Šta znači sanjati voz?

Kada sanjate da se vozite vozom, to označava neodlučnost u vezi promene posla, karijere ili fakulteta. Moguće je da ćete imati nove poslovne ponude, ili ih već imate, ali nesigurnost vas koči da ozbiljno počnete da razmišljate o njima. Nikada nije kasno da promenite fakultet ili radno mesto i konačno počnete da se bavite nečim što vas čini srećnim. Ta promena jeste odlazak u nepoznato, ali ako ne probate, kajaćete se . Iako budete morali da učite nove stvari i počinete sve iz početka, to će vam biti lakše nego posao koji samo odrađujete zbog plate.

Ako u snu vidite voznu kartu, to je simbol kraćeg putovanja. U skorije vreme ćete otići u drugi grad ili državu. Promena vam je preko potrebna, pa makar ona bila na nekoliko dana. Previše ste opterećeni svakodnevnim brigama, pa se potrudite da se maksimalno opustite. Moguće je da ćete steći nove prijatelje ili obnoviti kontakt sa starima na tom putovanju. Šta god da se desi, bićete bogatiji za novo i lepo iskustvo.

Kada sanjate da ste u vozu sa nepoznatom osobom, to implicira da vas očekuje ljubavna avantura. U vašu jednoličnu svakodnevnicu će ući neko prema kome odavno niste ravnodušni. Očekuje vas romantičan seks sa tom osobom posle čega će se promeniti mnoge stvari u vašem životu. Za vas je najbolje da se previše ne zanosite idejom o zajedničkoj budućnosti sa tim čovekom. Nećete znati  kakve su njegove namere, ni da li je to nešto što vam odgovara.

Ako ste u snu u vozu sa partnerom, to znači da ćete se pomiriti posle burnih svađa. Iako imate mnogo nesuglasica, strast je ono što održava vašu vezu. Pokušajte da više razgovarate sa partnerom. Ako je njegov/njen posao vezan za inostranstvo, pokažite više razumevanja umesto ljubomornih ispada.

Definicija voza

Voz predstavlja oblik železničkog saobraćaja koji služi za prevoz tereta i putnika. Sastoji se od šinskih vagona koje gura ili vuče jedna ili više lokomotiva.