Šta znači sanjati vile za seno?

Sanjati da vidite vile za seno
Ako u snu vidite vile za seno, to znači da će vam biti dodeljen važan posao. Verovatno će nadređeni shvatiti da mogu da se oslone na vas ili će vas bliska osoba zamoliti da uradite nešto i da budete diskretni. Trudićete se da im dokažete da nisu pogrešili i da mogu da vam veruju.

Sanjati da kupujete vile za seno
Ukoliko u snu kupujete vile za seno, to ukazuje da mudro raspolažete novcem. Vi ste skromna osoba koja nije navikla da se razbacuje. Kupujete samo ono što vam je potrebno i pokušavate da uštedite kako biste osigurali svoju budućnost i budućnost vaše porodice.

Sanjati da prodajete vile za seno
Kada u snu prodajete vile za seno, to označava svađu. Moguće je da nećete hteti da se bavite porodičnim biznisom ili da radite u firmi u koju roditelji mogu da vas ubace. Želećete sami da se izborite za posao, a ne da sve dobijete na gotovo. Vaši roditelji neće razumeti takav stav pa ćete se često raspravljati.

Sanjati da skupljate seno vilama
Ako u snu skupljate seno vilom, to implicira da imate stresan posao. Verovatno radite sa ljudima i jedva čekate da dođe vikend. Maštate da živite na selu i da nemate nikakvog dodira sa gradom. Nekad vam dođe da sve napustite, ali brzo se vratite u surovu realnost i nastavljate da brojite dane do penzije.

Sanjati da drugi skupljaju seno vilama
Kada u snu drugi skupljaju seno vilama, to poručuje da ćete imati pomoć. Moguće je da će neko uraditi vaš deo posla pošto ćete vi biti sprečeni. Bićete beskrajno zahvalni dotičnoj osobi i reći ćete mu/joj da uvek može da računa na vas.

Sanjati da pravite vile
Praviti vile u snu ukazuje na to da biste uskoro mogli krenuti u realizaciju ideje koja vam je dugo na umu, ali se do sada niste ohrabrili da je sprovedete u delo. Imajte u vidu da vaš put neće biti lak i da će vam trebati mnogo strpljenja, energije i upornosti kako biste ostvarili svoj cilj. Ako zadržite visok nivo motivacije, rezultati će biti bolji nego što očekujete.

Sanjati da drugi prave vile
San u kome vidite kako neko pravi vile znači da bi trebalo da se ugledate na blisku osobu kada su u pitanju planovi za budućnost. Manjak ambicija i lenjost vas sprečavaju da napredujete i da sebi obezbedite bolje uslove za život. Najlakše je kukati nad vlastitom sudbinom, a ne uraditi ništa da je promenite. Imate živi primer pored sebe kako se snovi ostvaruju onda kad je čovek spreman da se žrtvuje.

Sanjati da ste dobili vile
Ako ste sanjali da vam je neko poklonio ili pozajmio vile to implicira da bi trebalo da poslušate savet koji ste nedavno dobili, a koji se tiče vaše budućnosti, tj. načina da rešite neki problem. S obzirom na to da vam vaš savetodavac želi sve najbolje, nema straha da bi vam predložio/la nešto što može da donese negativne posledice.

Sanjati da ste nekome dali vile
Dati, pokloniti ili pozajmiti nekome vile u snu ukazuje na to da očekujete da će neko drugi da reši vaš problem. Navikli ste da se za određene stvari u vašem životu bore vaši roditelji, partner tj. partnerka ili neko treći. Međutim, ako želite da sami sebe doživljavate kao zrelu i odgovornu osobu morate da prestanete da budete razmaženi i da očekujete da će se svi prilagoditi vama i raditi u vašu korist i vaše dobro.

Sanjati da ste ukrali vile
Ukrasti vile iz radnje ili prodavnice u snu znači da ćete preduzeti očajničke poteze kako biste se izvukli iz problema. Moguće je da ćete napraviti grešku na poslu, ali ćete za to optužiti kolegu tj. kolegicu. To bi vam se lako moglo obiti o glavu, pa razmislite još jednom da li je to pravi način da rešite ono što vas muči.

Ukoliko ste sanjali da ste ukrali vile od nekog drugog to implicira da u bližem okruženju postoji osoba kojoj na nečemu zavidite. Možda ste ljubomorni na njegov tj. njen posao, primanja ili odnos koji ima sa voljenom osobom. Umesto što se trujete negativnim emocijama trebalo bi da počnete da radite na tome da i vi budete srećniji i zadovoljniji u privatnom ili profesionalnom životu.

Sanjati da vam je neko ukrao vile
Kada sanjate da vam je neko ukrao vile to znači da bi trebalo da se čuvate sabotaže ili podmetanja. Naime, neko je ljubomoran na vaš profesionalni uspeh ili na vašu vezu tj. brak i pokušaće da vam nanese štetu. Ako na vreme prepoznate o kome, tj. o čemu se radi, moći ćete da ga/je sprečite da svoje namere sprovede u delo.

