Šta znači sanjati vašar (sajam)?

Sanjati da vidite vašar
Ako u snu vidite vašar, to znači da ćete se iznenada naći u velikom društvu. Moguće je da ćete otići na proslavu kod osobe koja vam je rekla da neće pozvati mnogo ljudi. Zbog toga ćete se iznenaditi kada gosti počnu da pristižu. Ipak, lepo ćete se provesti i sklopićete interesantna poznanstva, a sa nekima ćete ostati u kontaktu.

Sanjati da ste na vašaru
Ukoliko ste u snu na vašaru, to upozorava na nepredviđene troškove. Može se desiti da ćete negde otputovati i da ćete potrošiti mnogo više novca nego što ste planirali. Imaćete problem kada se vratite kući jer će vas čekati računi i obaveze koje ćete morati da izmirite.

Sanjati da slušate muziku na vašaru
Kada u snu slušate muziku na vašaru, to poručuje da vam nedostaje mladost. Verovatno se nostalgično prisećate prošlih vremena i razmišljate koliko ste tada bili srećni. Skloni ste idealizovanju pa zaboravljate probleme koji su vas tada mučili. Često upoređujete te periode i voleli biste da ponovo budete bezbrižni kao nekada.

Sanjati da jedete na vašaru
Ako u snu jedete na vašaru, to ukazuje da se pridržavate nekih rituala. Vi ste osoba koja voli da ugađa sebi. Uglavnom ste lepo raspoloženi jer se fokusirate na stvari koje vam izmame osmeh na lice. Vaš moto je: „Kako zračiš, tako i privlačiš“ pa se družite sa ljudima koji imaju sličnu životnu filozofiju.

Sanjati novogodišnji vašar
Kada u snu vidite novogodišnji vašar, to znači da se približava vaše omiljeno doba godine. Moguće je da jedva čekate neki praznik ili odmor kako biste uživali sa porodicom, prijateljima ili voljenom osobom. U tom periodu ste raspoloženi za nove početke pa pravite planove kojih se pridržavate u toku godine.

Sanjati da ste se napili na vašaru
Napiti se na vašaru u snu ukazuje na to da se neodgovorno ponašate prema sebi i svom zdravlju. Umesto što dijagnozu i lekove za simptome koje duže vreme osećate tražite u časopisima i na internetu trebali biste da se obratite stručnjacima za pomoć. Što duže budete čekali situacija će biti gora.

Sanjati da se bliska osoba napila na vašaru
Ako ste sanjali da se neko od vaših bližnjih napio na vašaru to implicira da ste zabrinuti za njega tj. nju. Moguće je da se suočava sa finansijskom, moralnom ili emotivnom krizom, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate.

Sanjati da ste se posvađali sa nekim na vašaru
Posvađati se sa nekim na vašaru znači da ste egoista. Vi svoje potrebe, želje i prohteve stavljate ispred tuđih. To bi bilo u redu ako ne biste time ugrožavali bliske ljude. Međutim, sve češće se vaše ponašanje negativno odražava na članove porodice, odnosno partnera tj. partnerku. Ako tako nastavite sve ćete ih oterati od sebe.

Sanjati da se bliska osoba posvađala sa nekim na vašaru
Ukoliko ste sanjali da se neko od članova porodice ili prijatelja posvađao sa nekim na vašaru to implicira da vaša komunikacija nije na zavidnom nivou. Ako ne pokažete razumevanje jedni za druge jaz bi se mogao dodatno produbiti. Pružite vi prvi ruku pomirenja kako biste izbegli najgori mogući scenario.

Sanjati da ste se potukli na vašaru
Potući se sa nekim na vašaru u snu simbolizuje potisnutu frustraciju i bes. Skloni ste verovanju da se ceo svet okrenuo protiv vas i da zbog toga niste srećni i zadovoljni. Istina je potpuno drugačija. Za mnoge neuspehe ste sami krivi i nemate prava da za to optužujete druge. Pozabavite se sobom i počnite da učite na vlastitim greškama, pa ćete videti kako se sve oko vas menja.

Sanjati da pevate na vašaru
Pevati na vašaru u snu ukazuje na to da biste u bližoj budućnosti mogli organizovati druženje za bliske ljude. Na jednom mestu ćete okupiti sve one do kojih vam je stalo. Uživaćete u njihovom društvu, a to će vam pomoći da „napunite baterije“ za izazove koji vam predstoje.

Sanjati da igrate na vašaru
Igrati na vašaru u snu znači da ste željni pažnje. Vi ste osoba koja se uvek trudi da bude drugačija, kako bi time skrenula pažnju na sebe. Kada vi niste u centru pažnje, potrudićete se da to budete. Međutim, mnogima  se ta vaša nametljivost uopšte ne dopada, pa zato imate sve manje prijatelja.

Sanjati da kupujete nešto na vašaru
Kupovati nešto na vašaru ukazuje na to da ćete pametno investirati svoj novac. Naime, pružiće vam se prilika da sklopite poslovni dogovor koji će vam doneti veliki profit. Ipak, važno je da se ne „zalećete“, nego da o svakom narednom koraku promislite kako biste napravili prave izbore.

