Visibaba – šta znači sanjati visibabu?

Sanjati da vidite visibabu
Ako u snu vidite visibabu, to znači da ćete čuti vest koja će vas podstaći na dalje napore. Moguće je da će vas šef pohvaliti, da ćete izgubiti nekoliko kilograma, i sl. To će vas ohrabriti i daće vam snage da ostvarite ono što bi vas učinilo srećnim/om.

Sanjati da berete visibabe
Ukoliko u snu berete visibabe, to ukazuje da ćete se zaljubiti. Verovatno ćete konstantno razmišljati o osobi sa kojom ste, do skoro, bili u vezi. Shvatićete da vam mnogo više znači nego što ste mogli da pretpostavite i imaćete osećaj da ga/je varate svaki put kada pogledate nekog/neku drugog/drugu.

Sanjati da sadite visibabe
Kada u snu sadite visibabe, to poručuje da imate zanimljiv hobi. Moguće je da slobodno vreme provodite radeći ono što vas interesuje i ispunjava. Jedva čekate da završite sa obavezama i da se posvetite toj aktivnosti.

Sanjati visibabe zimi
Ako visibabe sanjate zimi, to označava samoću. Verovatno ste tužni jer voljena osoba ne pokazuje interesovanje za vas. Smatrate da vas olako shvata i da se ne trudi kao ranije. Često pokušavate da mu/joj kažete šta vam smeta, ali on/a vas uverava da preterujete i da se ništa nije promenilo.

Sanjati da nekome poklanjate visibabe
Ukoliko u snu poklanjate visibabe, to ukazuje da ćete pokušati nekoga da osvojite. Bićete veoma pažljivi i trudićete se da ostavite što jači utisak na dotičnu osobu. Dobro ćete razmisliti o svakoj reči i postupku jer nećete želeti da vas pogrešno shvati.

Sanjati da vama neko poklanja visibabe
Kada vam u snu neko poklanja visibabe, to implicira da ćete se posvađati sa voljenom osobom. Verovatno će vam naići loš period tokom kog nećete moći da pronađete zajednički jezik. Sve će vas nervirati i pravićete probleme tamo gde ih nema.

Sanjati da drugi beru visibabe
San u kome vidite kako neko bere visibabe je znak da imate tajnog obožavaoca. U vašem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Razlog može da bude to što ste zauzeti ili što delujete nezainteresovano za njega tj. nju. Ako obratite pažnju verovatno ćete brzo shvatiti o kome, tj. o čemu se radi. Na vama je da procenite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da drugi sade visibabe
Videti u snu kako neko sadi visibabe ukazuje na to da ćete bliske ljude konačno zainteresovati za ono čime se bavite. Moguće je da je vaš posao ili hobi neobičan i da mnogi ne razumeju o čemu se tačno radi. Međutim, kada shvate da možete lepo da zaradite, počeće da pokazuju više interesovanja za to, pa nije isključeno ni da će poželeti da vam se pridruže.

Sanjati da zalivate visibabe
Zalivati visibabe u snu znači da bi trebalo da posvetite više pažnje voljenim osobama. Članovi porodice, partner tj. partnerka i prijatelji se osećaju zapostavljeno, jer ste se vi potpuno predali svom poslu. Naravno da karijera treba da bude važna, međutim, ne smete da zbog nje zanemarite privatni život.

Sanjati da drugi zalivaju visibabe
Ako ste u snu videli kako neko zaliva visibabe to implicira da se osećate usamljeno. Osobe koje su duže vreme same jako dobro poznaju taj osećaj i dodatno tumačenje nije potrebno. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku ne bi trebalo da se tako osećate. U tom slučaju, san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom. Moguće je da vaš partner tj. partnerka ni ne zna šta vas muči.

Sanjati da okopavate visibabe
Okopavati visibabe u snu znači da ćete napokon shvatiti šta su vam trenutno životni prioriteti. Dugo ste „lutali“ i pokušavali da pronađete svoj put. Pri tome ste se mnogo kolebali i, moglo bi se reći, dosta grešili. Sve je to normalno i većina ljudi prolazi kroz takve situacije. Ono što je važno jeste da ćete u bližoj budućnosti shvatiti šta želite i da ćete se potruditi da to i postignete.

Sanjati da drugi okopavaju visibabe
Videti u snu kako neko okopava visibabe ukazuje na to da ćete uskoro moći da se opustite. Moguće je da ste zabrinuti za člana porodice ili nekoga od prijatelja ko je zapao/la u veliku krizu. Trudite se da mu/joj pomognete da ste iz toga „iščupa“ i vaši napori će vrlo brzo da urode plodom.

Sanjati da ste počupali (uništili) visibabe
Počupati visibabe u snu znači da ste besni na sebe jer u određenoj situaciji niste reagovali na pravi način. Moguće je da ste dozvolili da vas neko isprovocira minimalizujući vaš trud, rad, uspehe ili inteligenciju. Vaš odgovor je bio drzak i neprijatan, pa ste pokazali da su vas njegove tj. njene reči dotakle, a to nikako niste smeli da sebi dopustite. Prošlost ne možete da promenite, ali možete nešto da naučite iz te situacije.

