Šta znači sanjati vetar?

Sanjati da duva jak vetar
Kada u vašem snu duva jak vetar, to upozorava na prepreke. Moguće je da vam neko neće dozvoliti da uradite ono što ste planirali. Predstoji vam teška borba u kojoj ćete često biti u iskušenju da odustanete i da se povinujete tuđim željama.

vetar

Sanjati da duva topao vetar
Ukoliko u vašem snu duva topao vetar, to označava radost. Verovatno će vam u narednom periodu sve biti potaman pa ćete uživati i biti lepo raspoloženi. Zračićete pozitivnom energijom koju ćete prenositi na svakoga ko se nađe u vašoj blizini.

Ako sanjate hladan vetar
Takav vetar u snu označava da vam predstoji tuga. U narednom periodu moguće da vam predstoje neki lični problemi zbog čega nećete biti baš dobro raspoloženi. Osobe oko vas će to početi i primećivati.

Ako usanjate olujni vetar
Pogledajte značenje sna: šta znači sanjati oluju.

Sanjati da vetar fijuče
Ako u vašem snu vetar fijuče, to implicira da ćete dobiti prazna obećanja. Moguće je da će vam neko skidati zvezde sa neba, ali u trenucima kada vam je zaista potreban/potrebna, nestaće bez traga. Nećete to više hteti da trpite pa ćete odlučiti da prekinete kontakt sa dotičnom osobom.

Sanjati da vam vetar mrsi kosu
Kada vam u snu vetar mrsi kosu, to ukazuje da ste romantični. Vi biste sve žrtvovali zbog ljubavi i smatrate da je jedino ona potrebna za sreću. Veliki ste sanjar i često idealizujete ljude koji vam se dopadaju.

Sanjati da vetar nekome mrsi kosu
Ukoliko u vašem snu vetar nekome mrsi kosu, to znači da ćete se razočarati. Verovatno ćete saznati da je osoba u koju ste zaljubljeni zauzeta. To će vam teško pasti i pitaćete se zbog čega se nije odlučio/la za vas.

Sanjati promaju
Ako se u snu nalazite na promaji, to upozorava na probleme sa novcem. Može se desiti da ćete nekome pozajmiti veću sumu, ali da ta osoba neće ispoštovati dogovor. Shvatićete da ste pogrešili i da niste trebali da mu/joj verujete.

Sanjati da puštate zmajeve na vetru
Kada sanjate da puštate zmajeve na vetru to implicira da ćete neku tešku i stresnu situaciju pretvoriti u anegdotu koju nećete moći da zaboravite. Vrlo ste optimistična osoba i zbog toga ljudi vole da budu u vašem društvu kada imaju neki problem. Tako se ponašate i kada ste vi u brigama, jer to predstavlja vaš odbrambeni mehanizam da ne padnete u depresiju i beznađe.

Sanjati da drugi puštaju zmajeve na vetru
San u kome vidite kako neko pušta zmajeve na vetru ukazuje na to da bi trebalo da poslušate savet koji ste nedavno dobili, a koji se tiče problema sa kojim se suočavate. Razmislite o tome da li ste možda celoj toj situaciji pristupili previše negativno, pa ne možete da vidite mogućnosti koje je izrodila.

Sanjati da vetar okreće vetrenjaču
Videti u snu kako vetar okreće vetrenjaču znači da ćete uskoro ući u mirniju fazu svog života. U poslednje vreme ste imali mnogo problema i obaveza. Suočili ste se sa brojnim izazovima, ali ćete iz svega toga izaći jači nego što mislite. Jednog dana ćete se toga sećati sa nostalgijom, ali i ponosom jer ste prevazišli prepreke koje su pokušavale da vas spreče da postignete svoj cilj.

Sanjati da vetar pravi ogromne talase
Ako ste u snu videli kako vetar pravi ogromne talase to je upozorenje da pazite koga puštate u svoj život. Naime, od nedavno ste počeli da se družite s osobom koja vam prija, ali čije vam namere nisu poznate. Dok ga/je ne upoznate, pokušajte da mu/joj ne govorite o svojim tajnama, strahovima i željama, jer bi vrlo lako mogao/la da zloupotrebi vaše poverenje.

Sanjati da vetar razbuktava požar
Ukoliko ste u snu videli kako snažan vetar razbuktava požar to implicira da će vaš odnos sa nekom osobom doći do „tačke pucanja“. Naime, dugo ne funkcionišete najbolje, ali se zbog drugih trudite da se međusobno tolerišete. Međutim, nećete ni hteti, a ni moći da nastavite da se pretvarate, pa ćete jedno drugome kazati sve u lice i potom prekinuti komunikaciju.

Sanjati da vetar nosi pesak (peščanu oluju)
Kada u snu vidite kako vetar nosi naslage peska to je znak da ne vidite jasno ono što vam se trenutno dešava. Moguće je da ste dopustili da vas osećaji preplave, te niste u stanju da sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Najbolje bi bilo kada biste se o tome posavetovali s osobom kojoj verujete. Drugačiji pogled na stvari bi mogao da iznedri i neka dobra rešenja.

