Šta znači sanjati Turčina, Turkinju ili Tursku?

Sanjati da vidite Turčina ili Turkinju
Ako u snu vidite Turčina, to upozorava da ćete biti umešani u ljubavnu aferu. Može se desiti da ćete biti u vezi sa osobom koja će vas slagati da je slobodna. Kada otkrijete istinu, naći ćete se u nezavidnoj situaciji i mnogi će o vama promeniti mišljenje.

Sanjati da ste vi Turčin ili Turkinja
Ukoliko ste u snu vi Turčin, to ukazuje da ćete biti vredni. Moguće je da ćete se posvetiti projektu u koji ćete uložiti mnogo vremena i novca. Želećete da uspete pa vam neće biti teško da radite ceo dan i da mu posvetite svaki slobodan trenutak.

Sanjati da razgovarate sa Turčinom
Kada u snu razgovarate sa Turčinom, to implicira da vas neko neće poslušati. Verovatno ćete bliskoj osobi reći šta treba da uradi, ali on/a to neće ozbiljno shvatiti. Stalno će odlagati obaveze pa će vam biti jasno da očekuje da vi sve završite umesto nje/ga.

Sanjati da se raspravljate sa Turčinom
Ako se u snu raspravljate sa Turčinom, to označava nesporazum. Moguće je da će neko pogrešno preneti vaše reči i da će vam napraviti problem sa osobom sa kojom ste bili u korektnim odnosima. Potrudićete se da mu/joj sve objasnite sa željom da ovo ne utiče loše na vaše prijateljstvo ili saradnju.

Sanjati da se mirite sa Turčinom
Ukoliko se u snu mirite sa Turčinom, to simbolizuje dogovor. Verovatno ćete naći rešenje koje će odgovarati i vama i vašim saradnicima. Nećete hteti nikoga da oštetite i trudićete se da svima izađete u susret.

Sanjati da je voljena osoba Turčina/Turkinja
Kada vam je u snu voljena osoba Turčin/Turkinja, to implicira da će neko biti protiv vaše veze. Moguće je da su u pitanju roditelji koji će se previše mešati u vaš izbor. Smatraće da niko nije dovoljno dobar za vas i vršiće pritisak da ga/je ostavite.

Sanjati da se ljubite sa Turčinom/Turkinjom
Ako ste sanjali romantični poljubac sa Turčinom tj. Turkinjom to implicira da vašem životu nedostaje uzbuđenja. Zapali ste u dosadnu kolotečinu i svaki dan vam je isti. Ništa se interesantno neće dogoditi ako nastavite da svako veče provodite pored televizora ili igrajući igrice.

Ukoliko ste sanjali da Turčina ili Turkinju ljubite u obraz to znači da biste u bližoj budućnosti mogli steći prijatelja tj. prijateljicu za ceo život. Ljubiti Turčina ili Turkinju u ruku ukazuje na to da ćete pokazati veliko poštovanje prema nekome.

Sanjati da vodite ljubav sa Turčinom/Turkinjom
Kada sanjate da vodite ljubav sa Turčinom tj. Turkinjom to simbolizuje usamljenost. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku, ne bi trebalo tako da se osećate. U tom slučaju, vreme je za iskren razgovor sa voljenom osobom.

Sanjati da se udajete za Turčina
Ako neudata žena sanja da se udaje za Turčina to znači da u njenom životu postoji osoba koju je previše idealizovala. Mogli biste se mnogo razočarati kada shvatite da i on tj. ona ima dosta mana.

Ukoliko udata žena sanja da se udaje za Turčina to implicira da nesvesno pokušava da promeni partnera, ali joj to ne polazi za rukom.

Sanjati da ženite Turkinju
Kada neoženjen muškarac sanja da ženi Turkinju to može da bude znak da je potajno zaljubljen u ženu koja mu iz bilo kog razloga nije dostupna. Ako ovakav san sanja muškarac koji je u vezi ili braku to implicira da mu je partnerka dosadila, ali joj to nije rekao jer zna da bi je to povredilo.

Sanjati da se bliska osoba venčava sa Turčinom tj. Turkinjom
San u kome se član porodice ili prijatelj tj. prijateljica venčava sa Turčinom tj. Turkinjom ukazuje na to da ne bi trebalo toliko da ga/je kritikujete. Možda je pravio/la neke greške, ali vi treba da ga/je podstaknete da se promeni, a ne da ga/je dodatno „ubijate u pojam“.

Sanjati da pijete sa Turčinom/Turkinjom
Piti sa Turčinom tj. Turkinjom u snu znači da se plašite da niste dorasli nekom zadatku. Poradite na samopouzdanju i pokušajte da sagledate kvalitete koje posedujete. Tada ćete se uveriti da ste itekako sposobni za izazov koji se pred vama nalazi.

Sanjati da pevate sa Turčinom/Turkinjom
Pevati sa Turčinom tj. Turkinjom u snu ukazuje na to da ćete u bližoj budućnosti biti pozvani na svadbu, krštenje ili neku drugu proslavu na kojoj nećete poznavati nikoga osim domaćina. S obzirom na to da ste komunikativna osoba, neće vam biti problem da se uklopite u novo društvo, a verovatno ćete upravo tu započeti neka zanimljiva prijateljstva.

