Šta znači sanjati vaške?

Vaške ili uši u sanovniku i snovima nikada nemaju pozitivnu konotaciju osim ako ih se rešavate. Poznate kao parazit siromašnih i školski parazit čest su san i današnjem modernom dobu kada za njih skoro više i ne čujemo… Evo značenja vezanih za vaške.

Sanjati da vidite vaške
Ako u snu vidite vaške, to je upozorenje da ćete pretrpeti malu štetu. Može se desiti da će vam se pokvariti automobil, telefon, računar ili neki kućni uređaj koji vam je potreban. Moraćete da promenite planove i da, umesto putovanja, odeće, ili neke druge sitnice, sav novac potrošite na kupovinu novog ili popravku starog.

Sanjati da imate vaške
Ukoliko u snu imate vaške, to označava neprijatnosti iz kojih ćete se brzo izvući. Moguće je da će vas član porodice ili kolega optužiti za nešto što niste uradili. Nećete ćutati, već ćete učiniti sve da sebe zaštitite posle čega nikome više neće pasti na pamet da bude nepravedan prema vama.

Osećati da vaške hodaju po vama
Predstoji vam pogoršanje materijalnog stanja.

Sanjati da ubijate i trebite vaške
Kada u snu ubijate vaške, to simbolizuje prestanak bede. Verovatno će vam se u narednom periodu ukazati šanse koje ćete iskoristiti. Želećete da se osetite korisno i da doprinesete kućnom budžetu. To će biti samo početak jer ćete upoznati nove ljude sa kojima ćete uspešno sarađivati.

Ako sanjate gnjide
San u kojem vidite to označava problem u povojima koji nema šanse da izbegnete, međutim pravovremenim delovanje moći ćete da ga ublažite.

Sanjati da neko drugi ima vaške
Ako u snu vidite da neko drugi ima vaške, to ukazuje da ćete napredovati. U vašem slučaju će se pokazati tačnost poslovice: „dok jednom ne smrke, drugom ne svane“. Moguće je da ćete zameniti osobu koja će imati neki problem i pokazaćete da ste podjednako sposobni kao on/a.

San u kojem neko dete ima vaške
Imate priliku da pomognete nekom poznaniku ili prijatelju u vezi nekog neugodnog problema. Ako to učinite, ta osoba će vam jako dugo pamtiti tu uslugu i na kraju vam se bez pogovora odužiti kada to najmanje budete očekivali.

Ako vam se u snu neko ruga zbog vaški
Ukoliko vam se u snu neko ruga zbog vaški, to implicira da vas ljudi iz okruženja ne shvataju ozbiljno. Moguće je da smatraju da ste previše mladi, nezreli i neozbiljni. Ne poveravaju vam ozbiljne kućne ili poslovne obaveze jer misle da ćete ih ofrlje uraditi.

Sanjati da se vi nekome rugate zbog vaški
Kada se u snu vi nekome rugate zbog vaški, to znači da ćetete imati razumevanja. Verovatno ćete suditi ljudima na osnovu nepotpunih informacija koje o njima imate. Nećete im pružiti priliku da vam pokažu kakvi su, već ćete, od samog početka, od njih očekivati najgore.

Biljne vaši ako ste sanjali
Kako ove vaši nisu povezane sa ljudskim nametnikom tako im je i značenje drugačije. Sanjati biljne vaši znači dobitak najčešće finansijski.

Sanjati stidne vaši
Ako ste sanjali stidne vaši pogledajte značenje šta znači sanjati picajzle.

Sanjati da vaš ljubimac ima vaši
Ovakav san ukazuje na to da ćete se u narednom periodu naći u dilemi. Moguće je da će vam neko ponuditi poslovnu saradnju koja će podrazumevati i neka lična odricanja. Druga mogućnost jeste da ćete upoznati osobu zbog koje ćete poželeti da ostavite trenutnog partnera tj. partnerku. Tako važne odluke ne smete da donosite preko noći, nego je potrebno da one budu bazirane na promišljanju i analiziranju svega što vam ta promena može doneti.

Sanjati da vam vaši skaču po krevetu
Kada sanjate da vaši skaču po vašoj postelji to implicira da će vam partner tj. partnerka prirediti romantične trenutke. Ukoliko niste u vezi ili braku, postoji mogućnost da će vaš naredni izlazak biti uspešan i da ćete konačno sresti osobu sa kojom možete da zamislite svoju budućnost.

Sanjati da vam vaši skaču po garderobi
Ukoliko ste sanjali da vam vaši skaču po garderobi to ukazuje na problem koji će zahtevati odlučnu i brzu reakciju. Nećete imati mnogo vremena da dobro razmislite o svemu, jer ćete morati odmah da se uhvatite u koštac sa time. Naravno da ćete se plašiti potencijalne greške, međutim,
e treba da sumnjate da ćete se odlično snaći u toj stresnoj situaciji.

Sanjati da vam vaši skaču po telu
San u kome vam vaši skaču po celom telu najavljuje vrlo uspešan dan. Ako budete dali sve od sebe, trud će vam se sigurno isplatiti. Jako je bitno da napravite dobar plan i da od njega ne odstupate. Samo na taj način možete očekivati da će vaši napori uroditi plodom. Ponekad ovakvi snovi najavljuju i finansijski dobitak.