Sanjati da ste izgubili vile
Ako ste sanjali da ste izgubili vile to simbolizuje lenjost. U poslednje vreme vas mrzi i da ujutro ustanete iz kreveta, a kamoli da nešto radite. Možda je samo reč o umoru, ali ukoliko ta faza traje duže vreme to je znak za uzbunu. Nemate taj luksuz da ostavljate obaveze za neki drugi dan jer će vam se nagomilati i teže ćete uspeti da ih pozavršavate.

Sanjati da ste pronašli vile
Pronaći vile u snu znači da će vam se na javi posrećiti. Možda se nećete dobro pripremiti za ispit, ali ćete ga uprkos tome položiti. Druga mogućnost jeste da ćete uspešno proći na nekom konkursu za posao, premda ste svesni da niste bili najbolji kandidat za to radno mesto. Treća mogućnost jeste da će vam u obavljanju nekog teškog  zadatka pomoći nepoznata osoba.

Sanjati da ste polomili vile
Polomiti vile u snu simbolizuje manjak samopouzdanja. Reč je o duboko ukorenjenim kompleksima zbog kojih ne možete da napredujete i da ostvarujete svoje ciljeve. Posedujete mnogo znanja, iskustva i veština, međutim, ne možete da to kapitalizujete jer ne verujete u sebe. Kada poradite na tom problemu život će vam postati i jednostavniji i lepši.

Sanjati da je neko drugi polomio vile
Ako ste sanjali da je neko polomio vile to implicira da ćete uzalud pokušavati bliskoj osobi da dokažete da vredi više nego što misli. On tj. ona zbog nekih loših iskustava više skoro da nema vere u sebe. Žao vam je zbog toga, pa se trudite da mu/joj pomognete. Međutim, do nekih zaključaka će morati sam/a da dođe.

Sanjati da popravljate vile
Popravljati vile u snu ukazuje na to da ćete se na javi baviti tuđim poslom. Moguće je da će vam poslodavac poveriti da završite neki posao koji je kolega tj. kolegica započeo/la, ili ćete ispravljati njegove tj. njene greške. Lakše bi vam bilo kada biste nešto krenuli iz početka, međutim, moraćete da prihvatite okolnosti takvim kakve jesu.

Sanjati da drugi popravljaju vile
San u kome vidite kako neko popravlja vile znači da su prijatelji koji vam govore da treba da kapitalizujete svoje znanje i veštine u pravu. Posedujete veliki potencijal, ali posao kojim se trenutno bavite ne donosi ni materijalnu, a ni moralnu satisfakciju. Vreme je za promene!

Sanjati da nekoga jurite sa vilama u rukama
Juriti nekoga sa vilama u rukama ukazuje na to da morate da pronađete način da kanališete negativnu energiju koju osećate kako ne biste ugrozili odnose sa svim ljudima do kojih vam je stalo. Niko od njih nije kriv za dileme koje vas muče. Pozabavite se svojim problemima, a nemojte da svoju frustraciju širite na druge ljude.

Sanjati da vas neko juri sa vilama u rukama
Ovakav san znači da ćete se ni krivi ni dužni naći na meti nečije agresije. Verovatno će neko svoje nezadovoljstvo da iskali na vama. Najgore što u takvim momentima možete da uradite jeste da se posvađate. Sačekajte da se smiri, a potom mu/joj argumentovano objasnite da je na „pogrešnoj adresi“.

Sanjati da ste se uboli na vile
Ubosti se na vile u snu ukazuje na to da se nećete dobro snaći u poslu koji će vam neko poveriti. Moguće je da niste tip osobe koja može da se prilagodi svim okolnostima ili novim ljudima i sredini u nekom rekordnom roku. Zato nećete ispuniti očekivanja koja drugi imaju od vas, ali to ne treba da vas obeshrabri, jer će biti prilike da se pokažete u „najboljem svetlu“.

Sanjati da ste nekoga uboli vilama
Kada sanjate da ste nekoga uboli vilama to implicira da bi trebalo da sami sebi priznate osećaje koje gaijte prema nekome ili nečemu. Vreme je da sebi postavite neka pitanja i da date odgovore kako biste mogli da definišete dalje delovanje. Na primer, ako niste srećni u vezi ili braku prekinite to, a nemojte da ostajete sa partnerom tj. partnerkom iz navike.

Sanjati da vas je neko ubo vilama
Ovakav san ukazuje na to da bi vas ponašanje bliske osobe moglo razočarati. Shvatićete da on tj. ona nema nameru da se bori da popravi vaš odnos. Loša komunikacija bi mogla dovesti do potpunog prekida kontakata.

Sanjati da ste nekoga usmrtili vilama
Ako ste sanjali da ste nekoga usmrtili vilama to implicira da ćete pokušavajući da rešite manji problem sami sebi „natovariti na vrat“ brojne brige.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, prodali ili skupljali seno vilom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vile

Vila je poljoprivredna alatka kojom se kopa zemlja, skuplja seno, itd.