Sanjati da je neko drugi počupao (uništio) visibabe
Ukoliko ste u snu videli kako neko čupa tj. uništava visibabe to implicira da ćete se razočarati u osobu koju ste skoro celog života idealizovali. Niste primećivali njegove tj. njene mane, a sada će mnoge od njih da „isplivaju na površinu“. Shvatićete da poseduje mnogo više ružnih nego lepih osobina, pa nije isključeno da ćete se distancirati od njega tj. nje.

Sanjati da ste pokosili visibabe
Kada sanjate da ste pokosili visibabe to znači da želite promenu u svom životu. Ovo se posebno odnosi na ljude koji dugo rade isti posao ili su godinama u vezi tj. braku s osobom koja ih ne usrećuje. Niko drugi ne može da reši taj problem osim vas, tako da je najbolje da što pre napravite te radikalne rezove kako bi vam budućnost bila lepša.

Sanjati da je neko drugi pokosio visibabe
Ovakvi snovi, na žalost, simbolizuju tugu, depresiju i žalost. Moguće je da ćete izgubiti dragu osobu, da ćete dobiti otkaz ili da ćete prekinuti dugogodišnju emotivnu vezu. U svakom slučaju, pred vama je vrlo izazovan period i samo ukoliko budete jaki i hrabri prevazići ćete ga bez nekih većih posledica.

Sanjati da ste kupili buket visibaba
Kupiti buket visibaba u snu ukazuje na to da ćete odlučiti da obradujete člana porodice, partnera tj. partnerku ili nekoga od prijatelja. Verovatno ćete mu/joj kupiti poklon bez nekog posebnog povoda ili ćete ga/je odvesti na večeru ili izlet u prirodu. Sama činjenica da ste ga/je usrećili će i vama doneti veliku radost.

Sanjati da prodajete bukete visibaba
Prodavati bukete visibaba u snu znači da ćete morati da prođete trnovit put do onoga što želite, bilo da se to tiče vašeg privatnog ili profesionalnog života. Trebaće vam mnogo hrabrosti, energije i strpljenja kako biste prevazišli neke prepreke. Sve će ići dosta lakše ukoliko budete verovali u sebe.

Sanjati da ste ukrali buket visibaba
Ukrasti buket visibaba u snu ukazuje na to da biste zbog voljene osobe mogli napraviti glupost. Moguće je da ćete želeti da ga/je impresionirate, ali ćete se samo osramotiti. Međutim, to njemu tj. njoj će vaš gest svakako biti simpatičan i dugo će o tome pričati bliskim ljudima.

Sanjati da drugi kradu visibabe
San u kome vidite kako neko krade visibabe znači da ćete pozavideti prijatelju tj. prijateljici ili kolegi tj. kolegici na odnosu kakav ima sa voljenom osobom. Verovatno ćete steći utisak da je u njihovoj vezi tj. braku sve idealno. Uvek je trava u tuđem dvorištu zelenija, tako da ne treba da se zavaravate da u njihovom odnosi ne postoje trzavice kao i u svakom drugom.

Sanjati da pravite venac od visibaba
Praviti venac od visibaba u snu ukazuje na to da bi trebalo da odustanete od nečega što vam oduzima dragoceno vreme i energiju, a ne donosi željene rezultate. Vreme je da se okrenete konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da drugi prave venac od visibaba
Videti u snu kako neko pravi venac od visibaba znači da se nećete složiti s odlukom koju je član porodice ili partner tj. partnerka doneo/la. Smatraćete da mu/joj to može doneti više štete nego koristi, ali on tj. ona neće imati nameru da posluša vaše savete i sugestije. Ovog puta ćete morati da se pomirite sa činjenicom da mora da nauči na vlastitim greškama.

Sanjati da nosite venac visibaba na glavi
Nositi venac visibaba na glavi u snu ukazuje na to da želite nekome da se dopadnete. Moguće je da vam je cilj da impresionirate poslodavca kako bi vam povećao platu. Druga mogućnost jeste da pokušavate da privučete pažnju osobe koja vam se duže vreme sviđa.

Sanjati da drugi nose venac visibaba na glavi
Ovakav san znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati osobu koja će vas oduševiti, ne samo izgledom i inteligencijom, nego i harizmom. Poželećete da što više vremena provedete zajedno, jer smatrate da od takve osobe možete mnogo toga da naučite.

Sanjati buket uvelih visibaba
Buket uvelih visibaba u snu je znak da ne bi trebalo da se vraćate u prošlost. Verovatno žalite za propuštenom prilikom ili patite za propalom vezom. Što se pre okrenete budućnosti pre ćete uspostaviti mir, sreću i zadovoljstvo ka kome težite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, brali, sadili, dobili ili poklonili nekome visibabe, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija visibabe

Visibaba je biljka iz porodice Amaryllidaceae.