Šta znači sanjati vazdušnu lađu (dirižabl)?

Sanjati da vidite vazdušnu lađu
Ako u snu vidite vazdušnu lađu, to znači da će vam se ispuniti tajne želje. Moguće je da ćete maštati o tome kako bi vaš partner/partnerka trebao/la da izgleda, da se ponaša, itd. Pomirićete se sa tim da ćete ostati sami zbog previsokih kriterijuma, ali ubrzo ćete upoznati nekoga ko će vam u potpunosti odgovarati.

Sanjati da kupujete vazdušnu lađu
Ukoliko u snu kupujete vazdušnu lađu, to ukazuje da ćete imati goste. Može se desiti da ćete praznike ili odmor provesti sa dragim ljudima koje ne viđate često. Trudićete se da maksimalno iskoristite svaki trenutak. Svi ćete uživati i jedva ćete čekati da se ponovo okupite.

Sanjati da prodajete vazdušnu lađu
Kada u snu prodajete vazdušnu lađu, to implicira da ste požrtvovani. Verovatno ćete se odreći nečega kako bi član porodice ili druga bliska osoba priuštila sebi ono što želi. Biće vam najvažnije da je on/a srećan/srećna, dok ćete sebe stavljati u drugi plan.

Sanjati da se vozite u vazdušnoj lađi
Ako se u snu vozite u vazdušnoj lađi, to označava avanturu. Moguće je da ćete probati nove stvari koje su vam oduvek privlačile pažnju. Konačno ćete skupiti hrabrosti za to i nećete se obazirati na komentare onih koji smatraju da ne biste trebali da eksperimentišete.

Sanjati da je na vazdušnoj lađi poruka
Kada je u snu na vazdušnoj lađi poruka, to poručuje da će se neko boriti za vašu ljubav. Verovatno će dotična osoba uraditi sve kako bi privukla vašu pažnju. Prijatno će vas iznenaditi pa ćete uhvatiti sebe kako često o njemu/njoj razmišljate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste videli, kupili, prodali ili se vozili u vazdušnoj lađi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vazdušne lađe

Vazdušna lađa je aerostat napunjen vodonikom ili helijumom koji se pokreće pomoću propelera.