Šta znači sanjati ular?

Sanjati da vidite ular
Ako u snu vidite ular, to znači da ćete nekome praviti društvo na putovanju. Moguće je da će vas prijatelj pozvati da zajedno obiđete mesta koja ste oduvek želeli da vidite. To može biti jednodnevni izlet ili put od nekoliko dana, ali, u svakom slučaju, nezaboravno ćete se provesti.

Sanjati da stavljate konju ular
Ukoliko u snu stavljate konju ular, to implicira da ćete nekome govoriti šta da radi. Verovatno ćete savetovati mlađu osobu koja će tvrdoglavo odbijati da vas posluša. Pokušaćete na sve načine da mu/joj se približite, ali shvatićete da vam on/a namerno tera inat.

Sanjati da neko drugi stavlja konju ular
Kada u snu drugi stavlja konju ular, to ukazuje da će vam neko pokazati posao. Moguće je da će vam dotična osoba dozvoliti da od nje/ga kradete zanat. To će vam mnogo značiti pa ćete se truditi da ovu šansu maksimalno iskoristite i da se dokažete.

Sanjati da skidate konju ular
Ako u snu skidate konju ular, to znači da ćete od nekoga ili nečega odustati. Verovatno ste silno želeli da završite određeni fakultet, da se zaposlite u dobroj firmi ili da budete u vezi sa osobom koja ne oseća isto što i vi. Pošto se nešto od toga neće ostvariti, rešićete da ne očajavate i da spustite kriterijume.

Sanjati da neko drugi skida konju ular
Kada u snu drugi skida konju ular, to označava svađu. Može se desiti da ćete se suprotstaviti osobi koja će se loše ponašati prema detetu, životinji ili nekom slabijem od sebe. Reći ćete sve što mislite i zapretićete dotičnom/dotičnoj ne mareći za posledice.

Sanjati da vam neko stavlja ular
Ako ste sanjali da vam neko stavlja ular to simbolizuje manjak slobode. Moguće je da ste u vezi sa posesivnom osobom i da vas njegovo tj. njeno ponašanje guši. Druga mogućnost jeste da se bavite poslom koji vas ne usrećuje i da se osećate kao rob tj. robinja svega toga. Samo vi možete da promenite tu situaciju, naravno pod uslovom da ste dovoljno hrabri za tako nešto.

Sanjati da nekome stavljate ular
Stavljati nekome ular u snu znači da ćete u bližoj budućnosti ući u veoma pozitivnu fazu svog života. Bavićete se nečim što vam se dopada, pa ćete imati mnogo volje i energije da budete što produktivniji i što bolji u tome. Na sreću, nadređeni tj. poslodavac će umeti da to prepozna i nagradi. Ako se bavite privatnim biznisom nije isključeno da ćete uspešno realizovati neku veliku ideju, a to će vam doneti i dobru zaradu.

Sanjati da sami sebi stavljate ular
Ukoliko ste sanjali da ste sami sebi stavili ular to implicira da je vreme za velike promene. Moguće je da ste zapali u dosadnu kolotečinu ili da nemate energije da se posvetite obavezama i novim idejama. Moraćete da se potrudite da što pre izađete iz te krize, jer bi mogla biti pogubna ukoliko potraje predugo.

Sanjati da skidate ular sa sebe
Skidati sa sebe ular u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli rešiti problem koji vas dugo muči. Reč je o velikom problemu zbog koga se niste usuđivali da razmišljate o budućnosti. Na sreću, doći ćete do dobrog rešenja, te će se stvari početi odvijati u vašu korist. Važno je da zbog straha ne propuštate šanse koje vam se ukažu.

Sanjati da kupujete ular
Kupovati ular u snu znači da ste odlučni da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Naime, u poslednje vreme vam se mnogo toga dogodilo. Zbog problema ste „iskočili iz šina“ i teško vam je da se vratite u pravi kolosek. Čini vam se da vam ništa ne polazi za rukom, ali imate dovoljno energije da se izborite sa time. Ako budete strpljivi i ako budete verovali u sebe uspešno ćete savladati sve izazove.

Sanjati da prodajete ular
Prodavati ular u snu ukazuje na to da će vas prijatelj tj. prijateljica ili neko od poznanika u bližoj budućnosti zamoliti za sugestiju ili pomoć. Moguće je da se suočava sa velikim problemom, te će vam se obratiti za savet. Druga mogućnost jeste da će vas zamoliti da mu/joj pozajmite novac. Ukoliko budete u mogućnosti izaći ćete mu/joj u susret, jer znate da je dobra i poštena osoba.

Sanjati da ste dobili ular
Kada sanjate da vam je neko poklonio ular to je znak da bi trebalo da se čuvate manipulacije. U bližem okruženju postoji osoba koja će pokušati da zloupotrebi vaše poverenje kako bi ostvario/la neki svoj cilj. Jako je važno da o svojim tajnama, strahovima i idejama ne razgovarate sa ljudima čije vam namere nisu sasvim jasne.

