Šta znači sanjati udvaranje (flertovanje)?

Sanjati da se udvarate poznatoj osobi
Ako se u snu udvarate poznatoj osobi, to ukazuje da ne volite da rizikujete. Vi ste osoba koja igra na sigurno i ne želite da se upuštate u vezu ili u posao sa nekim od koga ne znate šta možete da očekujete. Navikli ste da je druga strana zainteresovanija od vas pa mu/joj često postavljate posebne uslove po principu „uzmi ili ostavi“.

Sanjati da se udvarate nepoznatoj osobi
Ukoliko se u snu udvarate nepoznatoj osobi, to implicira da ćete se zaljubiti. Može se desiti da će vam se dopasti neko ko uopšte nije vaš tip. Ni sami nećete znati šta vas je privuklo njemu/njoj i moći ćete da nabrojite nekoliko muškaraca/žena koji/e su bolja prilika, ali prema kojima ništa ne osećate.

Sanjati da se vama udvara poznata osoba
Kada vam se u snu udvara poznata osoba, to znači da nešto želi od vas. Moguće je da će dotični/dotična hteti da mu/joj učinite uslugu, ali to neće jasno reći već će ići izokola. Njegov/njen pristup vam se neće dopasti pa ćete dobro razmisliti kako da postupite.

Sanjati da vam se udvara nepoznata osoba
Ako vam se u snu udvara nepoznata osoba, to ukazuje da će se on/a naljutiti na vas. Verovatno ćete biti iskreni i reći ćete da ste zauzeti ili da ne želite da započinjete novu vezu. To se udvaraču neće dopasti i biće veoma neprijatan/neprijatna prema vama.

Sanjati da vam se udvara zauzeta osoba
Kada vam se u snu udvara zauzeta osoba, to implicira da nemate sreće u ljubavi. Nikako vam se ne da da upoznate nekoga ko želi ozbiljnu vezu, brak i porodicu. Često vam govore da imate visoke kriterijume, ali vi ne želite da pristanete na bilo šta samo da ne biste ostali sami.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro udvarali nekome ili se neko vama udvarao, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija udvaranja

Udvaranje (flertovanje) je ljudska aktivnost pri kojoj neko koketira bez ozbiljne namere.