih kompleksa i prepoznali sve kvalitete koje posedujete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili ili bacili torbu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija torbe

Torba je vrsta ranca u kome se nose stvari, knjige, itd.