Šta znači sanjati vepra (divlju svinju)?

Sanjati da vidite vepra
Ako u snu vidite vepra, to ukazuje da ćete se pomiriti sa neprijateljem. Verovatno ćete pokušati da sa njim/njom nađete zajednički jezik kako drugima u vašem okruženju ne bi bilo neprijatno. Smatraćete da pametniji popušta i trudićete se da ne obraćate pažnju na provokacije.

Sanjati da ste uhvatili živog vepra
Ukoliko sanjate da ste uhvatili živog vepra, to znači da će vam sve poći od ruke. Moguće je da ćete imati uspeha u poslu i u ljubavi. U narednom periodu će vam se ostvariti sve što ste zamislili pa ćete biti veoma zadovoljni i daćete sve od sebe da nastavite da postižete dobre rezultate.

Sanjati da ste ubili vepra
Kada u snu ubijete vepra, to implicira da vas čeka pustolovina. Može se desiti da ćete otići na odmor koji će biti veoma dinamičan. Većinu vremena ćete provoditi na svežem vazduhu baveći se aktivnostima sa kojima se prvi put susrećete. Odlično ćete se provesti i jedva ćete čekati da ponovite ovo iskustvo.

Sanjati vepra da trči
Ako u snu vidite vepra kako trči, to poručuje da ćete izbeći neprijatnost. Moguće je da će neko od ukućana ili kolega biti raspoložen za svađu, ali vi u tome nećete hteti da učestvujete. Gledaćete svoja posla i bićete ljubazni prema dotičnoj osobi što će je još više naljutiti.

Sanjati da vas je vepar ugrizao
Ukoliko sanjate da vas je vepar ugrizao, to upozorava na novčane probleme. Verovatno će vam iskrsnuti troškovi koji će predstavljati udar na vaš budžet. Moraćete ozbiljno da porazgovarate sa članovima porodice i da ih zamolite za pomoć dok ne rešite problem koji vam zadaje glavobolju.

Sanjati da jedete veprovinu
Kada u snu jedete veprovinu, to implicira da se nećete dobro osećati. Može se desiti da ćete imati alergijsku reakciju na neku namirnicu. Moraćete da uradite analize kako biste saznali šta vam ne odgovara i spasili sebe novih muka.

Sanjati da drugi jedu veprovinu
San u kome vidite kako neko jede veprovinu ukazuje na to da ćete biti zabrinuti za zdravlje bliske osobe. Moguće je da će član porodice ili partner tj. partnerka da se suoči s izvesnim problemima. Na sreću, vaša briga neće dugo trajati jer će se ispostaviti da nije reč o nekoj ozbiljnoj situaciji.

Sanjati da spremate (kuvate) veprovinu
Kuvati ili peći veprovinu u snu ukazuje na to da ćete se uhvatiti u koštac sa problemom koji će vam oduzeti mnogo vremena i energije. Jako je važno da budete strpljivi i da ne gubite motivaciju. Biće vam lakše ukoliko vam konačan cilj bude stalno na umu.

Sanjati da drugi spremaju (kuvaju) veprovinu
Ako ste sanjali da neko drugi kuva ili peče veprovinu to implicira da ćete zavisiti od nekoga. Moguće je da ćete na nekom poslu raditi sa više ljudi. Dok vi budete izvršavali svoje zadatke, oni će odlagati da bave time. Nije isključeno da će vam „pući film“, pa ćete početi da radite i ono što nije vaš deo posla kako biste to napokon priveli kraju.

Sanjati da ne želite da jedete veprovinu
Ukoliko ste sanjali da ste odbili da jedete veprovinu to znači da ćete se svađati sa neistomišljenicima. Neko će pokušavati da vam nametne svoje ideje i načine da se reši neki problem. Sa druge strane, njihove ćete metode smatrati lošim, pa ćete morati da se zauzmete za sebe. Pazite da ne preterate jer sukob nikad ne može da iznedri povoljno rešenje.

Sanjati da ste okruženi veprovima
Kada sanjate da ste okruženi veprovima moguće je da ćete se na javi naći u nevolji. Verovatno ćete ući u konflikt s osobom koja se ponaša nepristojno i želi da vam na silu nametne svoje razmišljanje. Pošto niste navikli da budete u takvom društvu, daćete sve od sebe da se suzdržite i da ostanete hladni na njegove tj. njene zlonamerne komentare i kritike, pogotovo ukoliko je reč o nekome ko, po vašem sudu, neopravdano važi za veliki autoritet u društvu.

Sanjati da živite sa veprovima
Premda neobičan, ovakav san nema potpuno negativno značenje. Moguće je da je posledica nekog neugodnog događaja na javi. Možda ste imali priliku da razgovarate ili da se raspravljate sa vrlo bahatom i bezobraznom osobom, pa je to ostavilo snažan utisak na vas. Verovatno niste želeli da se spustite na njegov tj. njen nivo, nego ste oćutali.

Sanjati da mazite vepra
Maziti vepra u snu simbolizuje vašu zabludu da će se neki ljudi promeniti na bolje. Verovatno se družite s osobom koja ima dijametralno suprotne stavove od onih kakve vi imate. Međutim, dali ste mu/joj priliku da pokaže da može da razmišlja i izvan tog okvira. Varate se ukoliko mislite da će s vremenom da usvoji neke vaše ideje, jer mu/joj način vaspitanja i manjak elementarnog obrazovanja to neće dozvoliti.

