Šta znači sanjati varjaču?

Sanjati da vidite varjaču
Ako u snu vidite varjaču, to upozorava da će vas neko uznemiravati. Može se desiti da ćete videti osobu sa kojom niste ostali u dobrim odnosima. Prilikom svakog susreta će biti neprijatan/neprijatna prema vama pa više nećete znati kako da se odbranite od njegovih/njenih napada.

Sanjati da ste slomili varjaču
Ukoliko u snu slomite varjaču, to označava nesrećnu ljubav. Moguće je da i dalje patite zbog raskida koji je bio neizbežan. Mnogo ste uložili u tu vezu pa vam je veoma teško što nije uspela. Ipak, svesni ste da je ovako najbolje i da ćete vremenom sve preboleti.

Sanjati da nešto mešate varjačom
Kada u snu nešto mešate varjačom, to ukazuje da ćete imati puno posla. Verovatno će naići period tokom kojeg nećete uspeti ni da se naspavate. Iskrsnuće vam obaveze koje ćete morati da završite pa ćete se mnogim bliskim ljudima izviniti što ste ih zapostavili i obećaćete da ćete im sve nadoknaditi.

Sanjati da neko meša varjačom
Ako u snu neko meša varjačom, to znači da drugi upravljaju vašim životom. Moguće je da ste članovima porodice, voljenoj osobi ili prijatelju previše dozvolili zbog čega smatraju da imaju pravo da odlučuju umesto vas. Ne reagujete jer ne želite da se svađate, a oni to tumače kao odobrenje i nastavljaju da vam čine medveđu uslugu.

Sanjati da ste kupili varjaču
Ukoliko u snu kupite varjaču, to poručuje da ste praktični. Vi ste osoba koja nema previše stvari i za kratko vreme možete da se spakujete i preselite ili otputujete. Novac radije trošite na putovanja, poklone i izlaske sa bliskim ljudima jer smatrate da je to vrednije od odeće, nameštaja i drugih sitnica.

Sanjati da vam je neko kupio varjaču
Kada vam u snu neko kupi varjaču, to ukazuje da mislite da vas dotična osoba potcenjuje. Verovatno ste takav utisak stekli na osnovu nekih komentara ili postupaka koji vam se nisu dopali. To će vas dodatno motivisati da pokažete šta umete i da srušite predrasude o sebi.

Sanjati da ste nekome poklonili varjaču
Pokloniti nekome varjaču u snu znači da bi neko vaše reči ili postupke mogao da protumači na pogrešan način. Moguće je da ćete biti pristojni prema nekome, a on tj. ona će to doživeti kao pokušaj zavođenja. Druga mogućnost jeste da ćete nekome uputiti savet ili sugestiju, međutim to će biti shvaćeno kao kritika i bićete napadnuti zbog toga.

Sanjati da pravite varjače
Praviti varjače u snu je znak da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj potencijal ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Verovatno posao kojim se trenutno bavite od vas ne zahteva maštovitost i inovativnost. Međutim, to ne znači da svoj talenat ne možete da usmerite na bavljenje nekim hobijem. Možda vam to jednog dana postane pristojan izvor prihoda.

Sanjati da drugi prave varjače
San u kome vidite kako neko pravi varjače ukazuje na to da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu. Oduševiće vas njegova tj. njena inteligencija, iskustvo, harizma, ali i količina energije koju poseduje. Trebalo bi više da se družite sa takvim ljudima jer od njih možete mnogo toga da naučite.

Sanjati da prodajete varjače
Prodavati varjače u snu znači da bi trebalo više da se potrudite kako biste svoju ideju sproveli u delo. Verovatno duže vreme razmišljate o nečemu, ali vas strah od neuspeha sprečava da počnete da radite na tome. Nemojte svoj projekat da osuđujete na propast ukoliko niste ni pokušali da ga realizujete. Možda će vas rezultati pozitivno iznenaditi.

Sanjati da je neko slomio varjaču
Ako ste u snu videli kako je neko slučajno slomio varjaču to implicira da ćete na javi nekome pomagati da završi neki posao ili da reši određeni problem. Ukoliko je ta osoba namerno slomila varjaču moguće je da vas neko sabotira. Obratite pažnju na to kako se ponašaju ljudi za koje pouzdano znate da žele nešto što vama pripada.

Sanjati da ste ukrali varjaču
Ukrasti varjaču iz radnje ili prodavnice u snu ukazuje na to da ćete zbog nepažnje napraviti glupost. Možda nećete biti potpuno skoncentrisani na ono čime se bavite, pa ćete načiniti neku veću grešku. To će biti znak da je vreme da se odmorite i da „napunite baterije“ kako biste se spremnije suočili s izazovima koji vam predstoje.

Kada sanjate da ste ukrali varjaču od nekoga to implicira da biste se na javi mogli raspravljati sa vrlo tvrdoglavom osobom. Pošto ste i sami takvi, debata bi mogla da vrlo lako da preraste u žučnu svađu. Potrudite se da iskontrolišete emocije kako ne biste kazali nešto što ne mislite i time, ne samo ugrozili odnos sa njim tj. njom, nego i vlastitu reputaciju.

