Šta znači sanjati vodovodnu cev?

Sanjati da vidite vodovodnu cev
Ako u snu vidite vodovodnu cev, to označava uzbudljive događaje. Moguće je da ćete otputovati na zanimljivu lokaciju koju ćete detaljno istražiti. Steći ćete nove prijatelje sa kojima ćete nastaviti da se družite. Ova avantura će vam ostati u lepom sećanju i jedva ćete čekati da doživite nešto slično.

Sanjati da popravljate vodovodnu cev
Ukoliko u snu popravljate vodovodnu cev, to znači da ste samostalni. Vi ste osoba koja se maksimalno predaje onome što radi. Trudite se da pronađete rešenje pre nego što odustanete i zatražite tuđu pomoć. Ta vaša osobina se često ne dopada suprotnom polu, ali ne nameravate ni zbog koga da se menjate.

Sanjati da krpite vodovodnu cev
Kada u snu krpite vodovodnu cev, to implicira da ćete imati nepredviđene troškove. Verovatno ste neku kupovinu odlagali što ste duže mogli, ali bićete primorani da je uskoro obavite. Nećete moći da kupite ono što ste planirali, ali makar ćete rešiti problem koji vas je dugo mučio.

Sanjati da kupujete vodovodnu cev
Ako u snu kupujete vodovodnu cev, to ukazuje da ste praktični. Vi ste osoba koja prvo plaća račune i druge obaveze, pa tek onda razmišljate o stvarima koje vam nisu preko potrebne. Ne volite nikome da dugujete novac ili usluge, već trošite onoliko koliko zarađujete.

Sanjati da lepite vodovodne cevi
Kada u snu lepite vodovodne cevi, to poručuje da ćete imati radove u kući. Može se desiti da ćete želeti da preuredite neke prostorije. Sve ćete sami osmisliti i sprovesti u delo. Jedva ćete čekati da vidite krajnje rezultate i da uživate u plodovima svoga rada.

Tumačenje ovakvih snova zavisi od konteksta u kome su se odvijali, kao i od detalja koji su ih pratili.

Sanjati da drugi popravljaju vodovodnu cev
San u kome vidite kako neko popravlja vodovodnu cev ukazuje na to da neki problem ili posao nećete moći da rešite ili završite sami, nego će vam biti potrebna pomoć. Ukoliko je taj problem emotivne prirode, biće vam potrebna velika moralna podrška članova porodice ili prijatelja, ali na sreću, imate na koga da se oslonite.

Sanjati da drugi krpe vodovodnu cev
Videti u snu kako neko krpi vodovodnu cev znači da će vas član porodice ili neko od prijatelja zamoliti za pomoć. Nije isključeno da će mu/joj biti potreban novac, pa će vas pitati da mu/joj ga pozajmite kako bi rešio/la svoj problem. Rado ćete mu/joj izaći u susret ukoliko budete bili u mogućnosti za tako nešto.

Sanjati da drugi lepe vodovodne cevi
Ukoliko ste u snu videli kako neko lepi vodovodne cevi to implicira da će drugi završavati vaše poslove i obaveze. Moguće je da ćete se razboleti ili povrediti, pa će zadaci koje je trebalo vi da obavite pasti na člana porodice ili kolegu tj. kolegicu. Potrudićete se da mu/joj objasnite šta tačno treba da radi kako bi napravio/la što manje grešaka.

Sanjati da čistite vodovodnu cev
Čistiti vodovodnu cev u snu ukazuje na to da ćete se baviti poslom koji vam se ne dopada. Možda će vam poslodavac poveriti neki zadatak u kome se ne snalazite baš najbolje, pa će vam to oduzimati puno vremena. Druga mogućnost jeste da ćete nekome morati da saopštite loše vesti.

Sanjati da drugi čiste vodovodnu cev
Videti u snu kako neko čisti vodovodnu cev znači da će vam se član porodice ili neko od prijatelja požaliti na svoj posao. Verovatno će vam iskreno kazati da želi da da otkaz, ali da, na žalost, nije u mogućnosti da tako nešto uradi. Možda mu/joj nećete moći pomoći na neki konkretniji način, ali nemojte da zanemarite značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate.

Sanjati da ste probili vodovodnu cev
Ukoliko ste sanjali da ste probili ili probušili vodovodnu cev to implicira da ćete imati problema sa kolegama ili komšijama. Moguće je da ćete imati različito viđenje nekog zajedničkog problema. Dok on tj. ona bude želeo/la da se određene stvari „prelome preko kolena“, vi ćete verovati da je bolje da se sa tim stvarima postupa oprezno.

Sanjati da je neko drugi probio vodovodnu cev
San u kome vidite kako je neko probio ili probušio vodovodnu cev ukazuje na to da ćete ispravljati tuđe greške. Verovatno ćete naslediti nečiji posao ili zadatak i uočićete niz nepravilnosti koje će vam izuzetno smetati i zbog kojih ćete trošiti dragoceno vreme. Na žalost, nećete imati izbora, osim da radite ono što se od vas traži.