Sanjati da prodajete nešto na vašaru
Prodavati nešto na vašaru u snu znači da biste trebali da vodite više računa o tome kako trošite novac. Trenutno ga ima dovoljno, ali to ne znači da će ga biti i u budućnosti. Pre nego što investirate u nešto zapitajte se da li vam je to zaista potrebno. Prekomerna potrošnja je siguran recept za bankrot.

Sanjati da prodajete karte za vašar
Prodavati karte na vašaru u snu ukazuje na to da biste mogli organizovati zabavu na kojoj će svima osim vas biti lepo. Moguće je da ste pod stresom i da više ne umete da se opustite i uživate. Nemojte ništa da radite na silu, nego se bavite onim što vam stvarno donosi zadovoljstvo.

Sanjati da ste pokradeni na vašaru
Ako ste sanjali da ste izgubili novčanik, novac ili neku drugu vrednu stvar na vašaru to implicira da ćete se nespremni suočiti sa velikim izazovom. Moraćete da „u hodu“ pronalazite najbolja rešenja za izazove koji vam predstoje.

Sanjati da organizujete vašar
Organizovati vašar u snu znači da ćete tuđe obaveze preuzeti na sebe. Možda ćete raditi neki posao u timu, ali da vaše kolege neće pokazivati želju i volju da završe svoje zadatke. Na kraju ćete vi raditi i svoje i tuđe poslove, a zasluge će pripasti svima. Neka vam ovo posluži kao lekcija kako se ne biste trebali ponašati u budućnosti.

Sanjati da ste zakasnili na vašar
Zakasniti na vašar u snu ukazuje na to da će vam se izjaloviti plan. Moguće je da duže vreme razmišljate o putovanju u neku drugu državu ili grad, ali da će vas objektivne okolnosti sprečiti u tome. Ipak, ne smete da dozvolite da vas to demorališe, jer će nova prilika doći pre nego što mislite.

Sanjati da ste odbili poziv za vašar
Ako ste sanjali da vas je neko pozvao na vašar, ali da ste ga/je odbili to je znak da vam je potreban odmor i mir. U poslednje vreme vam se mnogo toga dogodilo, imali ste dosta obaveza i problema. Normalno je da ste iscpljeni od svega. Zato bi trebalo da uzmete nekoliko dana pauze kako biste konsolidovali snage.

Sanjati da ste prekinuli vašar
Kada sanjate da ste prekinuli vašar to implicira da ćete nekome reći istinu u lice. Biće vam dosta da se pretvarate da je sve u redu, a da se u sebi svakodnevno svađate. Zato ćete prekinuti tu „šaradu“ i izneti sve što imate da kažete. Neće mu/joj to prijati, ali neće ni moći da vam kaže da niste u pravu. Moguće je da će upravo ovaj potez popraviti vaš odnos.

Sanjati da bežite od nekoga na vašaru
Bežati od nekoga na vašaru u snu ukazuje na težak posao koji vas čeka u budućnosti. Možda ćete preuzeti odgovoran posao na radnom mestu ili ćete započeti proces selidbe u drugi stan (kuću), grad ili državu. Naoružajte se strpljenjem jer će vam biti zaista potrebno.

Sanjati da jurite nekoga na vašaru
Juriti nekoga na vašaru u snu znači da biste trebali imati više razumevanja za članove porodice i prijatelje. Očekujete da vam budu na raspolaganju, a svesni ste da imaju mnogo svojih obaveza i problema. Nemojte da se ljutite na njih kada vam kažu da nemaju vremena da se vide sa vama, nego pokušajte da se stavite u njihovu poziciju.

Sanjati da se krijete na vašaru
Kriti se od nekoga na vašaru u snu ukazuje na to da biste na javi trebali dozvoliti vremenu da reši vaš problem. Ovog puta su vam „ruke vezane“ i što više razmišljate o tome, sve manje rešenja vam dolazi na um. Zato „stanite na loptu“ i pustite da vreme učini svoje.

Sanjati da ste se izgubili na vašaru
Ukoliko ste sanjali da ste se izgubili na vašaru to znači da ste previše tvrdoglavi. Poslušajte savete bliskih ljudi kako bi vam život bio kvalitetniji i lepši. Verujte onim ljudima za koje ste sigurni da vam žele dobro, ali se nemojte poveravati onima koji su tek nedavno ušli u vaš život.

Sanjati da nekoga tražite na vašaru
Ako ste sanjali da nekoga tražite na vašaru to implicira da ste nesigurni. Moraćete da poradite na samopouzdanju ukoliko želite da napredujete u svakom smislu te reči. Ovo je posebno važno za vaš ljubavni, tj. emotivni život. Ako nastavite da stavljate svoje mane ispred vrlina, teško da ćete pronaći „srodnu dušu“.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili na vašaru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vašara

Vašar je oblik narodnog okupljanja.