Šta znači sanjati voljenu osobu?

Sanjati voljenu osobu
Ako u snu vidite voljenu osobu, dečka koji vam se sviđa ili muškarca koji vam se sviđa ili devojku koja vam se sviđa, to znači da vam je na javi ljubav uzvraćena. Verovatno se odlično slažete sa partnerom/partnerkom i voleli biste da što više vremena provodite zajedno. Imate poverenja u njega/nju i možete da mu/joj ispričate svaki problem jer znate da će vam dati najbolji mogući savet. Za one koji su bez partnera ovo znači da treba da pokušate objaviti ljubav voljenoj osobi jer nemate šta izgubiti.

Sanjati da razgovarate sa voljenom osobom
Ukoliko u snu razgovarate sa voljenom osobom tj. osobom u koju ste zaljubljeni , to simbolizuje razumevanje. Moguće je da će vas podržati osoba od koje to niste očekivali. Bićete mu/joj zahvalni što vam je izašao/la u susret i shvatićete da ste ga/je pogrešno procenili. Iz ovog iskustva ćete izvući pouku pa više nećete olako suditi drugim ljudima.

Sanjati da se raspravljate sa voljenom osobom
Kada se u snu raspravljate sa voljenom osobom, to označava tvrdoglavost. Verovatno ni jedno ni drugo ne želi da popusti, niti da prizna da je pogrešio/la. Najradije biste se pomirili sa partnerom/partnerkom i zaboravili na gluposti, ali ponos vam ne dozvoljava da se izvinite.

San u kojem se svađate sa voljenom osobom
Ako se svađate sa voljenom osobom u snu, moguće je da ste opterećeni nekom situacijom koju niste do kraja razjasnili. Moguće je da sami stvarate probleme u vezi jer niste potpuno iskreni ili nemate dovoljno razumevanja za partnera. Vaša nepoverljivost može doprineti stvaranju sve većeg jaza između vas i partnera.

Sanjati da grlite osobu koju volite
Ovaj san označava da vam predstoje veseli i bezbrižni trenuci na javi. Ne mora biti obavezeno sa osobom koju volite, može biti i sa bliskim prijateljima ili porodicom.

Sanjati da vodite ljubav sa voljenom osobom
Ako u snu vodite ljubav sa voljenom osobom, to ukazuje da vam slede prijatni trenuci. Može se desiti da će partner/ka organizovati romantičnu večeru i da će vam prirediti mnogo lepih iznenađenja. Eksperimentisaćete u seksu posle čega ćete se bolje upoznati i postati bliskiji.

Sanjati da se rastajete sa voljenom osobom
Kada se u snu rastajete sa voljenom osobom, to implicira da ćete ostati nedorečeni. Moguće je da partneru, saradniku ili prijatelju nećete reći sve što ste naumili. U budućnosti će vam zbog toga biti žao jer ćete se pitati da li bi ono što ste prećutali promenilo nešto između vas.

Sanjati da se mirite sa osobom koju volite
U snu se miriti sa voljenom osobom označava da ste nešto loše uradili pa vam je potreban partnerov oproštaj. Iako želite pomirenje, svesni ste da se od vas očekuje da ispravite greške i donesete odluku da ih više nećete ponavljati. Jedino tako će partner uvideti da ste ozbiljni i ponovo će početi da vam veruje.

San u kojem varate voljenu osobu
Ako sanjate da varate voljenu osobu, moguće je da ste i na javi o tome razmišljali. Ako se u vašem životu pojavila osoba prema kojoj niste ravnodušni, a zauzeti ste, moguće je da ćete biti u nedoumici da li da stavite na kocku sve što imate. Vaše želje se kose sa realnošću i strahom da možete povrediti ljude do kojih vam je stalo.

Voljena osoba da vas vara u snu
Ako vas u snu vara voljena osoba, može se desiti da ste podsvesno time opterećeni. Možda niste potpuno sigurni u partnera, pa se i u snu opterećujete njegovom/njenom prevarom. Svaki pokret koji napravi, vi analizirate i tražite dokaze koji bi potvrdili vaše sumnje.

Saznati da osoba koju volite gaji iste osjećaje prema vama
Ako niste bili sigurni da li partner oseća prema vama isto što i vi prema njemu, moći ćete konačno da se opustite i uživate u vašoj vezi ili braku. Na ljubavnom planu vas očekuje mnogo lepih dešavanja o kojima ste ranije samo mogli da maštate.

Sanjati da plešete sa voljenom osobom
Plesati sa voljenom osobom u snu znači da vašem životu nedostaje više romantičnih trenutaka. Verovatno ste zapali u kolotečinu i više jedno drugome ne izjavljujete ljubav ili ne poklanjate dovoljno pažnje. Ako se vi pokrenete, možda će i on tj. ona pokazati više inicijative. Ukoliko se to ne dogodi, znate šta vam je činiti.

Sanjati da voljena osoba pleše sa nekim drugim
San u kome vidite kako voljena osoba pleše sa nekim drugim je znak da ste ponekad previše ljubomorni. Morate da mu/joj date prostora da diše. Ako nastavite da ga/je gušite, može se dogoditi da poželi da izađe iz tog „zlatnog kaveza“ koji ste za njega tj. nju napravili.