Sanjati da igrate sa Turčinom/Turkinjom
Igrati sa Turčinom tj. Turkinjom u snu ukazuje na to da imate tajnog obožavaoca. Naime, u vašem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Ako obratite pažnju verovatno ćete primetiti o kome se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da sarađujete sa Turčinom/Turkinjom
Ako ste sanjali da poslovno sarađujete sa Turčinom tj. Turkinjom to implicira da u narednom periodu morate da budete veoma oprezni ukoliko planirate da potpišete neku vrstu ugovora. Potrudite se da pročitate svaku stavku koja se u njemu nalazi i, što je još važnije, da shvatite na šta vas tačno taj dokument obavezuje kako vas sutra ne bi bolela glava zbog vlastite nepažnje.

Sanjati da kradete od Turčina/Turkinje
Krasti od Turčina tj. Turkinje u snu ukazuje na to da još uvek sebi niste priznali grešku koju ste napravili u prošlosti. Ako ne preuzmete odgovornost za to nećete ništa naučiti, pa ćete iste stvari nastaviti da ponavljate. Greška nije nužno znak slabosti ili gluposti, nego prilika da se popravimo.

Sanjati da vas je Turčin/Turkinja pokrao/la
Kada sanjate da vas je Turčin tj. Turkinja pokrao/la to implicira da ste lakoverni. Dozvoljavate da vas ljudi ubede u bilo šta. Vaši prijatelji su u pravu kada kažu da neko pokušava da manipuliše vama i vašim postupcima. Razmislite o tome, pa ćete i sami uvideti taj problem.

Sanjati da jurite Turčina/Turkinju
Juriti Turčina tj. Turkinju u snu znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati vrlo uticajnu osobu koja vam može pomoći da rešite neki problem. Pokušaćete da mu/joj se približite kako biste u nekom momentu tražili uslugu. Ipak, budite oprezni. Ako nastupite napadno, od vašeg plana neće biti ništa.

Sanjati da bežite od Turčina/Turkinje
Bežati od Turčina tj. Turkinje u snu ukazuje na to da u bližem okruženju imate osobu koja pokušava da vas iskoristi kako bi  ostvario/la neke svoje ciljeve. Obratite pažnju na one koji vas stalno tapšaju po ramenu, jer to sigurno ne čine zato što misle da ste uvek u pravu.

Sanjati da se krijete od Turčina/Turkinje
Kriti se od Turčina tj. Turkinje u snu znači da ste dozvolili da predrasude utiču na vaš svakodnevni život. Lepo je što imate izgrađen stav o nekim ljudima i temama, međutim, on nije utemeljen na znanju ili iskustvu nego na pretpostavkama. Rešite se stereotipa kako biste svoj život obogatili novim kvalitetnim ljudima i lepim iskustvima.

Sanjati da ste se potukli sa Turčinom/Turkinjom
Potući se sa Turčinom tj. Turkinjom u snu ukazuje na to da ćete na javi ući u raspravu s osobom kojoj niste dorasli. On tj. ona poseduje mnogo više znanja, iskustva i informacija od vas, pa biste, ukoliko ne popustite mogli ispasti prilično smešni.

Sanjati da ste ubili Turčina/Turkinju
Ubiti Turčina ili Turkinju u snu znači da niste ni svesni kakve posledice mogu da iznedre odluke koje ste nedavno doneli. Niste ih utemeljili na analizi i promišljanju, nego na osećaju i to bi moglo da vam se „odbije o glavu“. Još uvek nije kasno da ispravite tu grešku.

Sanjati mrtvog Turčina/Turkinju
Mrtav Turčin tj. Turknja u snu je znak da ćete zbog drugih odustati od neke ideje ili projekta. Verovatno će vas članovi porodice, prijatelji ili radne kolege ubediti da je realizacija vašeg plana nemoguća, pa ćete se povući. To bi bila velika greška, jer ukoliko vi verujete u uspeh nema razloga da slušate druge.

Sanjati da putujete u Tursku
Putovati u Tursku u snu može da znači da vam je promena sredine preko potrebna. Moguće je da dugo niste nigde putovali, a ranije ste uživali u tome. Zato iskoristite prvu priliku kako biste, barem na kratko, otišli iz mesta u kome živite i „napunili baterije“ za izazove koji vam predstoje.

Sanjati da živite u Turskoj
Ako ste sanjali da živite u Turskoj moguće je da svoju budućnost ne vidite tu gde trenutno jeste. Verovatno niste preterano zadovoljni ni poslom, a ni privatnim odnosima i maštate o tome da svoj život izgradite negde drugo.

Sanjati da pričate turski jezik
Kada sanjate da pričate turski jezik, a na javi ga uopšte ne razumete to može da bude znak da ćete u bližoj budućnosti otkriti svoj skriveni talenat. Pokušajte da ga iskoristite baveći se nekim hobijem. Ko zna, možda vam to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, svađali se ili mirili sa Turčinom, ili previše gledate turske serije to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija Turaka

Turci su brojan narod koji uglavnom živi u domovini Turskoj.