Sanjati da ste presekli vodovodnu cev
Preseći vodovodnu cev u snu znači da ćete imati veće troškove. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski aparat, pa ćete morati da izdvojite određenu sumu za popravku ili zamenu. Na sreću, imate „crni fond“ namenjen takvim situacijama, pa nećete morati da se zadužujete.

Sanjati da je neko drugi presekao vodovodnu cev
Ako ste sanjali da je neko presekao vodovodnu cev to implicira da ćete ući u konflikt sa članom porodice ili partnerom tj. partnerkom zbog novca. Verovatno će on tj. ona potrošiti deo zajedničkog fonda za nešto što smatrate nepotrebnim ili vas o toj investiciji neće informisati na vreme. Pokušajte da prevaziđete taj problem kako se jaz među vama ne bi dodatno produbio.

Sanjati da prodajete vodovodne cevi
Prodavati vodovodne cevi u snu simbolizuje dobitak. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili isplatiti kratkoročnu stimulaciju kao nagradu za rad i trud koji ulažete u posao. Druga mogućnost jeste nasleđe, a treća premija u igrama na sreću. U svakom slučaju, čak i manji iznos će vam pomoći da „zakrpite rupe“ nastale usled hroničnog nedostatka novca.

Sanjati da ste dobili vodovodne cevi
Ukoliko ste sanjali da vam je neko dao vodovodne cevi to implicira da bi trebalo da poslušate savet koji ste nedavno dobili, a tiče se raspodele novca. To što imate naviku da trošite sve dok imate, bi vam se u nekom momentu moglo obiti o glavu. Ako ne želite da doživite bankrot, smanjite potrošnju.

Sanjati da ste nekome dali vodovodne cevi
Kada sanjate da ste nekome dali vodovodne cevi to znači da ste zabrinuti za člana porodice ili prijatelja tj. prijateljicu koji se suočava sa finansijskim problemom. Verovatno ste mu/joj i do sada mnogo pomagali i nastavićete da to radite, dok god ste u mogućnosti.

Sanjati da kradete vodovodne cevi
Krasti vodovodne cevi u snu ukazuje na to da pokušavate da preuzmete zasluge za nečiji trud, rad i zalaganje. Moguće je da ste na nekom zadatku radili u timu. Dok su drugi izvršavali svoje obaveze, vi ste izbegavali da se bavite svojima. Sada se pokušavate predstaviti kao neko ko je mnogo doprineo tome, a znate da ste najmanje zaslužni što su rezultati dobri.

Sanjati da vam je neko ukrao vodovodne cevi
Ukoliko ste sanjali da neko krade vodovodne cevi to implicira da ćete doživeti nepravdu. Verovatno ćete na nekom projektu raditi sa drugom osobom i da ćete završavati i njegov tj. njen deo posla. Međutim, kada sve bude gotovo, svi će čestitati njemu tj. njoj na uspehu, dok ćete vi ostati „u zapećku“.

Sanjati da ste se uvukli u vodovodnu cev
Ako ste sanjali da ste se uvukli u vodovodnu cev to znači da se plašite da će neka vaša tajna ugledati svetlost dana. Verovatno nešto dugo krijete jer znate da bi istina mogla da povredi ljude koje volite. Imajte u vidu da će ih mnogo više povrediti ukoliko to čuju od nekog drugog, a ne od vas.

Sanjati da se neko drugi uvukao u vodovodnu cev
San u kome vidite kako se neko uvukao u vodovodnu cev ukazuje na to da će vas zaboleti činjenica da vam je voljena osoba nešto prećutkivala. Moguće je da nije želeo/la da vas povredi, međutim, desilo se upravo suprotno, a to će vas samo dodatno razočarati.

Sanjati da se životinja uvukla u vodovodnu cev
Ukoliko ste sanjali da se pas, mačka, zmija ili neka druga životinja uvukla u vodovodnu cev to implicira ćete na javi morati da stanete u nečiju zaštitu. Verovatno će se član porodice ili neko od prijatelja naći na meti ljudi iz okruženja zbog određenih odluka ili postupaka. Dok ga/je svi budu napadali, vi ćete ga/je braniti. Nasamo ćete mu/joj priznati da i vi mislite da je pogrešio/la.

Sanjati da ste se zaglavili u vodovodnoj cevi
Kada sanjate da ste zaglavili u vodovodnoj cevi to implicira da patite zbog manjka slobode. Moguće je da ste u vezi sa ljubomornom osobom i da vas njegovo tj. njeno ponašanje guši. Druga mogućnost jeste da se bavite poslom koji vas ne ispunjava ili koji vam ne donosi željenu zaradu.

Sanjati da se neko zaglavio u vodovodnoj cevi
Ako ste sanjali da se neko zaglavio u vodovodnoj cevi to znači da neko od vaših bližnjih nije srećan, a vi o tome ne znate ništa. Verovatno ste potpuno fokusirani na vlastite obaveze i probleme i ne stižete da mu/joj posvetite pažnju. S obzirom na to da vi uvek možete da računate na njega tj. nju, najmanje što možete da uradite jeste da poslušate šta ga/je muči.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, popravljali, krpili ili lepili vodovodnu cev, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vodovodne cevi

Vodovodna cev služi za transport pijaće vode.