Sanjati da vam je voljena osoba priznala da vas više ne voli
Premda je ovakav san prilično težak i bolan, on nema negativno značenje. Moguće je da nosi poruku da ćete rešiti neki problem koji imate sa voljenom osobom. Verovatno će se neke zajedničke nedoumice konačno iskristalisati, pa ćete ući u jednu mirniju fazu vašeg života.

Sanjati da ste voljenoj osobi priznali da ga/je više ne volite
Ukoliko ste u snu kazali voljenoj osobi da ga/je više ne volite to implicira da bi trebalo da preispitate svoje osećaje. Na primer, morate da odgovorite na pitanje da li je to što ste u snu kazali istina ili ne. Ukoliko je odgovor ne, verovatno je reč samo od odbrambenom mehanizmu. Moguće je da se plašite da mu/joj se potpuno predate jer ste do sada mnogo puta bili povređeni.

Sanjati da vas je voljena osoba pokrala
Kada sanjate da vas je voljena osoba pokrala to znači da bi neko drugi mogao da privuče vašu pažnju. Ne mora da znači da ćete da se zaljubite, ali će vam prijati da budete u njegovom tj. njenom društvu. Moguće je da će to što je neko drugi pokazao/la interesovanje za vas da vam podigne samopouzdanje, ali ne smete da dozvolite da popustite iskušenju.

Sanjati da ste pokrali voljenu osobu
Ako ste sanjali da kradete voljenu osobu moguće je da mu/joj nešto krijete i da vam nije drago zbog toga. Osoba ste koja pred bližnjima nema tajne, međutim, svesni ste da bi istina mogla da povredi vašeg partnera tj. partnerku, pa zato ćutite. Imajte u vidu da će ga/je mnogo više zaboleti ako je čuje od nekog drugog.

Sanjati da ste udarili voljenu osobu
Udariti voljenu osobu u snu znači da mu/joj na javi nešto zamerate, ali mu/joj to još uvek niste priznali. Ćuteći i dureći se nećete ništa postići. Ako problem može da se reši, nemojte da to odlažete. Na kraju krajeva, reč je o vašoj sreći, zadovoljstvu i miru.

Sanjati da vas je voljena osoba udarila
Ukoliko ste sanjali da vas je voljena osoba udarila moguće je da vas je na javi povredio/la rečima. Verovatno se našalio/la na vaš račun, a vi ste to shvatili potpuno pogrešno. Prestanite da se ljutite za svaku sitnicu, jer to šteti samo vama i nikom drugom.

Sanjati da ste ranili voljenu osobu
Ako ste sanjali da ste ranili voljenu osobu to implicira da bi problemi u komunikaciji mogli da eskaliraju i da dovedu do razlaza. Moguće je da imate različite poglede o tome kakvu budućnost želite i ni jedno od vas dvoje ne želi da pristane na kompromis. Ako se ne budete menjali, raskid tj. razvod braka je neminovan.

Sanjati da vas je voljena osoba ranila
Kada sanjate da vas je voljena osoba ranila to znači da ste preosetljivi. U poslednje vreme burno reagujete na svaku sitnicu. Trebalo bi da se pozabavite unutrašnjim dilemama, a ne da svoju frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Ako nastavite da radite to što trenutno činite moguće je da ćete oterati one do kojih vam je stalo.

Sanjati da ste ubili voljenu osobu
Ubiti voljenu osobu u snu ukazuje na to da ste zabrinuti za njega tj. nju. Moguće je da mnogo radi i da je stalno pod stresom. Druga mogućnost jeste da ima neki zdravstveni problem, a da ne vodi dovoljno računa o tome. S obzirom na to da je reč o odraslom muškarcu tj. ženi ne možete ga/je naterati da ide lekaru.

Sanjati da je voljena osoba bolesna
Ako ste sanjali da je voljena osoba bolesna to implicira da ste skloni paničarenju. Kada se stvari ne odvijaju onako kako ste vi zamislili, vi ste u stanju da napravite veliku frku. U tim trenucima ne možete realno da sagledate situaciju, nego zamišljate najgori mogući scenario. Ukoliko želite da sačuvate svoje mentalno zdravlje moraćete početi da se menjate.

Sanjati da je voljena osoba mrtva
Ovakav san možemo slobodno da uvrstimo u noćne more, ali njegovo značenje ne mora da bude negativno. Ukoliko ste se pred spavanje posvađali sa voljenom osobom, san je samo posledica tog problema. Međutim, ukoliko je vaš odnos stabilan, a sanjali ste da je voljena osoba mrtva to implicira da će mu/joj se dogoditi nešto lepo na javi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, raspravljali se ili se rastali sa voljenom osobom, to je sigurno ostavilo jak utisak na vas.

Definicija voljene osobe

Voljena osoba je neko prema kome čovek oseća ljubav i potrebu za bliskošću. Iza svakog čoveka najčešće stoji voljena osoba koja predstavlja njegovu najveću podršku i sa kojom deli dobro i zlo.