Šta znači sanjati volove?

Sanjati upregnute volove
Ako u snu vidite upregnute volove, to simbolizuje sreću i harmoniju u braku/vezi. Vi i vaš/a partner/ka ste od samog početka napravili kompromis i podelili ste svakodnevne obaveze. Zahvaljujući tome imate vremena jedno za drugo i ne dolazite u sukobe koji, uglavnom, nastaju zbog nepoštovanja dogovora.

Sanjati mršave volove
Ukoliko u snu vidite mršave volove, to označava skupoću. Moguće je da ćete maksimalno štedeti na svemu, pa i na najosnovnijim potrebama. Neće vam biti ni do čega kada pomislite na troškove i kada shvatite da vam, posle njihovog izmirivanja, neće ništa ostati.

Sanjati debele volove
Kada u snu vidite debele volove, to ukazuje da ćete uskoro biti srećni. Verovatno će vam se ispuniti želja koja će biti proizvod vašeg truda i rada. Bićete veoma ponosni na sebe što niste odustali u teškim trenucima, ali nećete se tu zaustaviti, već ćete težiti novim pobedama.

Sanjati da koljete volove
Ako u snu koljete volove, to označava nesreću. Može se desiti da ćete biti primorani da prodate nešto u šta ste godinama ulagali. Pošto će vam hitno trebati novac, pristaćete na nisku cenu zbog koje ćete biti u gubitku.

Sanjati da tučete volove
Ukoliko u snu tučete volove, to upozorava na opasnost. Moguće je da ćete se zameriti osobi koja će vam to skupo naplatiti. Svašta ćete trpeti zbog svoje nepromišljenosti koja vas može uvaliti u ozbiljne probleme.

Sanjati da volovi riču
Kada u snu vidite da volovi riču, to implicira da nećete uspeti u svojim namerama. Verovatno ćete imati planove koji će se ticati odlaska u inostranstvo ili pokretanja sopstvenog biznisa. Međutim, pojaviće se prepreke sa kojima se nećete izboriti zbog čega ćete rešiti da sačekate bolji trenutak.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, upregli, klali ili tukli volove, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija volova

Volovi su sisari preživari iz porodice goveda.