Sanjati da rukama hvatate vaši
Hvatati rukama vaši u snu znači da se bavite poslom koji nema svetlu budućnost. Verovatno ste u to uložili mnogo vremena, truda i energije, međutim rezultati su izostali. Krajnje je vreme da dignete ruke od toga i da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da drugi rukama hvataju vaši
Ovakav san ukazuje na to da ćete uzalud pokušavati blisku osobu da odgovorite od neke ideje koju smatrate lošom. Trudićete se da mu/joj argumentovano objasnite da nije pravi trenutak za to, međutim, neće vas poslušati nego će postupiti onako kako on tj. ona smatra ispravnim. Ovog puta će morati da nauči na vlastitim, a ne na vašim greškama.

Sanjati da drugi ubijaju ili trebe vaši
San u kome vidite kako neko ubija ili trebi vaši je znak da je krajnje vreme da prestanete da kukate nad svojom sudbinom i da počnete da radite na tome da vam budućnost bude bolja. Morate da znate da mnogo toga zavisi samo od vas, a da ono što smatrate nepremostivim preprekama nisu stvarni izazovi, nego izgovori kojima se tešite. Možete postići mnogo toga, samo ukoliko svoje veštine i znanje upotrebite na pravi način.

Sanjati da jedete vaši
Premda neobičan, ovakav san nema potpuno negativno značenje. Moguće je da ste se suočili sa nekim problemom, ali ste odabrali pogrešan način da ga rešite. Vaša metoda će vam doneti više štete nego koristi, pa bi trebalo da razmislite o promeni taktike ili barem da se o tome posavetujete sa nekim kome verujete.

Sanjati da drugi jedu vaši
Ako ste u snu videli kako neko jede vaši to implicira da ćete pomagati bliskoj osobi da reši neki problem. Verovatno će se član porodice, neko od prijatelja ili kolega suočiti sa finansijskom, emocionalnom ili nekom drugom krizom, a vi ćete uložiti vreme i trud kako biste mu/joj pomogli da to što pre i što lakše prevaziđe.

Sanjati da čitate o vašima
Čitati o vašima u snu može da bude znak finansijskih problema sa kojima ćete se u bližoj budućnosti suočiti. Međutim, ukoliko već sada racionalizujete svoje troškove, izbeći ćete loš scenario. Povedite računa o tome na šta trošite svoj novac kako se ne biste našli pred bankrotom.

Sanjati da pišete o vašima
Pisati o vašima u snu ukazuje na to da će vas prijatelj tj. prijateljica ili neko od kolega zamoliti da mu/joj pomognete u nekom poslu ili da mu/joj pozajmite novac. Rado ćete mu/joj izaći u susret ukoliko budete bili u mogućnosti. Mada ni vaša finansijska situacija trenutno nije baš sjajna.

Sanjati da gledate dokumentarac o vašima
Gledati dokumentarac o vašima znači da bi trebalo da pazite sa kime se družite. Moguće je da će u bližoj budućnosti deo vašeg života postati neki novi ljudi. Jako je važno da sa njima ne pričate o svojim tajnama, strahovima i planovima, barem dok ne shvatite kakve su im stvarne namere.

Sanjati šampon, sprej ili prah protiv vaši
Ako ste sanjali šampon, sprej ili neko drugo sredstvo protiv vaši to predstavlja važno upozorenje. Ukoliko u narednom periodu planirate da potpišete neku vrstu ugovora ili dogovorite poslovnu saradnju trebalo bi da budete vrlo oprezni. Potrudite se da pročitate svaku stavku ugovora koji potpisujete i, što je još važnije, da shvatite na šta se tačno obavezujete kako vas sutra ne bi bolela glava zbog odsustva odgovornosti ili nemara.

Sanjati da kupujete sredstva protiv vaši
Kupovati sredstvo protiv vaši u snu ukazuje na to da ćete ispravljati tuđe greške. Možda će to biti vaš zadatak na radnom mestu, a možda ćete morati da se bavite glupostima koje je napravio neko od članova porodice ili prijatelja. Ponovo ćete se naći u vama veoma mrskoj ulozi vatrogasca.

Sanjati da prodajete sredstva protiv vaši
Prodavati sredstva protiv vaši u snu znači da biste mogli profitirati zahvaljujući tuđem neuspehu. Moguće je da ćete napredovati u firmi u kojoj radite nakon što kolega tj. kolegica dobije otkaz.

Sanjati da ste ukrali sredstvo protiv vaši
Ukrasti sredstvo protiv vaši u snu ukazuje na to da se sramite nekih postupaka iz prošlosti i da se trudite da ih zaboravite. Krajnje je vreme da to ostavite iza sebe i da se posvetite razmišljanju o budućnosti.

Sanjati da ste bacili sredstvo protiv vaši
Baciti sredstvo protiv vaši u snu znači da ćete rešiti problem koji vas duže vreme muči. Istina je da ste morali mnogo da radite na tome, ali ćete uskoro moći da odahnete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, imali ili ubijali vaške, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vaši

Vaši su red insekata koji žive kao obligatni ektoparaziti ptica i sisara.