Šta znači sanjati udovca ili udovicu?

Sanjati da vidite udovca/udovicu
Ako u snu vidite udovca/udovicu, to ukazuje da vas očekuju životne radosti. Moguće je da mislite da nikada nećete biti srećni, ali vaših pet minuta tek dolazi. Većina želja od kojih ste odustali će vam se ostvariti i to ćete smatrati naknadom za težak životni period koji je iza vas.

Sanjati da ste vi udovac/udovica
Ukoliko ste u snu vi udovac/udovica, to znači da ćete se družiti sa interesantnim ljudima. Verovatno će vam jedna osoba postati veoma draga i sa njom/njim biste mogli da ostvarite kvalitetnu vezu. To ne mora biti ljubavna veza, već prijateljstvo koje će trajati ceo život.

Sanjati da se venčavate sa udovcem/udovicom
Kada se u snu venčavate sa udovcem/udovicom, to implicira da vaš/a partner/ka nosi težak teret prošlosti. Moguće je da vi znate o čemu se radi i da ste to prihvatili, ali drugi ljudi vam se mešaju u vezu/brak i govore vam da zaslužujete bolju/boljeg. Ljuti vas to što ne prihvataju vašu odluku i što im je jedino važno da ih poslušate, iako će vas to učiniti nesrećnim/om.

Sanjati da razgovarate sa udovcem/udovicom
Ako u snu razgovarate sa udovcem/udovicom, to znači da ćete postati ljubavni savetnik. Može se desiti da će bliska osoba imati probleme u vezi/braku i da ćete mu/joj pomoći da ih reši. Reći ćete mu/joj ono što zaista mislite i što biste voleli da čujete ukoliko se nađete u sličnoj situaciji.

Sanjati da se svađate sa udovcem/udovicom
Kada se u snu svađate sa udovcem/udovicom, to ukazuje da nećete imati obzira prema nekome kome je teško. Verovatno će vas iznervirati osoba koja ima brojne probleme. Umesto da ga/je ignorišete i razumete, vi ćete reći i ono što ne biste trebali.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali ili se svađali sa udovcem/udovicom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija udovca/udovice

Udovac je muškarac čija je supruga preminula, a udovica je žena čiji je suprug preminuo.