Sanjati da vam je neko ukrao varjaču
Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao varjaču to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi obično ukazuju na to da ćete neki problem rešavati na sudu. Moguće je da je reč o podeli imovine ili dokazivanju da nešto pripada vama. Druga mogućnost jeste da ćete nepravedno biti osumnjičeni da niste platili neku obavezu, a da nećete imati dokaz kojim ćete moći da potvrdite da to nije istina.

Sanjati da ste izgubili varjaču
Izgubiti varjaču u snu znači da će vam se izjaloviti neki plan. Verovatno duže vreme razmišljate o tome da otputujete u drugi grad ili zemlju, međutim, objektivne okolnosti će vas sprečiti u tome. Ipak, nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što se možda nadate.

Sanjati da ste pronašli varjaču
Pronaći varjaču u snu ukazuje na to da će vam član porodice ili neko od prijatelja pomoći da rešite određeni problem. Možda ćete se suočiti sa finansijskom krizom, pa će vam biti teško da servisirate svakodnevne obaveze. Na sreću, bliska osoba će vam izaći u susret i bićete mu/joj na tome zahvalni do kraja života.

Sanjati da perete varjaču
Prati varjaču u snu znači da nećete imati problem da rešite neki zadatak ili obavezu koja vam predostoji. Možda će vam se učiniti da je taj izazov komplikovan i težak, međutim, kada krenete da se „borite“ sa time, shvatićete da ste bili u krivu.

Sanjati da drugi peru varjaču
San u kome vidite kako neko pere vajaču ukazuje na to da ćete pomagati drugima da reše svoje probleme. Moguće je da ćete od prijatelja ili putem medija saznati za nečiju tužnu sudbinu, pa ćete uložiti svoje vreme, trud i rad kako biste mu/joj/im pomogli.

Sanjati da ste bacili varjaču
Baciti varjaču u smeće u snu znači da se maksimalno trudite da sebi olakšate život. Ovo se posebno odnosi na svakodnevne obaveze. Ne posvećujete mnogo pažnje nekim detaljima vezanim za vaš dom, jer vam je važnije da svoje slobodno vreme provedete sa ljudima koje volite. Radije ćete popodne, veče ili vikend provesti u prirodi nego radeći kućne poslove. Zbog takvog načina razmišljanja vam zavide oni koji se na tako nešto ne mogu odlučiti.

Sanjati da drugi bacaju varjaču
Ako ste sanjali da je neko bacio varjaču u smeće to implicira da ćete pokušati da usvojite nove rutine u svom svakodnevnom životu. Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja se ne opterećuje sitnicama nego se trudi da uživa u svakom trenutku. Shvatićete da je život prekratak da biste ga proveli u brzi, pa ćete „okrenuti ploču“. Biće to verovatno najbolja odluka koju ste do sada doneli.

Sanjati da vas neko juri sa varjačom u ruci
Kada sanjate da vas neko juri sa varjačom u ruci moguće je da ste na javi nešto važno zaboravili. Možda niste čestitali rođendan ili godišnjicu bliskoj osobi. Druga mogućnost jeste da ste smetnuli s uma neki važan poslovni zadatak. „Nadoći ćete“ tek kasnije i pokušaćete da ispravite stvar kako znate i umete.

Sanjati da nekoga jurite sa varjačom u ruci
Juriti nekoga s varjačom u ruci ukazuje na to da ste odabrali pogrešan pristup problemu koji vas muči i da zbog toga ne možete da dođete do rešenja. Poželjno bi bilo kada biste se o tome posavetovali s osobom kojoj verujete. Drugačiji pogled na to bi mogao da iznedri novu ideju zahvaljujući kojoj ćete uspeti da skinete taj teret sa svojih leđa.

Sanjati da vas je neko udario varjačom
Ukoliko ste sanjali da vas je neko udario varjačom to implicira da će vas grditi član porodice, partner tj. partnerka ili neko od prijatelja. Moguće je da ćete uraditi nešto sa čime se neće složiti, pa će vam uputiti oštre kritike. Druga mogućnost jeste da će kritike doći od strane radnih kolega ili poslodavca, te da će to biti praćeno i određenim sankcijama.

Sanjati da ste nekoga udarili varjačom
Ako ste sanjali da ste nekoga udarili varjačom to znači da bi trebalo da budete blaži prema bližnjima. Verovatno je neko od njih napravio glupost i umesto da mu/joj pomognete da se iz toga izvuče vi „dosipate ulje na vatru“. Kritika jeste blagotvorna, međutim, imajte u vidu da ste i vi mnogo puta grešili i da ste iz toga izvlačili pouke. Zašto onda njima ne dopuštate da sami nauče lekciju?

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, slomili, mešali, kupili ili dobili varjaču, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija varjače

Varjača je drvena kuhinjska alatka koja služi za mešanje hrane.