Sanjati da drugi maze vepra
San u kome vidite kako neko mazi vepra ukazuje na to da se ne slažete s izborima koje je član porodice ili neko od prijatelja napravio/la. Verovatno vam je nedavno predstavio/la svog partnera tj. partnerku o kome od ranije nemate lepo mišljenje. Smatrate da to nije prava osoba za nju tj. njega, ali mu/joj to još uvek nećete reći. Sačekaćete da vreme pokaže da li ste u pravu ili ne.

Sanjati da hranite vepra
Hraniti vepra u snu simbolizuje poboljšanje finansijske situacije. Moguće je da ćete uspeti da uštedite novac kako biste se počastili nečim o čemu dugo maštate. Možda nećete steći ogromno bogatstvo, ali ćete ipak imati onoliko koliko vam je potrebno za normalan i bezbrižan život.

Sanjati da drugi hrane vepra
San u kome vidite kako neko hrani vepra može da najavi probleme pravne prirode. Verovatno ćete napraviti prekršaj u saobraćaju, pa će vam kazna stići na kućnu adresu. Uzalud je da pokušavate da dokažete da niste krivi, s obzirom na to da će vas troškovi suda i advokata u tom slučaju koštati više od same kazne. Platite to i zapamtite kako se ne trebate ponašati u budućnosti.

Sanjati da ste ranili vepra
Ako ste sanjali da ste ranili vepra to je znak da ćete ostvariti pobedu na javi. Verovatno ćete uspeti da porazite neprijatelja ili da rešite problem koji vas duže vreme muči. To će vam, u svakom slučaju, doneti radost i olakšanje.

Sanjati da je neko drugi ranio vepra
Ukoliko ste u snu videli kako je neko ranio vepra to implicira da bi na provokacije trebalo da odgovarate osmehom, jer je to „najubitačnije oružje“ za ljude koji pokušavaju da minimalizuju vaše znanje, trud ili uspehe.

Sanjati da pomažete ranjenom vepru
Pomagati ranjenom vepru u snu ukazuje na to bi vas naivnost mogla mnogo koštati. Naime, u vašem životu se nedavno pojavila osoba sa kojom ste se brzo zbližili. Međutim, ne bi trebalo da mu/joj pričate o svojim planovima i strahovima, barem dok ne shvatite kakve su mu/joj stvarne namere. Postoji mogućnost da će zloupotrebiti vaše poverenje kako bi ostvario/la neke svoje ciljeve.

Sanjati da bežite od vepra
Bežati od vepra u snu simbolizuje dobre vesti. Obično su povezane sa vašim profesionalnim životom ili privatnim životom drage osobe. U svakom slučaju, imaćete razloga da budete ponosni, a verovatno ćete to i proslaviti u društvu bliskih ljudi.

Sanjati da drugi beže od vepra
San u kome vidite kako neko beži od vepra znači da biste ste se mogli razočarati u blisku osobu. Moguće je da prijatelj tj. prijateljica neće imati dovoljno vremena da vam se posveti u teškim trenucima. Takvo ponašanje će vas povrediti, s obzirom na to da smatrate da ste ga/je svojim gestovima višestruko zadužili.

Sanjati da ste uspeli da pobegnete od vepra
Ako ste sanjali da ste uspeli da pobegnete od vepra to simbolizuje uspeh i napredak u profesionalnom životu. Možda ćete završiti fakultet, zaposliti se ili promeniti posao. Postoji mogućnost da će vam poslodavac povećati platu ili ponuditi vam da pređete na odgovornije, ali i mnogo bolje plaćeno radno mesto.

Sanjati da se krijete od vepra
Kriti se od vepra u snu znači da ne treba da sumnjate u ispravnost odluke koju ste nedavno doneli. Bili ste u dilemi kako da postupite, ali ste odluku doneli na temelju analize i promišljanja, a ne na bazi osećaja i to će se ispostaviti dobrim potezom.

Sanjati vepra u svom domu ili dvorištu
Videti vepra u vlastitom domu ili dvorištu ukazuje na to da ćete imati posla sa vrlo komplikovanom osobom. Zahtevaće od vas nešto što ne možete da ispunite, a nećete moći da pronađete lep način da mu/joj objasnite o čemu se radi. Nije isključeno da ćete i sami biti pomalo drski i bezobrazni kako biste ga/je „skinuli sa dnevnog reda“.

Sanjati vepra koji govori
Vepar koji govori nije samo lik iz bajki i crtanih filmova, nego može da bude i glavni junak naših snova. Ukoliko ste vi imali priliku da razgovarate sa veprom to implicira da ćete biti prisiljeni da sarađujete ili da se družite s osobom sa kojom nemate ništa zajedničko. Jedva ćete čekati da se udaljite od njega tj. nje, jer vam njegovo tj. njeno društvo uopšte neće prijati.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, ulovili, ubili ili jeli vepra, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vepra

Vepar je bliski rođak domaće svinje koji živi u čoporima oko vlažnih šuma.