Šta znači sanjati veridbu?

Sanjati svoju veridbu
Ako sanjate svoju veridbu, to je dobar znak. Verovatno ste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom zbog čega ste puni entuzijazma i pozitivne energije. Može se desiti da ćete ubrzo započeti zajednički život ili da ćete obeležiti godišnjicu vaše veze ili braka.

Sanjati tuđu veridbu
Ukoliko sanjate tuđu veridbu, to upozorava da ćete imati nepredviđene troškove. Moguće je da ćete u narednom periodu ići na mnoga slavlja i da ćete morati da izdvojite veću sumu novca. Želećete svakoga da ispoštujete zbog čega ćete biti u dugovima ili ćete se odreći nečega što ste planirali da kupite.

Sanjati da raskidate svoju veridbu
Kada u snu raskidate svoju veridbu, to implicira da ćete doneti tešku odluku. Moguće je da ćete proceniti da neko ko vam se dopada nije za vas i da ćete se od nje/ga skloniti dok još imate snage za to. Shvatićete da se on/a zbog vas neće promeniti i da ćete u takvoj vezi samo patiti.

Sanjati da neko raskida veridbu zbog vas
Ako u snu prisustvujete raskidu tuđe veridbe, to znači da ćete biti nepravedno optuženi. Verovatno će vas neko kriviti za svoje probleme na poslu ili u vezi. Trudićete se da toj osobi objasnite da joj ne radite o glavi, ali njemu/njoj će biti lakše da svali odgovornost na drugoga nego da prizna da je pogrešila.

Sanjati verenički prsten
Kada u snu vidite verenički prsten, to ukazuje da imate veliku želju za brakom. Moguće je da jedva čekate da osnujete svoju porodicu i da biste zbog toga žrtvovali karijeru. Maštate o kući punoj dece i smatrate da je to svrha života svakog čoveka.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro verili ili bili na nečijoj veridbi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija veridbe

Veridba je odnos dve osobe koje su jedna drugoj obećale da će sklopiti brak.