Sanjati da vetar lomi drveće
Videti u snu kako vetar lomi drveće ili ga čupa iz korena, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju prekid emotivne ili prijateljske veze. Možda ste duže vreme u vezi ili braku, ali ste shvatili da vam partner tj. partnerka više ne odgovara. Verovatno ste godinama zajedno i žao vam se sve to okonča, međutim, trebalo bi na prvom mestu da vam bude vlastita sreća i mir.

Sanjati da vetar skida krovove sa kuća
San u kome vidite kako vetar skida krovove sa kuća ukazuje na to da će nešto snažno poljuljati vaš temelj. S obzirom na to da je vaša porodica zapravo vaša baza, moguće je da će se odnosi sa najbližima pokvariti. Nije isključeno da ćete se distancirati od bliske osobe zato što više nećete moći da mu/joj nalazite opravdanja za neke odluke ili postupke.

Sanjati da vetar nosi automobile
Ako ste u snu videli kako vetar nosi automobile po ulici to implicira da će vam se izjaloviti plan. Moguće je da o nečemu dugo razmišljate i radujete se danu kada ćete to moći da ostvarite. Međutim, objektivne okolnosti će vas sprečiti u tome. Ne smete da dozvolite da zbog toga zapadnete u depresiju, jer će nova prilika doći i pre nego što mislite.

Sanjati da vetar nosi ptice
Kada u snu vidite kako se jata ptica bore sa snažnim vetrom moguće je da sumnjate u sebe. To se odnosi na privatni ili profesionalni deo vašeg života. Verovatno niste sasvim sigurni u to da će vaša veza ili brak da opstane i plašite se da bi partner tj. partnerka u nekom momentu mogao/la da dođe do zaključka da vas više ne voli. Druga mogućnost jeste da vas manjak samopouzdanja sprečava da budete uspešniji u onome čime se bavite. Poradite na kompleksima i nemojte previše da razmišljate o sitnicama koje vam smetaju, pa će sve krenuti na bolje.

Sanjati da vetar nosi ljude
Ukoliko ste u snu videli kako vetar nosi ljude to znači da se kajete zbog postupaka iz prošlosti. Verovatno ste povredili ili uvredili dragu osobu, a niste mu/joj se izvinili. Još uvek nije kasno da to učinite, mada, male su šanse da će vaš odnos ikad više biti isti. Neka vam ovo bude lekcija kako u budućnosti ne smete da se ponašate.

Sanjati da vas vetar sprečava da koračate
Kada sanjate da zbog jakog vetra ne možete da koračate ulicom to implicira da ne smete da odustanete od svog cilja, bez obzira na prepreke sa kojima ste se suočili. Možda vaš put ka uspehu neće biti lak, ali ćete ga postići samo ukoliko budete bili strpljivi i uporni. Verujte u sebe i ne žalite ni trud ni energiju kako biste ostvarili ono što ste naumili.

Sanjati da ste uspeli da se sakrijete od vetra
Ako ste sanjali da ste uspeli da se sakrijete od vetra to znači da ćete naći rešenje problema koji vas trenutno muči. Moguće je da vam se u ovom momentu čini da ste u bezizlaznoj situaciji, međutim, neke okolnosti će se uskoro promeniti, pa ćete uspeti da se izvučete iz te „nevolje“. Verovatno ćete tek tada shvatiti da ste jači nego što mislite.

Sanjati da slušate vesti o snažnim udarima vetra
Ovakav san ukazuje na to da ste zabrinuti za blisku osobu. Verovatno se član porodice ili neko od prijatelja suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemom, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate, jer je to ponekad ključno u procesu isceljenja.

Sanjati da čitate o snažnim udarima vetra
Čitati u novinama o snažnim udarima vetra u snu ukazuje na to da će vas prijatelj tj. prijateljica upitati za savet u vezi sa vrlo delikatnim problemom i da nećete znati šta da mu/joj odgovorite. Plašićete se kakve bi to reakcije moglo da izazove. Međutim, ako ste zaista uvek iskreni jedno prema drugome, nema razloga da mu/joj i ovaj put ne kažete što mislite.

Sanjati da pišete ili izveštavate o snažnim udarima vetra
Ako ste sanjali da pišete ili izveštavate o snažnim udarima vetra moguće je da ćete se na javi baviti vrlo stresnim i zahtevnim poslom. Možda će vam poslodavac poveriti zadatak od čijeg upeha zavisi ne samo vaša, nego i budućnost drugih ljudi. Naravno da ćete zbog toga biti pod pritiskom, ali ste sasvim sigurno sposobni da se uhvatite u koštac sa time i da uradite sve što treba kako bi ishod bio pozitivan.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli da duva vetar, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vetra

Vetar je kretanje vazduha koje nastaje kao posledica različitih atmosferskih pritisaka.