Sanjati da ste nekome dali ular
Ukoliko ste sanjali da ste nekome poklonili ular to implicira da ćete u bližoj budućnosti upoznati osobu koja vam može pomoći da rešite neki problem. Pokušaćete da mu/joj se približite i steknete njegovo tj. njeno poverenje kako biste ga/je u nekom momentu zamolili za uslugu. Nemojte da budete previše navalentni jer bi to moglo da izazove kontra efekat.

Sanjati da se ukrali ular
Ako ste sanjali da ste ukrali ular iz prodavnice ili neke druge radnje to znači da biste se zbog manjka koncentracije ili nemara mogli naći u opasnosti. Ovo je posebno važno ukoliko se bavite poslom koji utiče na druge ljude. Kako biste sprečili kardinalne greške uzmite nekoliko dana pauze da „napunite baterije“ i spremnije se suočite s izazovima koji vam predstoje.

Sanjati da ste ukrali ular od nekoga može da ukazuje na probleme u komunikaciji u svakodnevnom životu. Moguće je da ćete se zbog gluposti posvađati sa kolegom tj. kolegicom na poslu ili sa radnikom tj. radnicom na trafici, u prodavnici ili banci.

Sanjati da vam je neko ukrao ular
Kada sanjate da vam je neko ukrao ular to implicira da ćete se baviti ispravljanjem tuđih grešaka. Možda će vam poslodavac poveriti nezahvalan zadatak koji će iziskivati dosta vremena i strpljenja. Inače vam je draže da nešto sami radite od temelja, pa će vam ovo vrlo teško pasti, ali nećete odustajati dok taj projekat ne privedete kraju.

Sanjati da ste pronašli ular
Ukoliko ste sanjali da ste pronašli ular to znači da ćete imati priliku da neko vreme provedete sa ljudima sa kojima nemate ništa zajedničko. Pokušaćete da se uklopite, ali vam to neće poći za rukom, pa ćete poželeti da što pre odete kući.

Sanjati da ste pokidali ular
Pokidati ular u snu ukazuje na to da morate da pronađete način da se rešite stresa. U poslednje vreme vam se mnogo toga dogodilo. Imate dosta privatnih i poslovnih obaveza i problema. Ukoliko se ne pozabavite svojim mentalnim zdravljem, to će se negativno odraziti na vašu psihu. Zato krenite na rekreaciju, vožnju biciklom ili se posvetite hobiju koji ste zapostavili. To će vam pomoći da se barem na kratko opustite i odmorite.

Sanjati da je neko drugi pokidao ular
Ako ste u snu videli kako je neko pokidao ular to implicira da biste se u bližoj budućnosti mogli naći na meti tuđih frustracija. Verovatno se bavite poslom koji zahteva svakodnevnu komunikaciju sa ljudima. Među njima će se pojaviti i neko ko ne ume da kanališe svoju negativnu energiju, nego se „leči“ na drugim ljudima. Najgore što u takvim momentima možete da uradite jeste da se svađate. Umesto toga, sačekajte da se smiri, pa mu/joj mirno i argumentovano objasnite zašto nije u pravu.

Sanjati da ste presekli ular
Preseći ular u snu ukazuje na to da biste se mogli udaljiti od prijatelja tj. prijateljice kada shvatite da više nemate ništa zajedničko. Moguće je da je reč o osobi koja mnogo kuka i mnogo se žali na svoju sudbinu, te za svoje neuspehe krivi ceo svet, samo sebe lišava odgovornosti za to. Dugo ste trpeli to što crpi svu pozitivnu energiju iz vas, ali ćete ubrzo shvatiti da je vreme da se distancirate od njega tj. nje kako biste sačuvali svoje mentalno zdravlje.

Sanjati da je neko drugi presekao ular
Ako ste sanjali kako je neko presekao ular to simbolizuje gubitak. Možda će osoba koja vam je draga odlučiti da se preseli u drugi grad ili zemlju. Obećaćete jedno drugome da ćete ostati u kontaktu, ali ćete biti svesni da će geografska udaljenost uticati na vaš odnos. Druga mogućnost jeste da će se prijatelj tj. prijateljica distancirati od vas iz vama nepoznatih razloga.

Sanjati da ste bacili ular
Baciti ular u snu znači da ćete odabrati pravi način da rešite neki problem. Verovatno ste sada u dilemi i pitate se šta da uradite kako ne biste ugrozili svoju budućnost. Na sreću, donećete ispravnu odluku zbog koje se nikad nećete pokajati. Možda će ona podrazumevati i korenite promene u vašem životu.

Sanjati da je neko drugi bacio ular
Ukoliko ste sanjali da je neko bacio ular to implicira da ćete dobiti dobar savet. Moguće je da vas duže vreme muči isti problem, ali da o tome niste ni sa kim pričali. Ne libite se da se poverite nekome ko vas poznaje. Nećete se pokajati zbog toga.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, stavili ili skinuli ular konju, to je sigurno ostavilo jak utisak na vas.

Definicija ulara

Ular je povodac za konje.